Annette Larkins iz Floride zovu “ageless woman” ili ženom koja ne stari! Naime, Anette ima čak 74 godine, ali bez ikakvog pretjerivanja izgleda bolje od duplo mlađih žena! Zdravlje joj je savršeno i osjeća se kao da ima 35. Govori kako je otkrila eliksir mladosti…

atma.hr – 39

Njena majka i baka umrle su u ranoj dobi zbog raka dojke. Povijest oboljenja od dijabetesa u obitelji je poduga, no ona je savršenog zdravlja.

Ne pije niti aspirin, odnosno – nikakve lijekove.

Ima odličnu, vitku figuru, a lice i kožu duplo mlađe žene.

Muž njenih godina joj izgleda kao djed!

Ima dva sina koji imaju oko 50 godina i koji joj izgledaju kao stariji prijatelji!

Samo ona u obitelji se hrani na ovaj način – jer ostali ne žele…

Kako je to moguće?

Larkins to objašnjava jednostavno – njen životni moto je poznata Hipokratova poslovica: “Neka hrana bude tvoj lijek, a lijek neka bude tvoja hrana”.

atma.hr – 39

Ustaje u 5 sati, radi u vrtu, sama šije odjeću i izrađuje mnoštvo drugih potrepština – i puna je energije.

Voće, povrće, sokovi, klice, sjemenke, orasi, ljekovito bilje… Annette Larkins sama uzgaja sve ovo, oko kuće i u kući. Skuplja kišnicu i radi, kako kaže – “tone i tone” sokova od svega što uzgaja.

fountainofyouth (1)

atma.hr – 39

Pšenična trava je njezin specijalitet, a sok od iste koji sama pravi, pije redovito.

Annette je bila dugogodišnja vegetarijanka koja je postala veganka i smatra da je tajna njezine mladosti sirova veganska hrana odnosno litre zdravih cijeđenih sokova koje sama pripravlja i pije svakodnevno u velikim količinama.

Annette je napisala svoju knjigu savjeta i objavila DVD.

Svaka čast Annette!

 

22 KURKUMIN

AKCIJA! ULTRA JAKI KURKUMIN

kurkumin

Demencija, depresija i artritis - Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Akcijska cijena: 239 kn 203,15 kn - Kupi ovdje

AKCIJA TRAJE DO 31.04.2021.