52
Još uvijek je jak stereotip da bi žena trebala biti dobra domaćica. Slagali se ili ne, istina je da je u životu moderne žene puno više interesa i briga, a ne samo spremanje kuće. Uspesnazena.com ovdje opisuje kako zvijezde utječu na predispozicije žene hoće li biti “dobra” domaćica ili ne. Koji znakovi zodijaka vide uživanciju i smisao u sređivanju kuće, a koji preferiraju kreativni nered 🙂

Ovan

Predstavnicama ovog znaka najčešće uopće nije stalo do reda u kući. Oni mogu napraviti generalno spremanje ili spremiti nešto nezamislivo, ali iskrenu želju i radost to kod njih -neće izazvati.

61
Bik

Evo kome je važno da u kući uvijek bude čisto i spremljeno. Samo postoji jedan mali detalj… Da čisti i sprema ne treba Bik, već neko drugi! Takva žena će uvijek naći kome  prepustiti gomilu ovakvog posla, a ona će sve to konrolirati.

Blizanci

Predstavnice ovog znaka mogu da biti odlične domaćice, kada znaju da je to nekome potrebno. Da, njih pospremanje kuće ne motivira previše za njih same, ali zato za voljenog- vrlo lako!

39

Rak

Ove žene pospreme kuću brzo i lako. Njima uopće nije teško svakog dana odvojiti vrijeme za to. Ako voliš red, onda radi! To je njihov moto.

Lav

Predstavnicama ovog znaka, kao i Bikovima, je puno lakše ovaj posao prepustiti nekom drugom. Ipak Lavovi se očajnički trude uspostaviti red, čak i skuhati, ako ih život na to natjera. Istina, nered stvore puno brže.


Widget not in any sidebars

Djevica

Pred vama je savršena domaćica! Predstavnice ovog znaka najviše cijene red i disciplinu. Kod njih uvijek sve ide po planu, a ako nešto krene naopako, raspoloženje Djevice se istog trena kvari. Ona u kući može stvoriti prijatnu atmosferu i red, ali ako netko to odmah uprlja, teško njemu!

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objava21.10. Zagreb – Radionica: Joga i Ajurveda
Slijedeća objavaEvo zašto biste trebali naučiti jogičko disanje ili Pranayamu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.