Foto: pixabay.comMoraš znati da ja nisam jedna od onih koju ćeš držati u rezervi. Ona koju ćeš nazvati kasno u noći, jer se ni jedna druga neće javiti. Ja nisam ona koju zoveš kada želiš toplo tijelo koje treba ispuniti hladnu polovinu tvog kreveta.

Nisam od onih koje se sjetiš kada ti propadnu sve druge opcije ili kada ti se ne da nešto raditi sam ili kada žudiš za nekom vrstom veze i onda shvatiš – pa zašto ne i tada nazoveš mene.

Ja nisam ona koja se na tvom popisu nalazi kao opcija ili koje se sjetiš samo kada si očajan, jer tada nemaš nikoga drugog.

A ne, neću doći kada si usamljen i kada ti treba privremeni oporavak. Ja ti nisam takva žena, nisam za kratkotrajne bezosjećajne veze. Ja sam žena koja želi više, koja voli sebe i želim nešto stvarno.

Eto to sam ja – žena kojoj je stalo, koja brine, koja voli. Želim nešto što je meni važno, nešto značajno. Želim nekog tko će me gledati kao svoju, nekoga tko će biti ponosan, jer sam njegova, a ne kao svoju u tom trenutku, jer me tada na kratko treba.

Imam veliko srce, srce koje želim s nekim podijeliti.

Ali ga neću dati nekome tko će ga samo baciti na stranu.

Mogla bih ti podariti svijet, mogla bih se brinuti o tebi kao što nitko do sada nije. Ali ne bi mogla postati tvoja opcija. Ne bih se mogla zadovoljiti da sam samo ona na koju ćeš pomisliti, kada sunce zađe, jer nikog drugog nemaš za nazvati.

Neću biti ona koja je tu samo onda kada si usamljen. Ja želim biti žena koja je tebi sve.

Želim biti ta na koju ćeš misliti bez obzira kako se osjećaš – i onda kada osvajaš svijet i kada si na dnu. Želim biti žena koju ćeš nazvati kada se vraćaš s posla kući, da na mene prvu pomisliš ujutro čim se probudiš.

Želim biti žena koja ti ispunjava um, zbog koje si ponovno sretan, jer sam tvoja, jer sam tu, jer me voliš.

Ne želim biti privremena, sporedna, druga – želim biti tvoja jedna, jedina. Da sam razlog zbog kojeg se osjećaš ispunjen.

Želim da jedno drugom budemo sve. I neću se zadovoljiti ničim manjim od toga.

Evo, samo sam to htjela da znaš.

zdravaisretna

Atmino Telefonsko Savjetovalište: Pomoć na dohvat ruke

Atmini savjetnici dostupni uživo telefonom!

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kvalificirana osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

HeartMath Institute mentor, aromaterapeut, bhakti jogin

Specijalnost: Radim sa srčanom čakrom i tehnikama povezivanja na daljinu, pomažem kod svih problema povezanim s ljubavnim odnosima, radim preko srčane čakre na oporavku veza i traženju srodne duše, koristim u radu znanje o karmi, mantrama, meditaciji i duhovnosti

   • Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri
   • Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze, kako pronaći srodnu dušu
   • Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju
   • Kako saznati što vaš partner zaista osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti

060 600 303 – kod 01

Cijena poziva za Hrvatsku:
6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti za mobilne uređaje
*razgovor se naplaćuje po sekundama

Milijana de Mori – Vaša osobna savjetnica za uspjeh

Međunarodna trenerica NLP-a & HNLP-a (humanitarna neuro-lingvistička psihologija), osobna trenerica, vlasnica titule “Najjača žena u Hrvatskoj” (olimpijsko dizanje utega)

Specijalnost: Moje poznavanje znanosti NLP o funkcioniranju mozga i tehnika ostvarenja uspjeha, kombinirano s meditacijom, vizualizacijama i hipnozom – mogu vam donijeti totalni procvat na svim poljima života! Osvijestite i iskoristite svoju moć, podignite samopouzdanje, ostvarite uspjeh i obilje, povratite unutarnji mir, živite u savršenom skladu sadašnjeg trenutka, tijela, uma i duha.

 • Transformacija svih vrsta negativnih emocija i blokada
 • Ostvarenje uspjeha u karijeri i ljubavi, privlačenje obilja
 • Emotivno ispunjenje, sreća u ljubavnim vezama
 • Otklanjanje raznih vrsta ovisnosti
 • Razvijanje samopouzdanja, fokusa i unutarnjeg mira
 • Praktični savjeti o zdravlju i dobroj formi (od vrhunske sportašice i osobne trenerice – prehrana, tjelovježba, uspjeh kod držanja dijete)

060 600 303 – kod 02

Cijena poziva za Hrvatsku:
6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti za mobilne uređaje
*razgovor se naplaćuje po sekundama

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 29.06.2017.
Slijedeća objavaKreme za sunčanje – zaštita ili globalna laž?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.