Artwork by Daniel B. Holeman

Aura je energetsko polje koje se proteže dvadesetak ili nešto više centimetara uokolo tijela. Ljudska se aura satoji od brojnih sjena, ali obično svatko od nas ima u svojoj auri neku dominantnu boju. Boja aure mijenja se prema stanju zdravlja, raspoloženja, duhovnosti i emocionalnosti.

336×280 lijevo text-54

Nije neophodno biti osoba visoke duhovne razvijenosti da bi se vidjela nečija aura. Postoje vježbe koje pomažu razviti sposobnost prepoznavanja tuđih aura.

Ali, sve na svijetu, ne samo mi ljudi, posjeduje auru. Jer, radi se o elektromagnetskom polju, koje neki još nazivaju i bioenergetskim poljem. Često se zaboravlja da to polje nije samo uokolo nas već se istovremeno kreće i unutar naših fizičkih tijela. Aura je u stalnom stanju kretanja. Ako se pokreće naprijed i natrag, vrlo je vjerojatno da se radi o auri osobe koja je kemijski neuravnotežena, zahvaljujući drogama, lijekovima, alkoholu i sl.

Kad na nekoj fotografiji nema nikakve aure osobe ili se aura pokazuje potpuno crnom, osoba više nije u svom fizičkom tijelu, odnosno više ne posjeduje elektromagnetsko energetsko polje.

Kad se štitimo, nesvjesno povlačimo auru bliže k tijelu, ali je isto tako možemo i razmicati dalje od tijela, kad smo opušteni i osjećamo se snažnima. U tuđim aurama, oni koji vide aure, mogu pronaći različite simbole, čak i druge ljude, posebno ako su, npr. neposredno prije, bili ljubavnici. Ovisno o snazi međusobnih osjećaja, ljubavnici se često pokazuju u aurama jedno drugog.


Widget not in any sidebars

Gledanje aure

Za vježbanje prepoznavanja aure dobro je predmet ili osobu čiju auru nastojimo vidjeti, postaviti ispred bijele podloge pa je onda pregledavati po rubovima. Bolje je to činiti za dnevnog svjetla, a u svakom slučaju najbolje kad smo opušteni. Bez napora i grča kojeg stvara pretjerana želja za uspjehom u tom poduhvatu.

Ponekad samo na trenutak vidimo nečiju auru, a onda nam ona iščezne iz vida. Uz to, aure se mijenjaju, ne samo po boji, nego i po širini, uvijek ovisno o trenutnom stanju osobe o čijoj se auri radi.

Vrlo je važno ustanoviti postoji li neka rupa u auri. Rupa se pokazuje kao mjesto na kojem je energija nepomična, zaustavljena. To mjesto ujedno ukazuje i na problem ili neravnotežu u tijelu.

Ako želite vidjeti vlastitu auru, stanite ispred ogledala u dobro osvijetljenoj sobi. Opustite se. Promatrajte svoju glavu i područje oko ramena. Usmjerite se na jednu stranu. Uskoro ćete biti sposobni vidjeti elektromagnetske energije oko sebe, kao polje svjetlosti.

Možete napraviti i vježbu s vlastitim prstima. Ispružite jednu ruku ispred sebe na podlogu bijelog zida. Raširite prste i zagledajte se u prostor između njih. Neka vam oči budu opuštene. (cilj je da se izgubi fokus u očima).

Za minutu ili dvije počet ćete viđati energiju koja vam izlazi iz ruke. Ako i dalje ne vidite ništa, brzo pomaknite ruku i nastavite gledati na mjesto na kojem je ruka prije bila. Trebali biste vidjeti neke uzorke u boji.

Responsive text-61
Nemojte treptati jer se treptajem mozak ‘resetira’.

Ako znate engleski, ovaj će vam video zaista pomoći da vidite auru, kako kod drugih tako i svoju. Pokušajte i podijelite s nama svoja iskustva.

Kako biste saznali što znači boja vaše aure posjetite slijedeću stranicu klikom niže na broj 2…

Responsive text-61
1
2
Prethodna objavaNe dajte nikome da vam ukrade snove
Slijedeća objavaDrvo sreće Aventurin
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here