Ova knjiga nudi vam put iz nedaća i priliku da izgradite život koji će biti ispunjen srećom, mirom i obiljem. U njoj će vas Mabel Katz naučiti kako da pokrenete svoju unutarnju moć kojom ćete izgraditi i zadržati sebi svojstven životni ritam. Pomoći će vam da dobijete odgovore na mnoga važna životna pitanja, te pružiti priliku da ponovno otkrijete onaj dio sebe koji se svemu raduje. Sve to bit je Nulte frekvencije.

atma.hr – 61
Što je to Nulta frekvencija? Živimo u vremenima kada mnogi ljudi na svojim leđima osjećaju ogroman teret globalnog i osobnog stresa, mnogih financijskih problema, bolesti, usamljenosti, depresije i nedostatka svrhe.

Ova knjiga nudi vam put iz tih nedaća i priliku da izgradite život koji će biti ispunjen srećom, mirom i obiljem. Nulta frekvencija je stanje bezgranične svijesti koje se pojavljuje kada živimo u sadašnjem trenutku – kada smo prisutni, svjesni i slobodni od svakog prosuđivanja bilo čega. To je stanje koje nastaje kada dopustimo svojem srcu da se otvori prema mudrosti koje već u nama živi.

To je kao da se vraćamo u doba djetinjstva i uživamo u nevinosti dječjeg srca koju smo tijekom odrastanja zaboravili i usput izgubili pojam o svojoj pravoj prirodi. Što više radimo na sebi i iscjeljujemo svoje biće, to ćemo više pomoći i samom planetu da se i on iscijeli i povrati svoju prirodnu ravnotežu. Ova knjiga pomoći će vam da dobijete odgovore na mnoga važna životna pitanja. Pružit će vam priliku da ponovno otkrijete onaj dio sebe koji se svemu raduje. Sve to bit je Nulte frekvencije.

“Praktičan, a opet vrlo dubok priručnik za ostvarenje smislenog i uravnoteženog života.”—Don Miguel Ruiz, autor bestselera New York Timesa Četiri sporazuma sa samim sobom

U ovoj knjizi Mabel će vas naučiti kako da pokrenete svoju unutarnju moć kojom ćete izgraditi i zadržati sebi svojstven životni ritam. To će stvoriti uvjete za slobodan životni tok u kojem će vladati lakoća i Božja milost.—Michael Bernard Beckwith, osnivač Međunarodnog duhovnog centra Agape i autor knjige Life Visioning and Spiritual Liberation.

“Imala sam veliku sreću da budem izložena nevjerojatnoj moći Ho’oponopona. U ovoj knjizi Mabel je tu moć otvorila za sve ljude na planetu. Ovo je knjiga koju jednostavno morate pročitati!”—Marci Shimoff, autorica bestselera New York Timesa Happy for No Reason

“Knjiga Nulta frekvencija nudi pristup svjesnom i smislenom načinu života.”—Janet Bray Attwood, autorica bestselera New York Timesa Otkrijte svoju životnu strast.

Mabel Katz priznata je svjetska ambasadorica mira i učiteljica drevnog havajskog umijeća za rješavanje problema i ostvarenje sreće i mira, Ho’oponopona. Kada ne putuje svijetom i podučava Ho’oponopono, Mabel obilazi kaznionice i ustanove za djecu s posebnim potrebama gdje prenosi svoje ogromno iskustvo i mudrost i pomaže tvrtkama i korporacijama da ostvare bolje rezultate putem alata za podizanje svijesti. Njezine knjige prevedene su na više od dvadeset jezika.

atma.hr – 61
O autoru:

Mabel Katz danas mnogi smatraju najvećim autoritetom na području Ho’oponopona – drevnog havajskog umijeća rješavanja problema. Bit ovog umijeća počiva na jednostavnosti: možete biti u miru bez obzira na to što se događa oko vas. Mabel je produbila svoje znanje učenjem od dr. Ihaleakale Hewa Lena, učitelja Ho’oponopona.

Više od deset godina danonoćno je prakticirala Ho’oponopono i otkrivala tajnu nad tajnama o ovom drevnom havajskom umijeću rješavanja problema. Na temelju toga, Mabel je kreirala svoje ekskluzivne radionice i sa svojom mudrošću i darovima na jednostavan i praktičan način, kakva je i ona sama, približava Ho’oponopono publici diljem svijeta. U javnosti se prvi put predstavila knjigom “Najlakši način”. Ubrzo nakon toga krenula je s gostovanjima u radijskim i televizijskim programima.

Sada je uspješna i vrlo tražena predavačica i voditeljica seminara diljem svijeta. Za osobna postignuća i velikodušnost Mabel je primila mnoge pohvale na lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj razini.

Mabel Katz: Nulta Frekvencija

Najlakši način za ostvarivanje mira, sreće i obilja

Mabel Katz Nulta frekvencija manjaOva knjiga nudi vam put iz nedaća i priliku da izgradite život koji će biti ispunjen srećom, mirom i obiljem. U njoj će vas Mabel Katz naučiti kako da pokrenete svoju unutarnju moć kojom ćete izgraditi i zadržati sebi svojstven životni ritam.

Pomoći će vam da dobijete odgovore na mnoga važna životna pitanja, te pružiti priliku da ponovno otkrijete onaj dio sebe koji se svemu raduje. Sve to bit je Nulte frekvencije.

248 stranica/meki uvez

Cijena: 119 kn – Kupi ovdje