Bestseller, “Biblija” ženskog zdravlja, na čak 800 stranica! Majstorsko djelo za svaku ženu koji zanima njezino tijelo, um i duša. Dr. Northrup nudi novo shvaćanje i postizanje zdravlja koje je naišlo na iznimno pozitivnu reakciju kod žena diljem svijeta. Ova sjajna knjiga poučava da kad žena promijeni neke osnovne uvjete življenja koji su je doveli do zdravstvenih tegoba, ozdravljuje brže i na više razina te uz puno manje medicinskih intervencija.

atma.hr – 61
Ovo je drugo, obnovljeno i dopunjeno izdanje s najnovijim podacima i savjetima o svim mogućim problemima ženskog zdravlja:

🌸kako prehranom poboljšati cjelokupno zdravlje te kako prehrana djeluje na tjelesnu kemiju;

🌸kako povećati plodnost žena iznad 35-e te kako smanjiti vjerojatnost carskog reza za 50%;

🌸program za menopauzu koji vam pomaže odlučiti je li prirodni hormonski tretman za vas ispravan;

🌸kako se možete pripremiti za operaciju na holistički način te brže ozdraviti;

🌸plus novi prirodni tretmani i savjeti kakve nećete naći ni u jednoj drugoj knjizi!

Žensko tijelo, ženska mudrost je plod suvremene medicine u najboljem mogućem obliku koja povezuje nove tehnologije s prirodnim načinima liječenja te veličanstvenom moći samoiscjeljenja koja se nalazi u svima nama.

Christiane Northrup je licencirana ginekologinja, nekadašnja klinička docentica ginekologije i porodništva, međunarodno priznata pobornica za žensko zdravlje i iscjeljenje. U ovoj cjelovitoj, intuitivnoj i logičnoj knjizi ukazuje na dublje razumijevanje ženskog zdravlja i vjeruje da je moguće živjeti u potpunosti bez obzira na sadašnje ili prošle okolnosti.

atma.hr – 61
Knjiga potiče na iscjeljenje, samopoštovanje i razumijevanje na najdubljim razinama i pomaže nam da se oslobodimo strahova uzrokovanih pogrešnim predodžbama.

Dr. Northrup ukazuje na povezivanje tjelesnog i duhovnog u skladnu cjelinu. U tome nas treba voditi unutarnji glas i mudrost tijela koju medicina, nažalost, sustavno zanemaruje.

O autoru:

Christiane Northrup, dr. med., licencirana ginekologinja, nekadašnja klinička docentica ginekologije i porodništva na Medicinskom koledžu Sveučilišta Vermonta, autorica nekoliko bestselera New York Timesa, vizionarska je pionirka na području ženskog zdravlja. Dr. Northrup je vodeća zagovornica medicine koja prihvaća jedinstvo uma, tijela, emocija i duha.

atma.hr – 61
Međunarodno je poznata po svojemu osnažujućem pristupu ženskom zdravlju i dobrobiti te poučava žene kako da budu zdrave i snažne u svakom stadiju života i potiče ih stvarati zdravlje na svim razinama povezivanjem s vlastitom unutarnjom mudrošću.

Kao vlasnica tvrtke, liječnica, nekadašnja kirurginja, majka, spisateljica i predavačica, dr. Northrup uvažava našu pojedinačnu i kolektivnu sposobnost za rast, slobodu, radost i ravnotežu. Dr. Northrup vezu sa svojom zajednicom diljem svijeta održava preko internetske radijske emisije Flourish!, Facebooka, Twittera, mjesečnog e-glasnika i web-stranice www.drnorthrup.com.

Žensko tijelo, ženska mudrost – Stvaranje tjelesnog i emocionalnog zdravlja

žensko tijelo ženska mudrost mini

“Biblija” ženskog zdravlja! Majstorsko djelo za svaku ženu koji zanima njezino tijelo, um i duša. Dr. Northrup nudi novo shvaćanje i postizanje zdravlja koje je naišlo na iznimno pozitivnu reakciju kod žena diljem svijeta. Ova sjajna knjiga poučava da kad žena promijeni neke osnovne uvjete življenja koji su je doveli do zdravstvenih tegoba, ozdravljuje brže i na više razina te uz puno manje medicinskih intervencija.

800 stranica/format: 15,5×23 cm

Cijena: 165 kn