Može biti vrlo teško pročitati muškarca kada tek započnete vezu s njim. Međutim, postoje mali znaci govora tijela koji vam mogu pomoći da otkrijete je li neki možda muškarac lošeg karaktera.
On možda voli varati ako…

… Vas izbjegava pogledati u oči. Muškarci koji su, po svojoj prirodi, preljubnici često pokazuju znakove prevare, kao što su odbijanje da vas gleda u oči, osmjehivanje drugim ženama dok vi pričate ili ako je nejasan u detaljima.

Možda je posesivani i nesiguran ako…

… Vas stalno dodiruje. Muškarci koji nisu zadovoljni sobom mogu biti naporni, a konstantno dodirivanje tvojih ruku, ramena ili leđa je podsvjesni signal da vas pokušava “zgrabiti”.
On možda voli kontrolirati ako…

… Je u tvom osobnom prostoru nepozvan. Muškarci koji vole kontrolu imaju tendenciju da budu glasni i prave velike pokrete tijelom da bi ukazali da oni vode glavnu riječ (bar u svojim glavama).

Možda je sebičan ako…

… Hoda ispred Vas. Muškarci koji to rade podsvjesno sugeriraju da očekuju da držite korak s njima.

Obratite pažnju na znakove samodopadljivosti, kao što su često popravljanje kose ili ako krišom gleda svoj odraz u ogledalu.

Također, čuvajte se muškaraca koji često ponavljaju “Ja” – to je znak da je on broj 1 na njegovoj listi prioriteta.
On je možda tip ljubomornog muškarca ako…

… Često napadno gleda u Vas. Sretanje pogledom je jedna stvar, ali posesivni muškarci će uspostaviti kontakt očima koji je malo previše intenzivan. Ovo je znak da podsvjesno osjeća kao da mu pripadate.

Autor: minimagazin.info

Prethodna objavaNečiji ste plijen? 10 načina kako spriječiti kronični psihički umor – Izbjegavajte kontakt očima!
Slijedeća objavaLagane i sočne domaće Rafaelo kuglice – tope se u ustima!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.