Foto: pixabay.com

Opuštajuća glazba koja pojačava hormone sreće – bez stresa i napetosti uz melodiju za buđenje serotonina, endorfina i dopamina!

atma.hr – 78
Opuštajuća i meditativna glazba pomaže da očistimo osobno energetsko polje i pronađemo unutrašnji mir, a ova melodija budi hormone sreće i pomaže nam da ostanemo pozitivni, piše Lovesensa.

Iskustva pokazuju da frekvencija ove melodije pomaže kod napada anksioznosti, potisnutog stresa i oslobađa nas od napetosti.

Ova melodija budi hormone sreće i potiče njihove blagodati.

Povećana razina serotonina donosi dobro raspoloženje, sprječava depresiju i osjećaj bezvoljnosti.

atma.hr – 75Endorfin donosi euforiju, osjećaj zadovoljstva i smanjuje fizičku i psihičku bol.

Dopamin smanjuje osjećaj napetosti i stresa.

Opustite se, zatvorite oči i uživajte u iscjeljujućoj glazbi. Mnogi tvrde da je posebno djelotvorna za opuštanje prije spavanja…

Izvor: Lovesensa

77 OSHO ZEN TAROT

OSHO ZEN TAROT

Transcendentalna igra Zena (79 karata i priručnik)

Komplet za čitanje sadrži 79 karata i priručnik za slaganje karata i interpretaciju.

Kada nam se život čini pun neizvjesnosti i nesigurnosti, mi počinjemo tražiti izvor inspiracije: Što će se dogoditi u budućnosti? Što je sa mojim zdravljem, sa mojom djecom? Što će se dogoditi ako se odlučim za ovo, a ne za ono? Na taj se način koristio tradicionalni tarot, kako bi zadovoljio želju za poznavanjem prošlosti i budućnosti.

Osho Zen Tarot se usredotočuje na razumijevanje sadašnjeg trenutka. To je sustav koji se bazira na mudrosti Zena, mudrosti koja govori da događaji u vanjskom svijetu jednostavno odražavaju naše misli i osjećaje, iako mi sami ne znamo koji su to osjećaji i misli. Stoga nam pomaže da odvratimo svoju pozornost od vanjskih događaja kako bismo pronašli novu jasnoću u razumijevanju našeg unutarnjeg srca.

1 KOMENTAR

  1. ako povećava dobro raspoloženje, veselje, smijeh i euforiju, kako može pomoći da zaspim??? to su dijametralno suprotni pojmovi. ova dakle muzika je baš za smirivanje prije spavanje i nema veze sa dizanjem nivoa endorfina.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here