pixabay.comPrilika da na Božić vidite i pun Mjesec prava je rijetkost!

Zato ove godine uživajte – u noći 25. prosinca, na Božić, pun Mjesec će obasjati planetu, prenosi Mnn.com.

Izuzev posebnog trenutka u kojem će se pojaviti, postoji još nekoliko zanimljivosti o posljednjem punom Mjesecu u ovoj godini.

Naime, Božićni mjesec će se pojaviti već s prvim sumrakom i sijat će u punom sjaju čak i malo nakon izlaska sunca.
Zbog hladnih prosinačkih dana, naziva se još i Hrastov i Hladni mjesec, a zbog toga što je u pitanju posljednji pun Mjesec u godini, poznat je i kao Duga mjesečeva noć.

Ovaj fenomen posljednji put je zabilježen 1977. godine, a neće se ponoviti sve do 2034, upozorava NASA, zato iskoristite priliku i uživajte u rijetkoj pojavi!

Možete tom prilikom moliti i meditirati, sami ili u grupi. Pošto nas pun Mjesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći u svakom pogledu.

Pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, obitelji, kolegama pa i potpunim strancima. Pošaljite i nešto mirne energije na mjesta koja pate, koja se gladna, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se energiju slati iz srca.

stil.kurir.rs

Prethodna objavaOvaj mlad Mjesec najavljuje ljubav i proročanstva: Počinje vrijeme novih vizija- pripremite se!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.12.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.