“Svatko može biti meta, a s ovim znanjem napad ćete prepoznati!”

atma.hr – 52
„Nakon sedam godina rada u jednoj od najvećih psihijatrijskih bolnica na svijetu, 18 godina rada na zatvorskoj psihijatriji, dvije godine u najvećem Centru za mentalno zdravlje i više od 11 godina u Hitnoj pomoći, nema ništa što nisam već vidio. Osobno sam uvjeren da demoni (negativne sile, entiteti, zli duhovi) postoje. Vidio sam ih, razgovarao s njima i mogu vam reći da su strašni”, počinje ispovijest ugledni psihijatar koji je želio ostati anoniman zbog svojih pacijenata i njihovih obitelji.

Glasovi koje čuju šizofreničari nisu halucinacije, kako tvrde psihijatri. Moja struka inzistira da se na te halucinacije ne treba obazirati jer to pogoršava situaciju. Međutim, otkrio sam da glasovi koje šizofrenici čuju imaju vrlo jasan, precizan, predvidljiv i vrlo destruktivan obrazac, koji se jako razlikuje od uobičajenih halucinacija.

U trenutku kada “halucinacije” (demonski entiteti, zlonamjerni duhovi) postanu svjesni da pacijentima dajem savjete koji će ih oslabiti, postajem prijetnja, ali i meta. Čak se jednom dogodilo da mi je pacijent rekao da ga je njegov “glas” upozorio da se kloni mene, nekoliko minuta prije nego što sam uopće ušao u sobu.

Otkrivanje pacijentima što im se stvarno događa i kako demoni upravljaju njihovim životima posljednje je što ti entiteti žele. Žele da vjerujete da su u eri znanosti demoni samo fikcija, bajke za neobrazovane. Žele da zanemarite moć Boga (Krist, Allah, Krišna…), molitvi, da vjerujete da su sveti spisi nevažni (Biblija, Kuran, Novi Zavjet, Bhagavad-gita,…). U prilog im ide kad u njih ne vjeruješ, jer im je lakše raditi svoj posao.

Kažem vam da shvatite da duhovi postoje i da se zli zaista boje ljubavi, ali i određenih fraza iz svetih knjiga.

atma.hr – 52
Ono što ih najviše uzrujava i na što najviše reagiraju jest spoznaja da je osoba toga postala svjesna. Usisavaju i kradu vašu životnu energiju.

Prvi korak je da svoje misli pretvorite u negativne jer je to temelj za „pokretanje života u vama“. Ne žele da imate obitelj, prijatelje… Žele da budete izolirani i sami. Ne podnose kad idete u hram, crkvu, sveto mjesto, kad molite, čitate svete spise, pa vas pokušavaju uvjeriti da su te aktivnosti dosadne i besmislene. Oni to rade vrlo suptilno – ubacuju vam ideje u glavu i pokušavaju vas uvjeriti da vjerujete u njih i počnete ih slijediti, čak i na vlastitu štetu.

Postati svjestan da demoni postoje prvi je korak prema suočavanju i uklanjanju njihovog negativnog utjecaja na vaš život.

Ako pogledate iza sebe, sigurno ćete shvatiti da ste puno puta bili potpuno negativni, da tada niste mogli ništa završiti, da odjednom niste imali snage, ali nitko se nikada nije zapitao gdje je nestala rezerva energije. Mnogi šizofreničari kažu da doslovno osjećaju kako energija nestaje u trenutku kada glasovi počnu govoriti.

atma.hr – 52
Kada demoni napadaju i zašto?

Napast će svakoga tko to nesvjesno dopusti. Znaju ući u ljude na razne načine – od prizivanja duhova do stvarnih pokušaja izvođenja mračnih rituala…

Primarne su mete žrtve teškog fizičkog, emocionalnog i seksualnog zlostavljanja, jer se već osjećaju loše (kao i osobe sklone nečistoći, lijenosti i porocima). Ekstremni slučajevi napadaja najčešće se nazivaju paranoidnom shizofrenijom, ali žrtva može biti bilo tko.

Ono što trebate znati je da ako ste napadnuti, to ne znači da ste psihički bolesni. Nema disfunkcije mozga. Reći suprotno bilo bi isto što i reći da su žrtve pljačke ili silovanja psihički bolesne. Oni su napadnuti, a sada ste i vi, ali na drugačiji način.

Kako sišu ljudsku energiju?

Negativna energija koja nastaje zbog negativnih emocija je njihova hrana. Zato nas filmovi o vampirima i drugim strašnim bićima potresaju i plaše. Ovi entiteti su istinski energetski vampiri.

atma.hr – 52
Kako to oni rade?

Pokušavaju vas natjerati da proizvedete negativne emocije koje će hraniti u budućnosti ubrizgavanjem krivnje, straha i uznemirujućih misli u vaš um i prisiljavajući vas da na njih odgovorite kao da su u pravu. Oni manipuliraju vama stvarajući glasove i užasne osjećaje. Demonska aktivnost postaje jasna prosječnom čovjeku kada mu se u um usađuje uporna misao koja je toliko odvratna da se sami sebi gadite i sigurno ne namjeravate tako nešto provesti u djelo. Instinktivno osjećate da je ta misao pogrešna, da nije vaša i da ne pripada vašem umu.

Razmislite o tome – ako vam nije normalno da imate takvu misao i da se tako ponašate, odakle vam to onda?

Ako nije tvoje i ne pripada tebi, znači da ne dolazi od tebe.

Jesu li ljudi bespomoćni protiv ovoga?

Ne. Niste uopće bespomoćni, ali morate postati svjesni da demoni stvarno postoje i razumjeti koje metode koristiti. Mnogo je stvari koje možete učiniti da se obranite, a neke čak uspiju potpuno izolirati od njihove prisutnosti i napada.

Ako vam sve u životu ide loše, velika je vjerojatnost da ste pod stalnim napadom. Najvažnija tajna koju demoni žele sakriti od vas je da imaju moć potpuno okupirati vaš um, da su pravi energetski paraziti i zato što se hrane vašom energijom baš kao što crijevni paraziti uzimaju hranu kada uđu u ljudsko tijelo. Ovim entitetima je potrebna negativna energija da bi preživjeli.

Uspiju u svojim namjerama kada ideje koje vam usađuju počnete prihvaćati kao svoje. Kažu ti da su tvoji. Nakon što osvijestite igrice koje su se s vama počeli igrati, važno je da ne nasjednete ni na što od ovoga, da shvatite da to niste vi. Ovo nije fizički rat – ne možete se fizički braniti, to su suptilne igre i vrlo su ozbiljne.

atma.hr – 52
Možda ćete se iznenaditi kad čujete da ovi zli paraziti imaju puni pristup vašem sjećanju. Kod jednog pacijenta uspjeli su iz djetinjstva izvući osjećaj krivnje koji je pacijent odavno zaboravio. Uvijek će nastojati pronaći najnegativnije uspomene koje izazivaju osjećaj krivnje, vratiti ih u vašu svijest i nastaviti ih vam doslovno “trljati” o nos sve dok vas ne učine nesposobnim da si oprostite i natjeraju vas da ponovno proizvodite negativne emocije.

Sve negativne misli koje demoni usađuju u vaš um pažljivo su odabrane kako bi vam izazvale krivnju, ljutnju, osjećaj bezvrijednosti, bespomoćnosti i beznađa. Izgleda li vam to kao simptomi depresije?

Sigurno se možete prisjetiti barem jednom u životu kada ste bili opsjednuti greškama iz prošlosti i svaki dan razmišljali “Samo da to nisam učinio/rekao… Samo da sam bio tu…”

To oni koji rade za vas. Što vas dulje uspiju pobijediti takvim mislima, proizvodit ćete više negativne energije, a oni će imati više “gozbe”. Tada će protiv vas upotrijebiti vašu životnu energiju, tjerati vas da izazivate sukobe i mislite da nikome ne treba vjerovati.

Iz profesionalnog iskustva vam kažem: majstori negativnih misli – paranoični šizofreničari znaju što su demoni, ali ih, nažalost, malo tko shvaća ozbiljno. Nakon napada nemaju snage ni ustati iz kreveta, fenomen nedostatka energije kod njih je konstantan.

Psihijatrija se drži načela da su halucinacije uzrokovane neravnotežom kemijskih reakcija u mozgu, ali za to nema znanstvenih dokaza. Kao psihijatar, zabrinut sam zbog činjenice da moja profesija zanemaruje jedno od najvažnijih pitanja:

Odakle dolaze misli?

To sam pitanje postavio na jednom od najprestižnijih seminara iz psihologije i psihijatrije pred svima. Odgovor na to pitanje zapravo je bio razlog zašto sam se prijavio za sudjelovanje na ovom seminaru. Glavni me profesor pogledao kao da sam upravo ispao iz svemirskog broda. Nekoliko je trenutaka šutio, a onda je rekao: Razgovarat ću s tobom nakon predavanja.

Napustio je predavanje prije vremena i nikada nije pristao”, rekao je psihijatar.

Stil.kurir