Poznati glumac i komičar održao je govor diplomantima na Sveučilištu Maharishi u Iowi, gdje je s okupljenima podijelio nekoliko vlastitih životnih lekcija koje je Carreyu prenio njegov otac i i do kojih je on sam došao kao netko tko ”živi život onako kako želi, dok radi ono što voli”.

atma.hr – 39

Jim Carrey (54) poznat je po svom smislu za humor i neobičnim zvukovima koje pri tome koristi pa je tako i za vrijeme govora koristio svoje komičarske vještine, ali je govor završio vrlo važnom porukom.

“Mnogi od nas biraju svoj put na temelju straha koji je zakamufliran kao praktičnost. Ono što stvarno želimo često se čini izvan dohvata ili je nerealno za očekivati i zbog toga to nikada ne tražimo od svemira” – izjavio je Jim i dodao: “Želim vam reći da sam ja dokaz da možete tražiti svemir sve što želite, a ako se ne ostvari odmah to je zbog toga jer je svemir zauzet ostvarivanjem mojih želja” – našalio se slavni glumac.

Publika je uživala u njegovom govoru isprepletenom šalama, a na kraju se uozbiljio i s njima podijelio životnu lekciju koju je naučio od oca.

“Moj otac mogao je biti odličan komičar, ali nije vjerovao da je to moguće pa je odabrao siguran posao računovođe” – ispričao je Jim te otkrio da je njegov otac izgubio taj “siguran posao” kada je on imao samo 12 godina pa je obitelj bila prisiljena raditi bilo što samo da preživi.

atma.hr – 39

“Naučio sam puno od svog oca, a jedna od najvažnijih lekcija je i to da možeš biti neuspješan i u onome što ne želiš raditi, pa zašto ne bi riskirao i radio ono što voliš?” – poručio je slavni glumac diplomantima, a nakon održanog govora Jim Carrey dobio je počasnu titulu doktora znanosti likovnih umjetnosti.

Pogledajte video!


veliki paketVeliki blagdanski paket “Kuhajmo zajedno” 

    • Top kvaliteta, hit proizvodi!
    • Bio kokosovo ulje, kurkuma, cejlonski cimet, goji bobice, himalajska sol + POKLON BIO kakao prah
    • Težina: 2.500 kg

 173,95 kn     AKCIJA: 139,99 kn