Naravno, izbacivanje nepotrebnih stvari i sređivanje nereda je prvi korak u pročišćenju prostora. Drugi korak je energetsko čišćenje u kojem uklanjate energetske krhotine koje su se nakupile tijekom vremena. Kad napravite takvo čišćenje, energija se uzdiže, prosvjetljuje i slobodno kruži. Nakon toga je potrebno primjeniti neka od drevnih Feng-shui pravila.
Energetske krhotine mogu biti rezultat negativnih emocija, misli, događaja ili stresa koji ste doživjeli u svom prostoru. Vaš dom je poput spužve. Što god se događa u vašem okruženju se upija u zidove, namještaj, tepihe, strop i predmete. Često, ta se negativna energija nakuplja u kutovima i skrivenim mjestima. Također, ako ste nedavno imali nekakav negativan događaj ili ste puni tuge ili straha, odmah očistite prostor! Vizualizirajte čišćenje prostora kao brisanje prašine prošlosti.Kada napraviti čišćenje prostora?

Slijedeće su situacije primjerene za čišćenje prostora:

 • Nakon što uklonite nered
 • Nakon svađe
 • Kada ste se preseliti u novi prostor
 • Kada se cimer ili pratitelj iseli
 • Nakon razvoda ili prekida
 • Nakon bolesti ili smrti
 • Kada kupite starinski ili polovni predmet
 • Kad god želite svježu energiju za novi projekt ili početak

Kako energetski očistiti prostor?

160×600 text-45 desno

U nastavku vam predstavljamo jednostavnu tehniku čišćenja prostora koju možete primijeniti u svom domu, uredu ili čak na određeni objekt:

 • Stvorite snažnu namjeru u svom umu da želite očistiti prostor i u njega dovesti živu i zdravu energiju.
 • Upalite incens (mirisni štapić) od sandalovine ili sušenu kadulju kako bi rastvorili nakupine negativne energije u svakoj sobi. (Kupite prirodne incense iz Indije, Japana ili Kine, jer im je energija jača.) Zaokružite s njime suprotno od kazaljke na satu prema svakom kutu i u svakom ormaru. Također možete zapaliti po jedan incens u svakoj sobi. Recite, “Hvala vam što ste razbili svu negativnu energiju, misli i emocije u ovoj sobi.”
 • Nakon čišćenja, otvorite istočne prozore i vrata kako biste dopustili ulazak svježoj energiji Sunca.
 • Zapalite svijeću kako biste pružili energiju svojim nastojanjima. Izrecite svoju želju naglas. Na primjer, “Puno sam zahvalan za svu ljubav, sav sklad i zdravu energiju koja je upravo ušla u moj dom.”
 • Zamislite briljantno bijelo svjetlo koje popunjava čitav prostor. Zamislite da je Vaš dom ili ured, poput sjajne zvijezde koja isijava svjetlo, pozitivnu energiju i blagoslov svima koji ulaze.
 • Osjećajte se uvjereno da je energija u vašem domu svježa i spremna primiti sve nove mogućnosti. 

24 HIMALAJSKA LAMPA

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMoćan savjet Richarda Gere-a koji će potpuno preokrenuti tvoj život
Slijedeća objavaOčistite žile od štetnih naslaga s moćnom ruskom tinkturom od 3 sastojka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here