Widget not in any sidebars

Aki Sunce vam kroz ovu knjigu otkriva kako možete razumijeti i prihvatiti sebe, zatim svijet oko vas i zavoljeti vaše vrline i mane. Opisala je svoj put osobnog razvoja – duhovnosti, što je to što je nju probudilo da krene raditi na sebi i kako je počela verovati u čuda koja su joj se dešavala. Shvatila je s 21 godinom da je život EKG i da se sve dešava s razlogom koliko god nam u datom trenutku to bilo teško i neshvatljivo. Jedna od najbitnijih stvari u životu je da shvatite da ste vi pokretači akcije u svom životu, odnosno vi ste kapetani vašeg broda.

Kroz tehnike koje je Aki Sunce napisala u knjizi ćete moći promijeniti kut gledanja na sebe i druge ljude. Ključ uspjeha rada na sebi je VJERA, u tome će vam pomoći i molitve Anđelima koje su napisane u knjizi, jer Anđeli su nebeska bića koja nam pokazuju put svjetlosti i ljubavi. Oni nisu promijenili njen svet, već iz dana u dan to rade. Čitanjem knjige Sjaj ljubavi uz Anđele ćete shvatiti kako je život lijep i da je vrijeme da počnete voljeti svoje istinsko biće.

atma.hr – 52
15644337 351703975186655 2057718286 nALEKSANDRA M.KEČIĆ Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988.godine u Beogradu. Osnovnu školu završila u Beogradu, zatim X gimnaziju takođe u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz oblasti ljudskih resursa, jer to je oblast koju Aki najviše voli, kao što možete i da primetite, radi posao koji istinski voli. Veruje u život, Boga, Anđele, ljude i svako dobro. Aki Sunce je pisac, trener – life coach, Anđeoski iscelitelj i motivacioni govornik ili kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću. Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima seminara i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli. Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi. Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

Knjigu možete kupiti kontaktom ovdje.

POKLON ČITATELJIMA

ATMA i Aki poklanjaju dvije knjige Sjaj Ljubavi uz Anđele, čitateljima koji napišu i odgovore na Aleksandrino pitanje “Da li vjerujete u Anđele”? Ova mlada dama, poznatija kao Aki Sunce radi s njima i želi znati vaša mišljenja i odgovore. Tako da će po osjećaju i odabrati dobitnike.

https://www.facebook.com/groups/andjeoskeporuke/

atma.hr – 52