Foto: pixabay.com

On vas neće previše uzimati u obzir pri svojim planovima i razmišljanjima. Svaku osobnu grešku neće vidjeti, a kada mu se to iznese pred vidjelo, najstrašnije će vas ocrniti. Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je pametovati cijeli dan i noć. Toliko je megaloman da mu često vlastiti život izgleda mali i nezanimljiv. On zahtjeva mudrog i taktičnog partnera.

atma.hr – 52
Pričamo o Strijelcima!

Zbog te iste slobode, vas neće previše uzimati u obzir pri svojim planovima i razmišljanjima, već će biti pomalo jedno samoživo stvorenje koje će prvo gledati da njemu bude najbolje i da zadovolji svoje potrebe.

Vaši osjećaji su pomalo nebitni, jer su njegovi itekako na prvom mjestu, pa se za vas – nema vremena.

Svaku osobnu grešku neće vidjeti, a kada mu se to iznese pred vidjelo, najstrašnije će vas ocrniti.

Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je pametovati cijeli dan i noć.

Spremni su se obvezati, ali sve okreću u svoju korist.

Ovaj tip zahtjeva mudrog i taktičnog partnera.

Strijelci su pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji zamijećivanju lošijih strana i pogrešaka svog partnera.

Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human znak, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice.

atma.hr – 52
On je, u svakom pogledu, čovjek/žena javnosti. Toliko je megaloman da mu često vlastiti život izgleda mali i nezanimljiv.

Ukoliko se njegovi ukusi promjene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav promatra samo kao dio sportske igre.

Naravno, on/a je “jak” u braku. Njegov partner mora biti široke svijesti, oslobođen ljubomore i pomalo povodljiv, čak i ako to nije njegova prava priroda.

On će morati biti pravi umjetnik kako bi u svemu mogao pratiti i zadovoljavati interese jednog Strijelca.

banner za knjige nulta frekvencija

S ovim ljudima nije teško živjeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo što što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, partneri ovog znaka morat će proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bili na ravnoj nozi.

Njihove strasti su sportske i avanturističke.

Oni su veseli i zanimljivi suputnici koji ljubav doživljavaju kao sretnu okolnost.

Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju.

malihoroskop.com/zenskimagazin