Poruka današnjeg dana je «kada govorimo o drugima».

Postoji jedna vrlo zanimljiva priča na ovu temu:

Na kraju večeri jedan od gostiju se oprostio i otišao, a ostali su ga počeli ogovarati i o njemu puno toga ružno rekli. Isto je bilo i s drugim gostom koji je otišao. Tako su se razišli svi osim jednog. “Dopustite mi da prenoćim”, rekao je posljednji gost. “Slušao sam kako su nastradali svi koji su otišli prije mene, pa se bojim za sebe!”

atma.hr – 52
U svakom slučaju ogovaranje i osuđivanje je loše naročito zbog toga što bi ta ista osuda, da je rečena u oči, mogla čovjeku koristiti. Ovako se ona skriva od onoga kome je nužna i otkriva se onome kome može štetiti, izazivajući u njemu negativan odnos prema onome koga osuđujemo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

atma.hr – 78
Prethodna objavaNikad ne lažite empatima – oni su usklađeni s frekvencijom istine
Slijedeća objavaDr Semir Osmanagić dolazi u Split, Rijeku i Zagreb
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.