Impozantna povezanost vastua i đjotiša – prostora i vremena
praktična radionica
Margito Jušić, ing. građ., đjotiš i vastu savjetnik te projektant

U prvom dijelu, uz upoznavanje s vastuom, praktično ćemo se povezati s prostorom u kojem živimo ili radimo preko devet planeta (pet elemenata, tri gune i ostalog) u njemu. Kroz upoznavanje prostornih principa, uvidjet ćemo kako isti djeluje i kreira naš život te se usmjeriti na neke mogućnosti korekcije.

U drugom dijelu, uz upoznavanja s đjotišem, praktično ćemo se povezati s devet planeta (i ostalim) kroz đjotiš natalnu kartu rođenja. Također ćemo vidjeti kako natalna karta djeluje te u velikoj mjeri kreira naš život i situacije u njemu te se usmjeriti na neke mogućnosti liječenja i ispravljanja.

U trećem dijelu dolazimo do povezivanja prostora i vremena (vastua i đjotiša) te shvaćanja da rođenje s određenom astrološkom konfiguracijom, privlači prostor s istovjetnom vibracijom kao i da to dvoje kreira naš život i manifestira situacije u njemu. Ovdje možemo rezimirati da vrijeme kao astrološka komponenta, povezana je s prostorom kao prostornom komponentom te djeluju u međusobnoj interakciji. Kroz radionicu ćemo dobiti razumijevanje ove zajedničke sinergije te kako promjenom u prostoru i osvještavanjem sebe, kroz vastu i đjotiš, mijenjamo svoj život.

U četvrtom dijelu radionice, povezat ćemo se s devet planeta (i pet elemenata) kroz prostor preko jantri i izvornog zvuka (mantri) te osjetiti svaku od tih energija u svom izvornom obliku.

KADA: 18.11.2023. (subota) od 10:00 do 17:00 h (pauza od 13:00 do 14:00 h)

GDJE: Dharmaway Yoga Centar, Ulica grada Mainza 24, Zagreb

KONTAKT: mob: +385 98 402 163, e-mail: [email protected], web: www.maliganes.hr

CIJENA RADIONICE: 70,00 EUR (u cijenu je uključen poklon: Ganeša Jantra – za novi početak te otklanjanje prepreka i Šri Jantra – za prosperitet, uspjeh, sreću, zdravlje, bogatstvo i ljubav, dimenzija 12×12 cm)

PREPORUKA ZA RADIONICU: pronaći sjever u svom životnom ili radnom prostoru (gledajući iz središta prostora)

PREDAVAČ: Margito Jušić, ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant (Mali Ganeš d.o.o. Rijeka)

Picture2

Građevinarstvom se bavi od 1994. godine, a 1996. godine ulazi u svijet izučavanja i osvještavanja prirodnih stvari i raznih tehnika za podizanje razine svijesti. Tu su bile transcedentalna meditacija, reiki, hata yoga, tečaj istine, kriya yoga, preporađanje, umijeće življenja, kobrin dah, soulwork, regresija u život između života, vibracijsko procesiranje uma, himalajska yoga, pet ritmova, NLP-i, meditacija disanjem, kundalini meditacija te drugo sa čime se u većoj ili manjoj mjeri susretao.

  1. godine započinje izučavanje vastua i odmah nakon toga đjotiša kod učitelja Ignaca Perasa. Dalje izučavanje prolazi kod drugih učitelja iz Hrvatske i Indije. U sklopu svega je i putovanje te izučavanje vastu objekata u Indiji. Tu su naravno, i stotine knjiga vezano uz đjotiš i vastu te ayurvedu koju koristi uz sve ovo. 2015. godine otvara tvrtku Mali Ganeš koja se bavi isključivo đjotiš i vastu savjetovanjima te projektiranjem i gradnjom po vastu prirodnim principima, u Hrvatskoj I Evropi.

Unazad trinaest godina te puno đjotiš konzultacija s klijentima i analiza životnih i radnih prostora dalo mu je dublji uvid u odnos vremena (đjotiš) i prostora (vastu) te kako oni djeluju u međusobnoj sinergiji kao i sačinjavaju samu glavnu srž našeg života. Sve to je iskristaliziralo usmjerenost na pomaganje i vođenje ljudi kroz vrijeme i prostor a uz natalnu đjotiš kartu te prostor u kojem osoba živi ili radi.

Uz pisanje za informativne listove i portale, predavanja i radionice, trenutno priprema četiri velike knjige o vastu (VASTU snaga prostora, VASTU i vrijeme, VASTU u praksi, VASTU projektiranje i gradnja) koje će izaći sve zajedno kroz neko vrijeme.