Artwork by Daniel B. Holeman

Znanstvene molitve Josepha Murphyja ne zahtijevaju pripadnost bilo kojoj religiji, već pretpostavljaju vjeru u sebe i mogućnosti svemira. Ne sadrže zahtjeve. Molitve treba pročitati svaki dan, najbolje dva puta dnevno, nakon buđenja i prije spavanja. U trenutku kada ste što opušteniji. Potrebno se 10-15 minuta posvetiti molitvama. Pokušajte ih čitati barem mjesec dana. Čitajte, pamtite, osjećajte ih, propustite ih kroz sebe.  Vjerujte, promjene se neće dugo čekati, a na stvarnost oko sebe ćete gledati na potpuno drugačiji način. Život će vam početi donositi situacije i ljude koji će vam pomoći da riješite svoje probleme. Snaga u vama pomoći će vam da ispunite svaku želju i steknete život o kojem sanjate.

atma.hr – 52
Jeste li čuli da je Joseph Murphy napisao znanstvene molitve koje pomažu u ispunjavanju želja? Možda ste čitali njegove knjige ili ste opazili članke s primjerima tih molitvi? No, šanse su, ako ste novi u učenju kako radi snaga misli, onda je ovo je prvi put da čujete o njima. 

Molitve Josepha Murphyja dizajnirane su za sve prigode. Napisane su i za muškarce i za žene. Apsolutno za bilo koje područje života: ljubav, obitelj, bogatstvo, novac, posao, dom, zdravlje, samopouzdanje, omiljeni posao i tako dalje i tako dalje.

Joseph Murphy vrlo je zanimljiva osoba, filozof, književnik, istraživač pozitivnog mišljenja. Napisao je preko 30 knjiga o psihološkoj samopomoći i samousavršavanju. Joseph Murphy je taj koji je stvorio pojam – znanstvene molitve za sve.

U svojim knjigama govorio je ljudima kako ispuniti svoje želje i popularizirao učinkovite znanstvene molitve koje donose plod mnogim ljudima koji ih koriste.

Koja je razlika između vjerskih molitvi i znanstvenih molitvi Josepha Murphyja?

Znanstvene molitve Josepha Murphyja ne zahtijevaju pripadnost bilo kojoj religiji, već pretpostavljaju vjeru u sebe i mogućnosti svemira. Ne sadrže zahtjeve.

Kao što sam autor kaže: “Već imamo ono što tražimo. Ne biste trebali pitati i čekati, jer će vam se želja ispuniti, na ovaj ili onaj način. Dovoljno je samo vjerovati. Vjerujte u njeno izvršenje.”

Skloni smo sumnjati i čekati jamstva. Većina religioznih ljudi, moleći molitvu, traži potvrdu. Ali sve je jednostavno. Naša unutarnja snaga je jamstvo. Naše unutarnje samopouzdanje da ćemo dobiti sve što želimo, da će nam se želja ostvariti.

Znanstvene molitve Josepha Murphyja ne treba pamtiti, to su slobodni dijalozi sa svemirom i vašom unutarnjom snagom.

atma.hr – 52
Murphyjeve znanstvene molitve: Kako moliti?

Glavni sastojci znanstvenih molitvi Josepha Murphyja su pozitivne afirmacije. One su snažni alati za promjenu stvarnosti oko vas. Sve vaše misli ostavljaju trag na stanicama mozga, što se onda, u stvarnosti, manifestira na određeni način.

Vaši se prijatelji žale na život, vaš šef neprestano ponavlja o krizi i nedostatku novca, vijesti vrve samo lošim događajima. Ako sve ovo pustite kroz sebe, svoju svijest, tada će stvarnost postati ista.

Pa što možete učiniti? Samo trebate negativne misli pretvoriti u pozitivne. Što češće razmišljate o dobru, to će vam više od tog dobra biti u životu.

Kao što je rekla Majka Tereza: „Ne pozivajte me na skup protiv rata. Pozovite me kad idete na mirovni skup.” Samo pokušajte razmišljati na ovaj način.

U tu je svrhu Joseph Murphy formulirao znanstvene molitve za sve prigode. Samo ih trebate isprintati i pročitati svaki dan. Još bolje, dva puta dnevno, nakon buđenja i prije spavanja. U trenutku kada ste što opušteniji. Potrebno je 10-15 minuta da se posvetite molitvama.

Pokušajte ih čitati barem mjesec dana. Čitajte, pamtite, osjećajte ih, propustite ih kroz sebe. Vrlo je važno s kojim emocijama ih govorite, koju energiju u njih unosite. Koncentrirajte se na molitvu, zaboravite na sumnje i strahove.

Molitvu možete ispisati vlastitom rukom ako želite. Tako će vam biti jasnija. Vjerujte, promjene se neće dugo čekati.

atma.hr – 52
Znanstvene molitve Josepha Murphyja za sve prigode

Molitva za bogatstvo i poslovni uspjeh

“Shvatio sam gdje je vječni izvor sveg bogatstva, kojeg nikad ne ponestaje. Božanska snaga vodi me na svim mojim putovima, a ja prihvaćam sve nove ideje. Beskonačna inteligencija neprestano mi otkriva najbolje načine za služenje bližnjima. Ona me vodi i usmjerava da stvaram proizvode koji će blagoslivljati i podržavati čovječanstvo.

Privlačim najbolje ljude da vode moj posao. Ja sam moćan magnet i privlačim nevjerojatno bogatstvo pružajući ljudima najkvalitetnije proizvode i usluge. Stalno sam prilagođen višoj inteligenciji i istinskoj biti bogatstva. Najviša Božanska snaga uvijek vodi moje planove i ciljeve, a sva moja postignuća temelje se na istini kojom me Bog vodi i usmjerava u svim mojim pothvatima.

Ja sam cijelo vrijeme iznutra i izvana u mirnom stanju. Veliki sam uspjeh. Ja sam jedno s Bogom, a Bog uvijek uspijeva. Također mi uvijek ide dobro. I sad mi ide dobro.

Brzo shvaćam bit svih detalja svog posla. Zračim ljubavlju i dobronamjernošću prema svim ljudima oko sebe i svim zaposlenicima. Punim svoj um i srce Božanskom ljubavlju, snagom i energijom. Svi oni koji su povezani sa mnom duhovne su poveznice mog rasta, blagostanja i napretka.

Sve radim u slavu Božju. Postajem bogat čovjek!”

Molitva za ozdravljenje

“Vratit ću vam zdravlje i izliječiti rane, rekao je Gospodin. Znam da je za Boga sve moguće. Vjerujem u to i prihvaćam to svim srcem. Znam da Viša sila u meni pretvara tamu u svjetlost. Sad razmišljam o Bogu koji prebiva u meni. Izgovaram molitvu za ozdravljenje svog uma i tijela.

Dolazim u kontakt sa životom, ljubavlju, istinom i ljepotom koje su u meni. Prilagođavam se Božanskoj ljubavi. Znam da me sada ispunjavaju sklad, zdravlje i mir.

Otkad živim i djelujem, potvrđujući idealno zdravlje, to postaje stvarnost. Sada zamišljam mentalnu sliku i osjećam stvarnost svog savršenog tijela. Ispunjava me osjećaj smirenosti. Hvala, Oče.”

atma.hr – 52
Molitva božanske ljubavi

“Božanska ljubav me okružuje.

Božanski mir ispunjava moju dušu.

Božanska svjetlost pokazuje mi put.

Božansko vodstvo sada pripada meni.

Božanska ljepota ispunjava moje srce.

Bog me favorizira u svemu!”

Molitva u teškim situacijama

“Božji darovi su moji darovi. Koristim svaki trenutak ovog dana da slavim Gospodina. Božanski sklad, mir i obilje su sa mnom. Božanska ljubav dolazi od mene, blagoslivljajući sve koji uđu u moje okruženje. Božanska ljubav me sada liječi. Neću se bojati zla, jer Bog je uz mene. Uvijek sam okružen svetom aureolom Božanske ljubavi i moći.

Potvrđujem, osjećam, znam i vjerujem snažno i pozitivno da čarolije božanske ljubavi i budnosti vode, liječe i brinu se za sve članove moje obitelji i one koje volim.

Opraštam svima i iskreno zračim Božanskom ljubavlju, mirom i dobročinstvom prema svim ljudima, ma gdje se oni nalazili. Mir vlada u središtu mog bića, ovo je Božji mir.

U ovoj tišini osjećam Njegovu snagu, vodstvo i ljubav prema Njegovoj Svetoj Prisutnosti.

Božanski sam vođen na svim svojim putovima.

Ja sam čisti kanal za božansku ljubav, istinu i ljepotu. Osjećam kako kroz mene teče Njegova rijeka mira. Znam da se svi moji problemi rastvaraju u Božjem umu. Putovi Božji su moji putevi. Riječi koje izgovorim idu tamo gdje ih pošaljem.

Radujem se i zahvaljujem, znajući da ću dobiti odgovor na svoju molitvu.

I tako je.”

atma.hr – 52
Molitva za pronalaženje mira

“Božanska smirenost i neusporediva vedrina preplavljuju moj um i dušu. Potpuno sam spokojan, jer su mi svake minute misli pune mira, harmonije i dobrote.

Svoju svijest ispunjavam mislima o miru, harmoniji i dobroti. Gospodin je moj Pastir, rijeka njegova smirenja ispunjava me mirom. Sada mogu ići spavati, jer sam siguran da prebivam u Njegovoj sigurnosti i blagoslovu.

Danas je Božji dan. Biram sklad, mir, savršeno zdravlje, božanski zakon i red, božansku ljubav, ljepotu, obilje, sigurnost i nadahnuće. Dok u svom životu potvrđujem ove istine, znam da aktiviram sposobnosti svoje podsvijesti zbog kojih pokazujem sve te osobine. Znam da mi Bog može dati sve što želim. Hvala ti, Gospodine, da je to tako.”

Molitva za mir i sklad u svakodnevnom životu

“Sve je u mom svijetu mirno i puno sklada, jer Bog je u meni. Moj um je uravnotežen, spokojan i smiren. U atmosferi dobrohotnosti koja me okružuje osjećam duboku, neiscrpnu snagu i oslobađanje od svih strahova. Sada shvaćam ljubav i ljepotu Božanske prisutnosti, a sve što je lažno bacam.

Vidim Boga u svim ljudima. Ja prebivam u Bogu, pa znam da se svi moji problemi rješavaju. Moj život je život Božji. Moj svijet je duboki, nepromjenjivi Božji svijet.”

atma.hr – 52
Kako prevladati pesimizam i ispuniti želju

“Beskrajna mudrost koja mi je u srce unijela ovu želju uvijek me vodi i usmjerava i pokazat će mi najbolji način da ispunim svoje želje.

Znam da će duboki uvid moje podsvijesti osvojiti i ispuniti sve moje misli, osjećaje i ideje. Sklad, ravnoteža i duševni mir vladaju u meni i oko mene.”

Molitva za ispunjenje želja

Zapišite svoju dragocjenu želju rukom. Napiši ovu molitvu u nastavku. Pročitajte molitvu nakon buđenja i prije spavanja 15 minuta 2 tjedna. Ostvarit će se svaka želja koja nikome ne nanosi štetu:

“Sve moje želje su svjesne, znam da postoje u nevidljivom svijetu. Sada molim da se ispune i spreman (spremna) sam prihvatiti ovaj dar.

Oslanjam se na volju Kreativne moći koja je u meni. Ona je izvor svih blagoslova i čuda. Osjećam kako je moja želja utisnuta u podsvijest, da bi se onda mogla ostvariti u stvarnosti, jer sve ono o čemu razmišljamo prije ili kasnije dogodi se u stvarnosti. Tako funkcionira naša svijest.

Osjećam da će se ono što sam tražio sigurno ostvariti i stoga sam apsolutno miran. U srcu je čvrsto uvjerenje da će se želja uskoro ostvariti. Čitavo moje biće puno je radosnog uzbuđenja.

Miran (mirna) sam, jer Gospod je mir i spokoj. Hvala ti, moj Nebeski Oče. Neka bude tako.”

atma.hr – 52
Molitva za privlačenje idealnog supružnika

“Znam da smo ja i Bog sada jedno. U njemu živim, krećem se i prebivam. Bog je život, a ovo je život svih muškaraca i žena. Svi smo sinovi i kćeri jednog Oca. Znam i vjerujem da postoji osoba koja me želi voljeti i njegovati.

Znam da mogu napraviti svoju sreću i mir. On voli moje ideale, a ja volim njegove ideale. Ne želi me preuređivati, a ni ja njega ne želim preuređivati. Među nama postoji uzajamna ljubav, sloboda i poštovanje. Postoji samo jedan um i sada u tom umu prepoznajem tu osobu.

Sad se povezujem s vrlinama i osobnim kvalitetama kojima se divim u svom suprugu. U mislima sam jedno s njim. Znamo se i volimo u Božanskom umu.

Ja vidim Boga u njemu, a on vidi Boga u meni. Upoznavši ga u sebi, moram ga upoznati i izvana, jer je to zakon mog vlastitog uma. Te riječi dopiru do onoga kome su poslane.

Znam da se to sada ispunjava, dovršava i ostvaruje u Bogu. Hvala Oče.”

Ova molitva se mora čitati na kraju – nakon svega:

Molitva za jačanje vjere

“Moja konstruktivna riječ daje mi samopouzdanje da će molitva biti uslišana. Kad progovorim riječ o iscjeljenju, uspjehu ili prosperitetu, bit će ispunjeno.

Moja riječ vrijedi jer su ona i Svemogući jedno. Riječi koje izgovorim uvijek su konstruktivne i kreativne. Kad se molim, pune su života, ljubavi i osjećaja.”

Što više vaša vjera stoji iza izgovorenih riječi, to je veća snaga ovih molitvi.

Uzdajte se u snagu u vama.

Odaberite znanstvene molitve Josepha Murphyja koje vam najbolje odgovaraju i počnite ih svakodnevno čitati. A na stvarnost oko sebe ćete gledati na potpuno drugačiji način. Život će vam početi donositi situacije i ljude koji će vam pomoći da riješite svoje probleme. Počet ćete uviđati prilike, a ne probleme.

Snaga u vama pomoći će vam da ispunite svaku želju i steknete život o kojem sanjate.