hqdefault

SU na korejskom jeziku znači šaka, a JOK stopalo. Ovaj sustav mikro-akupunkture koristi samo šake i stopala postižući iste rezultate kao i akunpunktura na cijelom tijelu.

atma.hr – 52
Za razliku od klasične kineske akupunkture, Su Jok akupunktura nema zabranjenih i opasnih točaka i zato ovaj sustav potpuno ravnopravno mogu primjenjivati liječnici kao i stručnjaci nemedicinskih profesija.

Su Jok terapija je prije svega jednostavna i lako razumljiva i bez medicinske naobrazbe. Terapija je prirodno namijenjena za samoliječenje i svatko je može prakticirati kod kuće.

Ne zahtijeva posebne uvjete, uređaje i instrumente i može se uspješno koristiti u bilo koje vrijeme, bilo gdje i od svakoga i čak i ako je i ne primjenjujete korektno neće vam naškoditi.

Može se prakticirati bez ikakvih problema i ograničenja, jer postoji samo jedna posljedica njenog djelovanje – oporavak.

Često je učinak trenutan, već u prvom postupku. Ne postoje dobna ograničenja i kontraindikacije za njenu primjenu.

atma.hr – 52
Gumica na palcu briše nesanicu

Evo spasonosnog Su Jok savjeta za one koje muči nesanica, onaj najpodmukliji osjećaj nemoći kada ne znate ni kud ćete ni što ćete. Lijek je gumica, obična, najobičnija gumica za staklenke!

Pripremite gumicu i spustite je kraj kreveta.

Kad navečer legnete, a sanak ne dolazi ma koliko pokušavali i trudili se, kada ste odgledali serije, pročitali desetke stranica knjige, kada ste pokušali čak i ovčice brojiti i ništa, oči su vam ko šalice, a san negdje luta… Aha, što ste ono spustili kraj kreveta?

Tu je spasonosna gumica!

banner himalajska lampa

Uzmite gumicu i stavite je na korijen palca (tu se nalazi korespodentna točka odgovorna za dobar san), na onaj dio gdje se palac stapa s dlanom, ali je nemojte previše zatezati.

Kroz desetak minuta, kada osjetite laganu pospanost, obavezno skinite gumicu sa prsta.

Lijepo spavajte!

magicus.info /uspesnazena.com