Fashion photo created by freepik - www.freepik.com

Najbolji učinak postiže kod posvjetljivanja svijetlosmeđe kose – jednim tretmanom boja kose se mijenja za 2-3 nijanse. Poslije maske s cimetom, kosa će zagarantirano dobiti mekoću, svilenkastu teksturu i revitalizirati će se. Folikule dlake će ojačati i ubrzat će se rast kose.

atma.hr – 78
Cimet nije samo aromatičan i zdrav začin, to je i sigurna alternativa komercijalnim kemijskim sredstvima za izbjeljivanje kose, prenosi uspesnazena.com. On, ne samo da će pomoći da posvijetlite svoju kosu, nego će je učiniti sjajnom, mekom i svilenkastom na dodir. I miris kose će biti nevjerojatan!

Kod korištenja maske za kosu s cimetom, možete postići ne samo željeni učinak, nego ćete ojačati folikule dlake i ubrzati rast kose. Sve je to zbog činjenice da je cimet – jedinstveni prirodni proizvod sa bogatim svojstvima, naročito vitaminima i antioksidansima.

Najbolji učinak postiže kod posvjetljivanja svijetlosmeđe kose – jednim tretmanom boja kose se mijenja za 2-3 nijanse.

Brinete moraju biti strpljive i ponoviti proceduru nekoliko puta. Događa se i da neće biti rezultata, sve zavisi od strukture i boje kose. Ali, u svakom slučaju, pokušaj ne košta. Poslije maske s cimetom, kosa će zagarantirano dobiti mekoću, svilenkastu teksturu i revitalizirati će se.

atma.hr – 39

Maska s cimetom za prirodno posvjetljivanje kose

Za pripremu ove maske biti će nam potrebno:

  • 3 žlice meda
  • 3 žlice cimeta
  • 5-6 žlica balzama za kosu

Količina ovih sastojaka prilagođena je za jednu upotrebu za dužu kosu. Za kosu srednje dužine (do ramena), količinu sastojaka prepolovite.

U staklenoj ili plastičnoj zdjeli pomiješajte med i cimet. Miješajte polako, da se dobro sjedine.

Kad se smjesa izjednači, dodajte svoj balzam (regenerator) za kosu. Ponovo dobro pomiješajte. Sad je ova smjesa spremna za nanošenje.

Operite kosu na uobičajeni način. Kad se kosa osuši, očešljajte je širokim češljem i podijelite je na pramenove.

Nanesite smjesu na kosu četkom za bojenje kose, pokušavajući temeljito obojati svaki pramen. Ako vam je zgodno, možete smjesu nanositi i rukama utrljavajući je. Vodite računa da je ne nanesete na lice, jer može izazvati blago crvenilo i iritaciju. Također, nemojte utrljavati smjesu u vlasište.

Kada ste nanijeli masku, kosu podignite i umotajte u malu punđu. Stavite najlonsku vrećicu i ručnik. Držite ručnik 30 minuta, poslije ga skinite, jer je nepotrebno dalje zagrijavanje kose. Ostavite samo najlonsku vrećicu još 4-5 sati. Nakon toga temeljito isperite kosu toplom vodom.

REZULTAT: vaša kosa će postati svjetlija i do 3 nijanse.

Ako želite više posvijetliti kosu, ponavljajte tretman nekoliko puta. Ova maska ​​će osobito goditi osobama s masnom kosom. Ako imate suhu kosu, u masku slobodno dodajte 1 žlicu maslinovog ulja.

atma.hr – 78
Moja iskustva u vezi maske s cimetom 

Nije mi bila neka velika želja posvijetliti kosu, više onako, radoznalost. Mogu reći da ova maska ​​djeluje, ali ne na tamnosmeđu (kao moja) kosu, već na prirodnu svijetlosmeđu ili plavu boje kose. Kod mene je ispala neka bakrena nijansa 🙂

Prilikom ispiranja trebalo mi je dobrih 5 minuta da isperem sav cimet iz kose, uz korištenje i češlja. Nema potrebe koristiti šampon, samo vodu. Kada se kosa osušila, čini mi se da je dobila na volumenu, lijepo se češlja i ne leti na sve strane, kosa je sjajna i meka na dodir. Miris je božanstven … cijeli dan sam mirisala na cimet 🙂

Za razliku od mene, moja susjeda je imala više sreće, već poslije prve uporabe. Nemojte utrljavati masku u kožu glave, da ne biste izazvali iritaciju kože, ali osjećaj blagog peckanja za vrijeme držanja maske je normalan. I, naravno, maska ​​ima učinak samo na prirodnu boju kose (ne na obojanu).

uspesnazena.com

88 ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

Kristal koji vas privlači, pravi je kristal za vas!

Svaki kristal oko sebe zrači i izuzetno je moćan. Obično nosimo kristal koji nas privlači i pritom ne možemo pogriješiti jer je odabir na prvi pogled često najbolji. Od davnina se koriste i za liječenje i uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Narukvice su posebno djelotvorne zato što se nalaze na bilu, koje je kanal prirodne energije. Narukvica od odabranog kristala ublažava napetost, uravnotežuje energiju i jača imunitet. Ogrlice jačaju određenu sposobnost.

Kristal koji vas snažno privuče, bit će onaj pravi za vas!