Designed by Jcomp

Podsvijest može toliko toga! Ukoliko je hranite pozitivnim mislima, to će se odraziti na vaš život. Rođeni smo bez ograničenja i s mogućnošću da ostvarimo sve što zacrtamo – prepreke sami stvaramo negativnim mislima. Sreću, uspjeh ili propast biramo mi sami. Možete postići sve što želite, ali prije svega je najvažnije KAKO misliti.

atma.hr – 78
Prva mantra: Ja sam heroj svog života

Svaki dan sa sobom nosi nepredviđene okolnosti. Razočarenje, loše vijesti ili bilo što drugo vas može zadesiti. Na vama je da odlučite kako ćete odgovoriti na sve to.

Ukoliko na svaki problem odgovorite rečenicom: “Ja sam heroj svog života”, podsvijesti šaljete poruku da ste mentalno jaki.

Odluka da budete heroj svog života znači postaviti sebi pravo pitanje kada nastupe problemi. Zapitajte se što možete napraviti po tom pitanju, umjesto da sažalijevate sebe ili krivca tražite u nekom drugom.

Ova mantra treba vas podsjećati da izbor ovisi isključivo o vama. Sreću, uspjeh ili propast biramo mi sami. Možete postići sve što želite, ali prije svega je potrebno pozitivno misliti.

atma.hr – 39

Druga mantra: Ja mogu sve što poželim

Usudite se probati nove stvari.

Često se plašimo izaći iz zone komfora iz straha koji nije osnovan, zato sebe tjerajte što češće probati stvari koje ranije niste.

Ukoliko ne probate ni ne znate što i koliko možete.

Ne možete biti pisac ako ništa ne pišete, prodavač, ako ništa ne prodajete ili plesač koji ne pleše.

Nećete uspjeti bez pokušaja.

Podsvijest može mnogo toga.

Ukoliko ih hranite pozitivnim mislima, to će se odraziti na vaš život.

Rođeni smo bez ograničenja i s mogućnošću da ostvarimo sve što zacrtamo, prepreke sami stvaramo negativnim mislima.

stil.kurir

banner za knjige stvorite novo ja