Priroda današnjeg dana je «prepoznajmo svoje želje i budimo zadovoljni».

Već danas možemo početi ostvarivati svoje ciljeve i postati zadovoljni, jer se negdje u našim životima krije nešto što smo oduvijek željeli raditi, ali još nismo pokušali. Jesmo li osjetili poriv da naučimo plesati klasične plesove, da naučimo skijati ili igrati tenis?

atma.hr – 52
Jesmo li osjetili poriv da odemo na tečaj glume, kuhanja, slikanja, da naučimo kako urediti kuću? Možda postoji glazbalo koje smo željeli naučiti svirati jer nas obuzme zadovoljstvo kad ga čujemo. Osjećamo li da nas privlači neka zemlja i kako se nešto u nama budi kad čujemo jezik te zemlje? Postoji li nešto što smo voljeli raditi u djetinjstvu, no to smo odbacili kad smo odrasli jer smo morali zarađivati za život? Što je to što smo oduvijek željeli raditi?

Većina ljudi ili nikad ne popusti tim porivima ili ih stavi na čekanje misleći da su nebitni i da nemaju nikakve veze s većim stvarima koje žele ostvariti u životu. No taj poriv koji osjećamo jest poziv Svemira da se posvetimo ostvarenju našeg blaženstva i to je duboko povezano s putem koji vodi prema našim snovima. S našeg stajališta na Zemlji ne možemo uočiti povezanost, ali Svemir jasno vidi da je to put koji će nas odvesti do naših snova!

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

atma.hr – 52
Prethodna objava11. studenog/novembra u 11:11 sati – Pošalji dobru namjeru i iscjeljenje u Svemir!
Slijedeća objavaZaslužuješ da se voliš
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.