Do sada ste ih možda pravili s mlijekom u prahu (koje je često znalo prevladavati cjelokupnim okusom i biti jako teško za probavu), ali za to više nema potrebe – napravite ih na novi način i uvjerit ćete se da bolje nego kupovne. Lagane i sočne kao pahulje…




Recept je za oko 70 malih kuglica.

Sastojci

  • 2 pudinga s okusom slatkog vrhnja
  • 500 ml mlijeka po želji
  • 5 žlica svijetlog smeđeg šećera
  • prah vanilije
  • 200 grama maslaca
  • 200 grama svijetlog smeđeg šećera u prahu (možete sami usitniti)
  • 150 grama kokosa
  • oko 80 grama kokosa za uvaljati kuglice
  • oko 80 grama cijelih pečenih lješnjaka






Priprema

Puding i šećer skuhati u mlijeku i ostaviti da se ohladi do sobne temperature (gust puding). Dodati prah vanilije. Staviti prozirnu foliju ili povremeno miješati da se ne uhvati korica.

Maslac i šećer u prahu pjenasto umutiti, dodati ohlađen puding i dobro izmiksati.

Dodati kokos, izmiješati i ostaviti u hladnjak da se dobro stegne.

Praviti kuglice, u sredinu staviti lješnjak i uvaljati ih u kokos.

Lagano – genijalno!

Autor: minimagazin.info

Prethodna objavaKako brzo prepoznati muškarca lošeg karaktera
Slijedeća objavaAstro Aisha: Merkur u Jarcu – Zašto smo prazni?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.