Da podržite svoju stabilnost u izazovnim životnim situacijama korisno je da vizualizirate korijenje, da zamislite da ste stablo, da iz vaših stopala izrasta veliko korijenje, da se pruža duboko u zemlju, da vas čini stabilnima i čvrsto ukorijenjenima u sadašnjem trenutku i u situaciji u kojoj se nalazite.

Bježanje od suočavanja sa situacijom samo pogoršava stanje; mnogo je bolje suočiti se otvorenih očiju i dok ste dobro ukorijenjeni, tj. uzemljeni.

Možete osjetiti i kako kroz to korijenje dobivate podršku energije zemlje koja se preko stopala penje prema gore kroz cijelo vaše tijelo. Ukoliko odete do nekog drveta i zagrlite ga, ova vizualizacija može biti još snažnija i učinkovitija, a ako pritom još stojite bosi na zemlji, travi ili nekoj stijeni, imat ćete turbo efekt.

Bit će vam dovoljno već i par minuta ovakve vježbe.

Pomognite si i s Borisovom vođenom meditacijom na stablo i specifične energije zemlje:

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:

Kontakt:

E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)