Očuvajte zdravlje srca i krvnih žila uz pomoć 100%  prirodne PANACEO terapije na bazi medicinskog zeolita! 

Pored svojih prirodnih detoksikacijskih svojstava koji Panaceo medicinski zeolit svrstava u red najučinkovitijeg potpuno prirodnog detoksikatora kod najrazličitijih organskih i anorganskih toksikacija, s pozitivnim doprinosom imunološkom sustavu, te koji olakšava funciju svih organa zaduženih za čišćenje organizma (jetre, bubrega, crijeva), Panaceo medicinski zeolit je posebno učinkovit kod ateroskleroze, odnosno kardiovaskularnih bolesti, poremećaja krvnog tlaka i cirkulatorne insuficijencije.

Jedna od najraširenijih bolesti XX. stoljeća je ateroskleroza, odnosno začepljenje, zadebljanje i ovapnjenje krvnih žila. Zbog povišene razine kolesterola i triglicerida u krvi oko 90% stanovništva iznad 40 – 45 godina ima predispoziciju oboljenja od ateroskleroze. To je najčešća i najozbiljnija bolest koja zahvaća krvne žile, gdje stjenke arterija pod utjecajem plaka postaju stanjene, ovapnjene i krute. Stvaraju se ateromi (zadebljanja i oštećenja unutrašnjeg dijela arterije) koja uzrokuju slabu protočnost krvi i slab dotok hrane i kisika u stanice. Posljedica su slabija cirkulacija i razvoj patoloških procesa u različitim organima, visoki ili niski krvni tlak, srčani i moždani udar, cirkularna insuficijencija koja može uzrokovati gangrenu donjih ekstremiteta i dr.

Objavljene kliničke studije pokazuju da Panaceo medicinski zeolit znatno snižava razinu kolesterola i triglicerida u serumu krvi bolesnika, uključujući bolesnike s trombozom donjih ekstremiteta. U promatranim slučajevima kliničke studije stabilizirana razina triglicerida i ukupnog kolesterola sačuvana je za 3 – 6 mjeseci nakon provedene terapije.

Klinička istraživanja se potvrdila da medicinski zeolit prevenira aterosklerozu, probleme s krvnim tlakom, odnosno moždani i srčani udar i trombozu, te povećava kontraktilnost i snagu srčanog mišića i doprinosi normalizaciji ritma srca kod različitih podvrsta aritmija, prestankom bradikardije ili tahikardije, te smanjenjem ekstrasistola i tenzija krvožilnog sustava. Pomaže regulaciji, stabilizaciji i optimiranju krvnog tlaka. Doprinosi propusnosti vena, smanjivanju edema kod hipertenzija i tromboza i ubrzava postinfarktnu sanaciju i oporavak.

Klinička studija o utjecaju medicinskog zeolita na stenokardiju kod bolesnika starije životne dobi i s oslabljenim antioksidativnim obrambenim sustavom, pokazala je smanjenje razine lipoproteina, poboljšanje oksidativnog statusa koji doprinosi bržem stabiliziranju stanja te sprječavanju razvoja infarkta miokarda.

Preporučena terapija:
PANACEO Medicin Therapy Pro prah  dnevno 4  x  ½ do 1 MJERNE žličice
Poželjno je kod svakog uzimanja praha uzimati još
po 1-2 Panaceo MED Therapy Pro kapsule
po 1 kapsulu Green Health OPC+C  i/ili
po 1 kapsulu Immun Aktiv Plus

Osobama kojima je nadležni liječnik ordinirao terapiju za rad srce preporuča se napraviti pauzu od jedan sat između farmakološke terapije i terapije PANACEO medicinskim zeolitom.

Unaprijedite zdravlje vašeg srca i zdravlje srca vaših najdražih.

Zašto je medicinski PANACEO zeolit drugačiji ?

PANACEO je za sada jedini legalni i legitimni medicinski zeolit na hrvatskom tržištu, aktiviran, mikroniziran i oksigeniziran zaštićenom PMA tehnologijom, znanstveno i klinički istražen, 100% siguran za oralnu humanu upotrebu. Registriran je na HALMED-u u skladu s EU odredbama iz 2006 godine.  Proizvodi se sukladno kriterijima HACCAP programa za medicinske proizvode. Svaka količina proizvodnje prolazi kontrolu 13 kritičnih točaka, svaki pojedini proizvod ima svoj kontrolni broj, što je bezuvjetna garancija sigurnosti gotovog proizvoda za humanu oralnu medicinsku upotrebu.

Nužnost takve kontrole polazi od činjenice da postoji više stotina podvrsta zeolita, čija se ruda vadi iz rudnika, gdje su moguće nepredvidive kombinacije različitih podvrsta zeolita. Neki od njih su toksični, neki čak kancerogeni, organoleptički nerazlikovni. Moguć je neprepoznati prelazak jedne vrste zeolita u drugu, moguća su onečišćenja zeolita u zemljinoj kori, pa je to opravdani razlog kontinuirane zahtjevne  kontrole kvalitete i sastava zeolita po kriterijima za medicinske proizvode.

Budući je vremenski i financijski vrlo zahtjevna i skupa registracija medicinskih proizvoda, to proizvođači i distributeri ostalih zeolita na tržištu navode da su njihovi zeoliti registrirani kao ‘’zeolitna sirovina u kozmetici’’. Budući zeolitna sirovina u kozmetici ne udovoljava kriterijima sigurnosti EU za humanu oralnu upotrebu, proizlazi da je jedino medicinski PANACEO zeolit legalan i legitiman, odnosno garantirano siguran za humanu oralnu upotrebu.

panaceo logo

S vašim pitanjima uvijek se možete obratiti našoj profesionalnoj Savjetodavnoj službi:

Panaceo Tim d.o.o.
Olujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistički terapeut
Voditelj Savjetodavne službe
Representative: Panaceo GmbH, Austria
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: [email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr