Čudesna sanskrtska mantra za duhovni mir i pozitivnu transformaciju! Vjeruje se da je dugo čuvana u tajnosti, ali mnogi su je koristili kada nisu mogli pronaći rješenje.

atma.hr – 52
Legende kažu da su drevni mistici čuvali ovu mantru u tajnosti, poput skrivenog oružja, i koristili je samo kada svaki drugi trud ne bi urodio plodom.

Ova mantra donosi duboki unutrašnji mir i pozitivnu transformaciju u krugu u kojem emitira svoje vibracije. Preporučujemo vam da naučite ovu mantru i razumijete njeno značenje.

Kada mantra počne vibrirati u svakom atomu vašeg bića, kada svaka stanica postane u rezonanci s ovim zvukom – tada se počinjete usklađivati s “unutrašnjim” zvukom koji predstavlja strujanje “anahate” u njenom neprekidnom protoku.

Bog je potpun i savršen

Śrī Īśopanisada – Prizivanje

ॐ पूर्णमदः पूर्णमिदं
ॐ पूर्णमदः पूर्णमिदं पूर्णात्पुर्णमुदच्यते
पूर्णस्य पूर्णमादाय पूर्णमेवावशिष्यते ॥
ॐ शान्तिः शान्तिः शान्तिः ॥

om pūrnam adah pūrnam idam
pūrnāt pūrnam udacyate
pūrnasya pūrnam ādāya
pūrnam evāvaśinyate

atma.hr – 52
om — Potpuna Cjelina; pūrnam — savršeno potpuna; adah — te; pūrnam — savršeno potpune; idam — pojavni svijet; pūrnāt — iz potpuno savršene; pūrnam — potpune jedinke; udacyate — stvorene; pūrnasya — iz Potpune Cjeline; pūrnam — potpuno, sve; ādāya — oduzeto; pūrnam — potpuna; eva — čak; avaśisyate — ostaje.

Budući da je Svevišnji Gospodin savršen i potpun, i budući da je potpuno savršen, sve Njegove emanacije, poput ovog pojavnog svijeta, savršeno su potpune. Sve što emanira iz Potpune Cjeline i samo je potpuno.

Iako toliko mnogo potpunih jedinki emanira iz Njega, On, kao Potpuna Cjelina, ostaje potpun.

prijevod:  A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Nadamo se da će vam ova mantra donijeti puno sreće!

lovesensa/atma