Muče li vas negativne misli? Što napraviti kada osjećamo da smo u začaranom krugu negativnog razmišljanja? Često si postavljamo pitanje zašto smo se doveli u situaciju da nam negativne situacije, negativne misli oduzimaju energiju? Zašto je tome tako?

atma.hr – 52
Jedan od mogućih razloga je strah od promjene. Sve ono što nas ne podržava, što nam spušta vibraciju, traži da bude promijenjeno i transformirano. Međutim, mi smo uvijek ti koji imamo slobodnu izbora, slobodnu da otpustimo i krenemo novim putem, ili slobodu da se još uvijek držimo starih obrazaca, sigurne zone koja nam je poznata i u kojoj se možda ne osjećamo dobro, ali vrlo dobro znamo kakva je, jer smo stekli naviku u njoj živjeti.

Kako najlakšim putem pozvati tu promjenu, kako izbjeći da nas negativnosti povedu u dublji ponor?

Jedan od sigurnih i najboljih načina je pozvati moćnog Arhanđela Zadkiela.

Arhanđeo Zadkiel radi sa sedmom zrakom, ljubičastim zrakom pročišćenja i transformacije.

On radi sa božanskom milosti, milosti koja nam daje snagu i moć da promijenimo sve negativne energije, da se sve ono što traži promjenu transformira za najveće dobro nas samih i svih kojih se tiče. Kada želimo otpustiti sve što nas odvaja od sreće i radosti, pozovimo moćnog Arhanđela Zadkiela i dopustimo promjeni da oblikuje bolje sutra!

Pa kako pozvati Arhanđela Zadkiela?

atma.hr – 52
Udobno se smjestite, polako uđite u sebe i udahnite polako tri puta… sve misli koje vam dolaze, pustite ih neka prođu, samo dišite, polako i smireno.

Sada usmjerite pažnju na svoje oči, na oba oka istovremeno. Zamolite vaše više Ja, Anđele i Boga koji je u Vama neka fokus sa oba oka ujedini i pozicionira na vaše treće oko, zamislite kao da su se vaše oči spojile u središtu između vaših obrva i zamislite kako sada promatrate svijet iz svojeg trećeg oka. Iz trećeg oka promatrajte svoju auru.

Kakve boje vidite, što osjećate? Samo promatrajte, nemojte ništa pokušavati promijeniti. Dozvolite vidjeti pravo stanje stvari. Sada pozovite Arhanđela Zadkiela neka dođe, neka vas posveti, osnaži i vodi u svojoj energiji, energiji ljubičastog plamena.

Zamolite ga da Vašu auru napuni ljubičastim plamenom. Zamislite sada kako ste u potpunosti okruženi ljubičastim plamenom i zamislite kako se ta energija spaja sa središtem vašeg srca. Ljubičasti plamen spojen je sa vašim srcem. Sve je mirno, ovo je energija koja nam pomaže da transformiramo niže energije u pozitivno više stanje, da se riješimo svih energija koje nam ne trebaju i koje nam više ne služe na našem putu rasta i razvoja.

Sada zamislite kako se ovaj ljubičasti plamen iz vašeg srca širi prema vašim dlanovima. Zamolite Arhanđela Zadkiela da u vama aktivira energiju ljubičastog plamena transformacije. Možete mu izreći molitvu ovim riječima:

atma.hr – 52
Dragi Zadkiele, pozivam te i molim, stavljam se na raspolaganje da u ime Boga, prema Božjoj volji, za moje najveće dobro i dobro svih onih kojih se tiče, aktiviraš energiju ljubičastog plamena u mojim dlanovima. Molim te da svaki put kada trebam promjenu energije, transformaciju svega što je u meni ili oko mene, a traži da bude pročišćeno, neka tvoja energija ljubičastog plamena djeluje kroz moje dlanove, da budem čisti kanal ljubavi i pročišćenja! Hvala ti dragi Zadkiele što po tvojoj ljubavi to tako jest!

Sada zamislite neku situaciju, neki problem ili nešto drugo što želite pročistiti, i što želite da se transformira. Pozovite to ispred sebe i preko svojih dlanova pošaljite ljubičasti plamen na to. Dopustite da energija ljubičastog plamena djeluje koliko god je potrebno, i promatrajte kako se energija transformira i kako se ta situacija ili stvar mijenjaju na bolje.

Kada osjetite da ste gotovi, zahvalite se Arhanđelu Zadkielu na blagoslovu i krenite slobodni u nove pobjede, jer vi to možete!

Vedran Zubović