Ključ za ispunjenje i osobno uzašašće

Ljudi su elektromagnetna bića koja uvijek emitiraju određenu frekvenciju. Samo one stvari koje su iste frekvencije kao i mi mogu ući u naše iskustvo. Zato nam svaka pojedina osoba, događaj ili situacija koje susrećemo u svojim dnevnim aktivnostima jasno pokazuju na kojoj smo mi trenutno frekvenciji.

“Raj” nije neko određeno mjesto nego je stanje svijesti. To je gama stanje svijesti koje se još naziva i blaženstvo, a koje se javlja kada obje polutke našega mozga djeluju istovremeno, kada je frekvencija 40Hz. Ukoliko ostvarimo to stanje i počnemo u njemu konstantno živjeti, mi smo ostvarili svoje osobno Uzašašće, pa samim tim započinjemo svoj život u višoj dimenziji svijesti u 5D.

atma.hr – 52
Ovom knjigom autorica vas poziva da spoznate kako ste divna božanska bića i da vam se ništa loše u životu ne treba događati niti vam išta treba biti teško. Želi vam pomoći da otkrijete svoju originalnost jer ste tada najviše vibracije i život vam se tada ostvaruje s lakoćom. Naučit ćete izabrati ono što vaša duša želi jer ste zato i dobili slobodnu volju. Nitko to ne može učiniti umjesto vas. Kada sve to usvojite, počet ćete konstantno živjeti u visokoj vibraciji, a tada su vam vrata Raja otvorena.

Cijela civilizacija uskoro će mijenjati temeljne paradigme. Svi ćemo u tome sudjelovati. Ovom vas knjigom autorica želi inspirirati da se okrenete sebi i otkrijete što vi možete dati čovječanstvu. Kada dajete, vi ste bogati!

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC KNJIGE