Foto: pixabay.com

U numerologiji postoji sedam ciklusa osobnog uspjeha, koji se ponavljaju kontinuirano svake godine. Svaki ciklus traje 52 dana, a da biste vidjeli što vam donosi pojedini ciklus potrebno je da odredite početak i kraj svakog ciklusa.

atma.hr – 78
Ciklusi se izračunavaju tako da na svoj dan i mjesec rođenja  njih dodajete po 52 dana. No, dobro je znati i sat u kojem ste rođeni. Za prvu polovinu dana, ako ste tada rođeni, uzimate datum kada ste rođeni i na to dodajete 52 dana.

Ako ste pak rođeni u drugoj polovini dana, uzimate sljedeći dan. Prvih 12 sati je prva polovina dana, znači od ponoći pa sljedećih 12 sati. Samim time druga polovina dana jest od podneva do ponoći.

Primjer izračunavanja:

Recimo da ste rođeni 30. 04. u 14 sati. To spada u drugi dio dana pa za početak računanja prvog ciklusa uzimamo datum idućeg dana 01. 05. i onda dodajemo 52 dana, kako bismo dobili datum do kad traje prvi ciklus.

Dakle, početak prvog ciklusa, na ovom primjeru, računamo od 01. 05. pa onda dodamo + 52 dana, te dobijemo datum 21. 06., što je datum kraja prvog ciklusa.

Drugi ciklus se računa od 22. 06. + 52 dana i to onda daje datum 11. 08, koji je kraj drugog ciklusa.

Treći ciklus je onda od 12. 08. + 52 = 02. 10.

I tako redom sve do datuma sedmog ciklusa.

Kako bi sve ovo pravilno izračunali, jedini način je da u kalendaru brojite po 52 dana, te tako dođete do svih 7 ciklusa.

atma.hr – 39

CIKLUS 1 – vrijeme pomoći utjecajnih ljudi

U ovom ciklusu treba pitati svoje prijatelje i obitelj za pomoć, te je najbolje da činite djela povezana s tim. I vaša uloga u društvu u ovom trenutku je uspješna. Kroz pokrovitelje možete pronaći i pomoć i dobar posao.

Ako ste naumili otvoriti samostalnu firmu, bit će uspješno. Ovo je vrijeme kada vaše sposobnosti rastu, a vi morate ojačati svoj ugled i poraditi na razvoju i osobnosti.

CIKLUS 2 – vrijeme za promjene

U ovom ciklusu može biti zanimljivih događaja, ali interes nije dug pa je ovo razdoblje povoljno za sve što je u pokretu, u vezi promjene i putovanja. Ovo razdoblje favorizira i ono što zovemo “biti viđen”.

To podrazumijeva da je izvjesno sve što se odnosi na javnost i interesantne susrete. U ovom periodu nije povoljno mijenjati posao i mjesto stanovanja. Dom mora biti sigurna i stabilna luka.

CIKLUS 3 – vrijeme energije

Buran ciklus. Vrijeme snage, zdravlja, povoljno za sve što se radi, za obranu svojih stavova, prodaju, renoviranja.

Najvažnija stvar u ovom trenutku je mogućnost emotivne veze. Vrijeme za brak i ostvarenja životnih potreba.

atma.hr – 75
CIKLUS 4 – vrijeme duhovnosti i znanja

Obrazovanje, kreativnost, stvaranje znanja, pronalasci i otkrića obilježit će vam ovaj period.

U ovom ciklusu učite, ostvarite duhovnost, kreativnost, budite spremni na izazove, ali i oprezni po pitanju rizika.

CIKLUS 5 – vrijeme osobnog uspjeha

Ovo je vrhunac aktivnosti i postignuća. Aktivnosti si rasporedite i nema potrebe da tražite pomoć, idite u korak sa svojim idejama.

Ujedinite sva svoja znanja da postignete željeni cilj. Ništa neće biti izgubljeno.

CIKLUS 6 – vrijeme opuštanja

Sada ćete biti u prilici da uberete plodove svog rada. Ne morate uvijek uložiti napor u svoj rad, možete usporiti svoja kretanja, smanjiti stres i opustiti se.

Za promjenu, uživajte u životu. Družite se i ostvarite nova plodna poznanstva.

atma.hr – 78
CIKLUS 7 – vrijeme zbrajanja

Kritički ćete gledati na svoja dostignuća i ostvarenja. Uvidjet ćete neke greške i korigirat ćete ih. Riješite se nepotrebnih stvari, ljudi i ideja. Odbacite sve što bi vas usporavalo ili ugrožavalo, kako vaš osobni razvoj, tako i napredak posla.

Bez takve analize neće biti ni daljeg razvoja ni uspjeha. Ako je potrebno, potražite podršku onih koji su vam bili lojalni u svakom od ciklusa.

Nevena Đukić/astroportal

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1