Bezuvjetna ljubav pružit će vam čisti užitak i istinsku slobodu. Bezuvjetna ljubav će izliječiti vašu dušu i srce. Međutim, bezuvjetna ljubav nisu samo radost i leptiri. Osoba koja vas voli bezuvjetno pomoći će vam da naučite nekoliko lekcija o životu. Bit će to prilično težak pa čak i bolan proces. Bezuvjetna ljubav natjerat će vas da evoluirate, da postanete bolji nego što jeste.

atma.hr – 52
“Ono što tražiš, traži tebe.” – Rumi

Ljubav nas potiče na različite emocije: uzbuđenje, strah, iščekivanje nečega nevjerojatnog i riskantnog. Ljubav je nešto neobjašnjivo. Ona nas može jako prestrašiti. I to je nevjerojatno predivan osjećaj.

Upoznate osobu i shvatite da vas privlači poput magneta. Odlučujete pokušati izgraditi odnos s njom. Želite s nekim podijeliti svoj život i svoje interese…

Budimo iskreni prema sebi – svi želimo osobu s kojom bismo mogli podijeliti i radost i tugu. Ali u ljubavi nema garancije. Možete se zaljubiti u nekoga tko vam ne uzvraća ljubav. Ta osoba možda će se jednostavno hraniti vašom ljubavlju prema njoj.

Možete upoznati osobu s kojom će se veza (prije ili kasnije) prekinuti. A može se dogoditi i drugačije.

Možda ćete upoznati nekoga za koga će se ispostaviti da je vaša srodna duša. Ta osoba će vas prihvatiti onakve kakvi jeste. Neće vidjeti ništa čudno u činjenici da ponekad trebate biti sami. Razumjet će vas kao nitko drugi.

Takva ljubav pogodit će vas iznenada, poput munje. I odjednom shvatite da je sve došlo na svoje mjesto. Imate odgovore na sva pitanja koja su vas nekada mučila.

Sada riječ “dom” neće biti povezana s određenim mjestom. Ova će riječ biti povezana s određenom osobom.

atma.hr – 52
Ova osoba će zapaliti vatru u duši. Žarki plamen koji će osvijetliti sve oko sebe. Činit će vam se da su zvijezde na nebu postale svjetlije. U trenutku kad su vam se pogledi sreli, dogodio se bljesak svjetla. Taj uvid dolazi svima, duboko u sebi svi to osjećamo (u određenom trenutku).

Upravo će vam ta osoba pružiti bezuvjetnu ljubav i pokazati je cijelom svijetu.

Pored ove osobe bit ćete mirni. Osjećat ćete se sigurno. Pored takve osobe nećete se bojati pokazati svoje slabosti i ranjivost. S ovom osobom možete podijeliti svoje najdublje tajne. Budite uvjereni, ova će ih osoba pažljivo zaštititi.

Osoba koja voli bezuvjetno otkrit će vam toliko stvari koje nikada prije niste znali.

razotkrivanje tajnih mudrosti

U nekom trenutku prisjetit ćete se prošlosti i naučiti još više cijeniti stvarne odnose, jer ste konačno pronašli ono što ste dugo tražili. Opet volite i voljeni ste. Vaš partner iskreno vjeruje da je ljubav najmoćnija pokretačka snaga na svijetu.

Bezuvjetna ljubav daje vam čisti užitak i istinsku slobodu. Osoba koja voli bezuvjetno poštuje sebe i svog partnera.

Takva vas osoba neće ograničavati u komunikaciji s obitelji ili prijateljima. Naprotiv, potaknut će vas da što češće komunicirate s njima, jer osim zajedničkog života s njim, trebate imati i svoj. Takva osoba razumije koliko je važno voljeti ne samo nekoga, već i sebe.

Bezuvjetna ljubav će izliječiti vašu dušu i srce.

Međutim, bezuvjetna ljubav nisu samo radost i leptiri. Ovo nije bajka. Osoba koja voli bezuvjetno pomoći će vam da naučite nekoliko lekcija o životu. Bit će to prilično težak pa čak i bolan proces.

atma.hr – 52
Takva će vas osoba naučiti postavljati adekvatne granice u komunikaciji s drugim ljudima. Ona će vas naučiti da sebe doživljavate onakve kakvi jeste, sa svim svojim nedostacima i manama. Više se nećete bojati sebe. Uostalom, na ovom svijetu nitko i ništa nije savršeno.

Osoba koja voli bezuvjetno voli svim srcem. Spremna je oprostiti gotovo sve.

Bezuvjetna ljubav natjerat će vas da evoluirate, da postanete bolji nego što jeste.

Najveća stvar koju možete naučiti na ovom svijetu je voljeti i biti voljen. To ćete shvatiti tek kada upoznate onu osobu koja će vas voljeti bezuvjetno.

cluber.com.ua/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr