Može biti vrlo teško pročitati muškarca kada tek započnete vezu s njim. Međutim, postoje mali znaci govora tijela koji vam mogu pomoći da otkrijete je li neki možda muškarac lošeg karaktera.

atma.hr – 52
On možda voli varati ako…

… Vas izbjegava pogledati u oči. Muškarci koji su, po svojoj prirodi, preljubnici često pokazuju znakove prevare, kao što su odbijanje da vas gleda u oči, osmjehivanje drugim ženama dok vi pričate ili ako je nejasan u detaljima.

Možda je posesivani i nesiguran ako…

… Vas stalno dodiruje. Muškarci koji nisu zadovoljni sobom mogu biti naporni, a konstantno dodirivanje tvojih ruku, ramena ili leđa je podsvjesni signal da vas pokušava “zgrabiti”.

atma.hr – 52
On možda voli kontrolirati ako…

… Je u tvom osobnom prostoru nepozvan. Muškarci koji vole kontrolu imaju tendenciju da budu glasni i prave velike pokrete tijelom da bi ukazali da oni vode glavnu riječ (bar u svojim glavama).

Možda je sebičan ako…

… Hoda ispred Vas. Muškarci koji to rade podsvjesno sugeriraju da očekuju da držite korak s njima.

Obratite pažnju na znakove samodopadljivosti, kao što su često popravljanje kose ili ako krišom gleda svoj odraz u ogledalu.

Također, čuvajte se muškaraca koji često ponavljaju “Ja” – to je znak da je on broj 1 na njegovoj listi prioriteta.

atma.hr – 52
On je možda tip ljubomornog muškarca ako…

… Često napadno gleda u Vas. Sretanje pogledom je jedna stvar, ali posesivni muškarci će uspostaviti kontakt očima koji je malo previše intenzivan. Ovo je znak da podsvjesno osjeća kao da mu pripadate.

Autor: minimagazin.info