Znate li da mobiteli emitiraju radio frekvencijsko i elektromagnetsko zračenje te da je dugoročna izloženost istima štetna za zdravlje? HSC 5G zaštitna pametna kartica je idealno rješenje za smanjivanje utjecaja zračenja na vaš organizam. Korištenjem HSC 5G zaštitne pametne kartice stvarate dinamičko zaštitno polje koje kontinuirano i sustavno djeluje te Vam nije potrebna nikakva druga zaštita.

atma.hr – 61
HSC zaštitna pametna kartica rezultat je više desetljeća laboratorijskih istraživanja od strane američkih, ruskih i drugih svjetskih znanstvenika. Korištenjem holografskog skalarnog kodiranja (HSC) uspjeli smo pod posebnim uvjetima programirati karticu kako bi osigurali Vašu zaštitu.

Korištenjem HSC 5G zaštitne pametne kartice stvarate dinamičko zaštitno polje koje kontinuirano i sustavno djeluje te Vam nije potrebna nikakva druga zaštita. Naše tvrdnje tj. funkcionalnost i djelovanja kartice potvrdio je nezavisni istraživački laboratorij BION iz Slovenije.

O štetnosti elektromagnetskog zračenja:

5G tehnologija koristi visokofrekventni pojas milimetarskih valova (MMW) između 30 GHz i 300 GHz s dodatkom nekih niskih i srednjih frekvencija. Ovi visokofrekventni MMW valovi putuju na kratku udaljenost i ne mogu baš najbolje prolaziti kroz zidove . Osim toga, može ih apsorbirati kiša i biljke što dovodi do smetnji u signalu.

Prema svemu gore navedenom, nova 5g infrastruktura bi zahtijevala puno manjih signalnih tornjeva postavljenih jedan kraj drugoga; Ovo bi uzrokovalo bežičnim antenama na gotovo svakom rasvjetnom stupu i na svakoj zgradi u većini područja.

RFR toksikologija i studija karcinogenosti

Američki nacionalni program za toksikologiju (NTP) proveo je opsežna istraživanja o tome kako radio frekvencijska radijacija (RFR), zajedno s pripadajućim modulacijama, utječe na toksikologiju glodara i pojavu karcinoma kod istih.

Naše rješenje: Zaštitna pametna kartica

HSC tehnologija i nagrade

Tehnologija koju smo koristili za stvaranje HSC kartice postoji već duže vrijeme. Nekoliko podtehnologija se koristi tijekom procesa ali u osnovi je riječ o Teslinoj skalarnoj tehnologiji u kombinaciji sa nekoliko novih znanstvenih otkrića. Osnovni koncept je prvotno razvijen u Americi (povjerljivo u to vrijeme) za potrebe američkog svemirskog programa i to od strane NASA-e, a daljnji razvoj je nastavila nekolicina ruskih znanstvenika. Trenutna tehnologija je usavršena od strane naših istraživačkih timova u nekim od najboljih laboratorija u Švicarskoj i Europi.

Kako brojne tvrtke pokušavaju kopirati tehnologiju, sve što možemo reći da se programiraju relevantne korelacije iona (i naboja), a posredno i funkcionalnost materijala od kojeg je načinjena kartica, na takav način da se stvara efektivno Faraday-Tesla zaštitno polje oko uređaja. Ovaj pristup nije klasičan (Herzian) pristup polju u 3 ili 4 dimenzije Einsteinovog prostor-vremena tako da može biti nekima teže za shvatiti. Naš skalarni pristup je različit po tome što mi također koristimo fraktalnu geometriju što može djelovati protu-intuitivno za neke korisnike.

atma.hr – 61
Svi osnovni HSC koncepti su šire poznati u suvremenoj fizici (te se mogu pronaći na internetu) kao i u suvremenim tehnologijama (uključujući svemirsku i vojnu). Moramo spomenuti kako je holografski pristup koji koristimo također dio suvremene fizike, a rasprave o holografskom modelu Svemira (načelo teorije struna) mogu se pronaći na Youtube i internetu. Razvijamo trenutno još novih proizvoda baziranih na spomenutim tehnologijama.

Projektant HSC 5G zaštitne pametne kartice je gosp. Slavko Lauš koji je dobio niz svjetskih nagrada i priznanja za svoje ranije proizvode koji su sprječavali i umanjivali negativno elektromagnetsko zračenje.

HSC 5G, 4G, 3G, E – Zaštitna pametna kartica

hscmanjaZnate li da mobiteli emitiraju radio frekvencijsko i elektromagnetsko zračenje te da je dugoročna izloženost istima štetna za zdravlje?

HSC 5G zaštitna pametna kartica je idealno rješenje za smanjivanje utjecaja zračenja na vaš organizam.

Korištenjem HSC 5G zaštitne pametne kartice stvarate dinamičko zaštitno polje koje kontinuirano i sustavno djeluje te Vam nije potrebna nikakva druga zaštita.

Cijena: 221 kn – Kupi ovdje