U ovom priručniku duhovna učiteljica Maureen J. St. Germain objašnjava kako da promijenite svoje energetske obrasce i usidrite se u radosti, ljubavi i čovjekoljublju pete dimenzije. Autorica također daje vježbe kako da zaštitite svoju energiju i meditacije svete geometrije koje služe za aktivaciju vaše osme čakre koje vas otvaraju prema višim frekvencijama.

atma.hr – 61
Svi smo mi na prijelazu iz uske i polarizirane svijesti treće dimenzije prema buđenju u višim vibracijama i mogućnostima pete dimenzije. Svatko od nas je osjetio petu dimenziju: pomislite na najupečatljivije i najpozitivnije iskustvo koje ste nedavno doživjeli – kada je sve išlo dobro, kada je interakcija bila harmonična i puna ljubavi, u kojoj ste posvuda mogli osjetiti sreću i blaženstvo – to je 5D.

Za neke je ta promjena iznenadna i trajna, ali za većinu nas ta promjena je postepena i nadolazi u kratkotrajnim trenucima i valovima.

U ovom priručniku duhovna učiteljica Maureen J. St. Germain objašnjava kako da promijenite svoje energetske obrasce i usidrite se u radosti, ljubavi i čovjekoljublju pete dimenzije. Vodeći vas kroz mogućnosti koje nudi peta dimenzija, autorica otkriva kako da uspostavite vezu s vašim višim sebstvom, kako da postanete osjetljiviji i svjesno odaberete ući u petu dimenziju, u kojoj je ljubav prevladavajuća sila.

Pokazuje na koji je način peta dimenzija povezana trećom i četvrtom, s prijelaznim dimenzijama, te objašnjava kako da pročitate energetske uzorke po kojima se dimenzije razlikuju.

atma.hr – 61
Nudeći priče svojih učenika o 5D iskustvima, kao i inspirativne poruke njenih duhovnih vodiča, autorica također daje vježbe kako da zaštitite svoju energiju, posebice dok spavate, a nudi i meditacije svete geometrije koje služe za aktivaciju vaše osme čakre i koje vas otvaraju prema višim frekvencijama.

Također istražuje kako vas buđenje u 5D povezuje s kolektivnom sviješću, na način da vaša osobna transformacija ima značajan utjecaj na ljude iz vašeg kruga i šire.

117 BUĐENJE U 5D

banner za knjige BUDJENJE U 5D