Foto: pixabay.com

Imam veliko srce, srce koje želim s nekim podijeliti. Ali ga neću dati nekome tko će ga samo baciti na stranu. Neću biti ona koja je tu samo onda kada si usamljen. Ja želim biti žena koja je tebi sve.

atma.hr – 52
Moraš znati da ja nisam jedna od onih koju ćeš držati u rezervi. Ona koju ćeš nazvati kasno u noći, jer se ni jedna druga neće javiti. Ja nisam ona koju zoveš kada želiš toplo tijelo koje treba ispuniti hladnu polovinu tvog kreveta.

Nisam od onih koje se sjetiš kada ti propadnu sve druge opcije ili kada ti se ne da nešto raditi sam ili kada žudiš za nekom vrstom veze i onda shvatiš – pa zašto ne i tada nazoveš mene.

Ja nisam ona koja se na tvom popisu nalazi kao opcija ili koje se sjetiš samo kada si očajan, jer tada nemaš nikoga drugog.

A ne, neću doći kada si usamljen i kada ti treba privremeni oporavak. Ja ti nisam takva žena, nisam za kratkotrajne bezosjećajne veze. Ja sam žena koja želi više, koja voli sebe i želim nešto stvarno.

Eto to sam ja – žena kojoj je stalo, koja brine, koja voli. Želim nešto što je meni važno, nešto značajno. Želim nekog tko će me gledati kao svoju, nekoga tko će biti ponosan, jer sam njegova, a ne kao svoju u tom trenutku, jer me tada na kratko treba.

Imam veliko srce, srce koje želim s nekim podijeliti. Ali ga neću dati nekome tko će ga samo baciti na stranu.

atma.hr – 52
Mogla bih ti podariti svijet, mogla bih se brinuti o tebi kao što nitko do sada nije. Ali ne bi mogla postati tvoja opcija. Ne bih se mogla zadovoljiti da sam samo ona na koju ćeš pomisliti, kada sunce zađe, jer nikog drugog nemaš za nazvati.

Neću biti ona koja je tu samo onda kada si usamljen. Ja želim biti žena koja je tebi sve.

Želim biti ta na koju ćeš misliti bez obzira kako se osjećaš – i onda kada osvajaš svijet i kada si na dnu. Želim biti žena koju ćeš nazvati kada se vraćaš s posla kući, da na mene prvu pomisliš ujutro čim se probudiš.

Želim biti žena koja ti ispunjava um, zbog koje si ponovno sretan, jer sam tvoja, jer sam tu, jer me voliš.

Ne želim biti privremena, sporedna, druga – želim biti tvoja jedna, jedina. Da sam razlog zbog kojeg se osjećaš ispunjen.

Želim da jedno drugom budemo sve. I neću se zadovoljiti ničim manjim od toga.

Evo, samo sam to htjela da znaš.

zdravaisretna