Prvi Narodi (engl. First Nations) vjeruju da postoje duše koje dolaze iz duhovnog svijeta i poprimaju ljudski oblik ovdje na Majci Zemlji. Vjerujemo da ih je ovdje poslao Onaj kojeg nazivaju mnogim imenima da testira naš moral i karakter.

atma.hr – 52
Postoje priče koje se prenose preko naših Predaka o strancima koji bi se pojavili tražeći pomoć i koji bi izazivali srca naših ljudi da otkriju svoje pravo ja.

S tim vjerovanjem, prema strancima smo se odnosili kao prema svojoj obitelji, ne odbijajući im pružiti smještaj, davali smo im najbolju hranu i mjesto časti i poštovanja. Jer znali smo da će nas ove duše doći testirati jesmo li prikladni sjediti u vijeću s našim preminulim Precima u Duhovnom svijetu.

Prvi Narodi su vjerovali da postoji mnogo različitih razina u Duhovnom Svijetu koji odgovaraju našem karakteru, a mi ćemo biti odabrani otići u jedan od njih ovisno o tome kako živimo svoj život na Majci Zemlji.

Živjeti na ovaj način, s ovim vjerovanjem u srcu, nas čini moralno boljim ljudima, jer se nismo htjeli obeščastiti odbijanjem pomoći nekoj od ovih duša.

Budite oprezni u odbijanju pomoći nekome tko se nađe na vašem putu, jer oni mogu biti jedna od tih duša koju vam šalje Onaj kojeg nazivaju mnogim imenima…

Ekosi. 💕

John Joseph Eagle

atma.hr – 52