Earth space photo created by kjpargeter - www.freepik.com

Ovo je period u kojem se preispituje sve što se do tada stavljalo „pod tepih“, pitanja koja su škakljiva i potisnuta. Doći će do obračuna sa svim stvarima koje su do sada izbjegavane. Mnoge veze mogu doživjeti turbulencije, jer će se mnogi odnosi preispitivati pa će oni jaki još više očvrsnuti, a slabi mogu pucati. Svi horoskopski znakovi će biti pod utjecajem ovog aspekta, ali će se tri posebno izdvojiti.

atma.hr – 52
Venera, planet ljubavi, kreće retrogradnim hodom 23. srpnja/jula i tim tempom će nastaviti do 4. rujna/septembra, što će nas svakako vratiti na prošlost.

Pošto je Venera planet ljubavi, ljepote, novca i svih bitnih vrijednosti, ovo je period preispitivanja svih uloga, kako emotivnih tako i onih materijalnih.

Pošto slijedi period retrogradne Venere u Lavu često će biti unutrašnjih pitanja oko stvari u kojih ulažemo svoju energiju i novac – „Je li ovo stvarno vrijedno truda?“, „Što stvarno cijenim?“.

Pošto vlada novcem, u ovom periodu financijskim pitanjima će vjerojatno biti potrebna nova strategija u planiranju i određivanju budžeta. Različite kreativne projekte ćete morati ponovo raditi ili im prilaziti iz drugog kuta.

Ovo je period u kojem se preispituje sve što se do tada stavljalo „pod tepih“, pitanja koja su škakljiva i potisnuta. Doći će do obračuna sa svim stvarima koje su do sada izbjegavane.

Mnoge veze mogu doživjeti turbulencije, jer će se mnogi odnosi preispitivati pa će oni jaki još više očvrsnuti, a slabi mogu pucati.

Vrlo lako se može dogoditi i povratak nekih starih ljubavi kod kojih nisu baš svi računi raščišćeni i tražit će se konačni rasplet situacije. Prijateljski odnosi se također mogu preispitivati ili biti na klimavim nogama.

Svi horoskopski znakovi će biti pod utjecajem ovog aspekta, ali će se navedena tri posebno izdvojiti.

atma.hr – 52
Ovan

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da bi mogli obnoviti kontakt s bivšim partnerom.

Netko s kim ste ranije nešto emotivno imali poželjet će da se vrati u vaš život.

Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju se može ispostaviti kao greška, jer će se vaši osjećaji od listopada/oktobra drastično promijeniti.

Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Lav

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođen utjecajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku.

Pred vama je uzbudljivo ljeto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti.

Imat ćete mogućnost od 23. srpnja/jula da se pomirite s nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete napraviti grešku tijekom ljeta jer ćete se vratiti unazad u emotivnom smislu.

atma.hr – 52
Strijelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno nalazi u drugom gradu.

To je netko s kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama.

Ta osoba može biti čak i stranac, druge nacionalnosti ili vjere.

U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi iz prošlosti.

luftika/najzena.alo.rs