Widget not in any sidebars

Aki Sunce vam kroz ovu knjigu otkriva kako možete razumijeti i prihvatiti sebe, zatim svijet oko vas i zavoljeti vaše vrline i mane. Opisala je svoj put osobnog razvoja – duhovnosti, što je to što je nju probudilo da krene raditi na sebi i kako je počela verovati u čuda koja su joj se dešavala. Shvatila je s 21 godinom da je život EKG i da se sve dešava s razlogom koliko god nam u datom trenutku to bilo teško i neshvatljivo. Jedna od najbitnijih stvari u životu je da shvatite da ste vi pokretači akcije u svom životu, odnosno vi ste kapetani vašeg broda.

Kroz tehnike koje je Aki Sunce napisala u knjizi ćete moći promijeniti kut gledanja na sebe i druge ljude. Ključ uspjeha rada na sebi je VJERA, u tome će vam pomoći i molitve Anđelima koje su napisane u knjizi, jer Anđeli su nebeska bića koja nam pokazuju put svjetlosti i ljubavi. Oni nisu promijenili njen svet, već iz dana u dan to rade. Čitanjem knjige Sjaj ljubavi uz Anđele ćete shvatiti kako je život lijep i da je vrijeme da počnete voljeti svoje istinsko biće.

atma.hr – 52
15644337 351703975186655 2057718286 nALEKSANDRA M.KEČIĆ Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988.godine u Beogradu. Osnovnu školu završila u Beogradu, zatim X gimnaziju takođe u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz oblasti ljudskih resursa, jer to je oblast koju Aki najviše voli, kao što možete i da primetite, radi posao koji istinski voli. Veruje u život, Boga, Anđele, ljude i svako dobro. Aki Sunce je pisac, trener – life coach, Anđeoski iscelitelj i motivacioni govornik ili kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću. Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima seminara i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli. Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi. Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

Knjigu možete kupiti kontaktom ovdje.

POKLON ČITATELJIMA

ATMA i Aki poklanjaju dvije knjige Sjaj Ljubavi uz Anđele, čitateljima koji napišu i odgovore na Aleksandrino pitanje “Da li vjerujete u Anđele”? Ova mlada dama, poznatija kao Aki Sunce radi s njima i želi znati vaša mišljenja i odgovore. Tako da će po osjećaju i odabrati dobitnike.

https://www.facebook.com/groups/andjeoskeporuke/

atma.hr – 52
19 KOMENTARA

  1. Apsolutno vjerujem u anđele.
    Svaki dan posljednjih desetak godina provedem “aktivno” sa svojim anđelima.Od ranog svitanja do ponovnog odlaska u zemlju snova ….i ne prestajem sve dok me ne povedu “kući” odakle sam na ovaj planet i stigla.

  2. Stajala sam na stijeni iznad mora i razmislala kako cu skociti i sve sto mi pritiska dusu i sto me boli jednostavno ce nestati…stajala sam zagledana u more i iznenada je na mene palo jedno pero….pogledala sam u nebo ali ni jedne ptice nije bilo na vidiku,…i tada su mi u sjecanju zazvonile rijeci davno zaboravljene molitve,..”Andjelu cuvaru mili…”…pocela sam plakati i pokusavala se sjetiti rijeci koje sam nebrojeno puta ponovila kao dijete svaku vece prije spavanja,…i pocela sam moliti svojim rijecima i zazivati andjele i njihovu zastitu i pomoc…i oni su tu,..nisu me ostavili ni zaboravili kao ja njih…uz njih idem polako dalje….nije lako ali uz njihovu pomoc znam da cu uspjeti iz pocetka zapoceti novi zivot…oni su tu,..i vjera,…nada i ljubav…i sve je lakse

  3. Vjerujem u onaj moj unutarnji glas,kad slušam srce idem putem kojim me vode moji učitelji moji anđeli,hvala im na svakoj sekundi života
    lp

  4. Andjeli su uvek tu za nas i jedva cekanu da zatrazimo pomoc od njih. Ja ih imam 4 koja me cuvaju a samo dva od njih su Gabrijel i Shamuel. Cesto za pomoc se obracam Arhangelu Mihajlu koji mi uvek bezuslovno pomogne u najgorim situacijama. Mnogo ih sve volim, duboko im verujem i rednovno im citam moltve u znak zahvalnosti i njihovog postojanja!

Comments are closed.