Foto: pixabay.com

Kada pronađete pero, vjerujte da je to znak koji vam Svemir šalje i otpustite sumnje. Uživajte u načinu na koji Duhovni vodiči djeluju i pažljivo promatrajte.

atma.hr – 52
Jeste li se pitali što bi to moglo značiti kada nađete pero? To je jedno od načina na koji nam Duhovni vodiči šalju znakove.

Za početak, perja (i druge stvari – kao što su kovanice, stvorenja – poput ptica, leptira i vilinskih konjica), mogu biti znakovi od anđela, vodiča ili voljenih koji su u blizini – šalju nam poruke, vode nas i pružaju potporu. To može biti potvrda da su vaše misli ispravne ili njihov način pozdravljanja.

Pronalaženje pera često je čaroban trenutak. Perje predstavlja let i slobodu, lebdi i gleda iz više perspektive, kreće se izvan granica i ograničenja. Različite boje i kombinacije boja također mogu dati dodatni smisao. (Pogledajte dalje u tekstu o različitim  značenjima boja).

Tumačenje značenja perja

Kada ugledate znak, uzmite u obzir ono o čemu ste razmišljali prije nego što ste ga ugledali ili što se događa u vašem životu u tom trenutku. Što bi vam znak mogao govoriti? Nemojte previše tražiti smisao.

Čak i ako ne razumijete što vam poručuje u tom trenutku, pojašnjenje se može kasnije pojaviti ili ga možete apsorbirati na podsvjesnoj razini. Samo vjerujte da je to znak i otpustite sumnje. Uživajte u načinu na koji Duhovni vodiči djeluju i pažljivo promatrajte.

atma.hr – 52
Zamolite za pero (i druge znakove)

Možete zatražiti da vam se pero (ili drugi znakovi) pojave. Znakovi nas često podsjećaju da budemo u miru, da se opustimo u prirodi i u tijeku života. Značenja, s vremena na vrijeme, mogu biti duboka, a ponekad vrlo jednostavna.

Najbolji savjet je da ne tumačite znak na silu kada se pojavi. Prihvatite ga kao priliku za povezivanje, zapamtite ga i zahvalite sveprisutnim Duhovnim vodičima.

Ukoliko je vaš znak predmet poput pera, možete ga držati na posebnom mjestu blizu vas, u svojoj ladici ili na vašem svetom prostoru / duhovnom oltaru. Možete ga pustiti natrag u prirodu ili gdje ste ga našli.

Što različite boje perja znače?

Američki starosjedioci (Indijanci) su ljudi koji imaju veliko duhovno razumijevanje perja, njihovih boja i njihovog značenja. Oni će se pažljivo brinuti o svim perima koja se pojave i gledaju na njih kao na sveti dar ili moćan talisman u borbi. Što se tiče boje perja, uvijek preporučujem da tražite prvo odgovor u sebi.

Imate li neku posebnu osobnu povezanost s bojom? Koji osjećaj ili sjećanje ta boja budi u vama? Koja su univerzalna značenja te boje? Jeste li pronašli pero kao odgovor na pitanje ili kao neku vrstu priznanja? Neka vas uvijek vodi vaš instinkt i dojmovi koje prve dobijete.

Preporučujem da ih zapišete i vodite dnevnik znakova i sinkroniciteta. Možda ćete uvidjeti više povezanosti s ovim znakom, stoga ostanite oprezni i uživajte u misteriji procesa.

U nastavku je kratki sažetak mogućih značenja boja perja (eksperimentirajte s njim te ga koristite kao opći vodič, ali uvijek prvo slušajte svoje srce):

atma.hr – 52
Bijela – pročišćavanje, duhovnost, nada, povjerenje, vjera, zaštita, mir, nebo, anđeli, a također djeluju kao blagoslov i mudrost povezana s Mjesecom.

Crvenakorijenska čakra (novac, imovina, sigurnost, karijera), tjelesna vitalnost / energija / životna snaga / akcija, sreća, strast, emocije, hrabrost.

Plava – grlena čakra (komunikacija, prihvaćanje, izražavanje svoje istine) mir, nadahnuće, mentalne sposobnosti / znanja, veza s duhovima, duhovna zaštita i psihičke svijesti.

Žuta – čakra solarnog pleksusa (intuicija, sreća), blagoslov i mudrost povezana sa snažnom energijom sunca, inteligencija, razigranost, radost, veselje, mentalna budnost, vizije.

Zelena – (srčana čakra – ljubav, emocije, odnosi, praštanje), zdravlje, ozdravljenje, priroda, okoliš, duhovi prirode, duhovi biljaka, duhovi životinja, rast, plodnost, sklad, jedinstvo, novac, blagostanje, uspjeh.

Narančasta – (sakralna čakra – fizički odnos, ljubav, apetit, privlačnost), energija, promjena, optimizam i ambicija, uspjeh, nove ideje, snaga volje, kreativnost, fizička ljubav, snaga volje, neovisnost.

Ružičasta – bezuvjetna ljubav, romantika, osjećaji, prijateljstvo, briga, suosjećanje, harmonija, pomoć, suosjećanje, dobrota, blagost, vjernost, čast, inspiracija.

Siva – mir i neutralnost, autentičnost, fleksibilnost.

Ljubičasta – (krunska čakra – univerzalna svijest, duhovna veza), povišeni duhovni rast i iskustvo, viša misao.

Smeđa – zemlja, stabilnost, uzemljenje, izdržljivost, dom, prijateljstvo, poštovanje.

Crna – zaštita, upozorenje, odbijanje ili upozorenje na negativne energije, smrt (kao zatvoreno poglavlje), mistična mudrost – znak da prolazite kroz duhovnu inicijaciju, rast ili povećanje mudrosti. Kada su perje prelijeva, to predstavlja veliki mistični uvid (pogotovo ako je prelijevanje u sjajnim duginim bojama).

atma.hr – 52
Kombinacije boja:

Crno-bijelo perje može predstavljati zaštitu ili osjećaj jedinstva.

Crna pomiješana s ljubičastom predstavlja vrlo duboku duhovnost. Mističan znak.

Crno – bijelo – plava kombinacija na perju označava promjene na horizontu.

Smeđo – crni – prugasti uzorak (kao pero fazana) – odnos između fizičkog i duhovnog.

Smeđa i bijela – sreća, zaštita.

Crveno – zelena pera najavljuju pružanje financijske pomoći. To je vrlo sretan znak.

Sivo – bijela pera simboliziraju nadu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić