Background photo created by kjpargeter - www.freepik.com

Onome, tko leži zarobljen u zatvoru intelekta, život zaista i jest patnja. Razlog te patnje, ipak, može biti otklonjen. Ona dolazi zbog  blokiranosti naše savršene energije, naše dublje i stvarne prirode, ne možemo vidjeti život kakav zaista jest niti živjeti iz slobode i savršenstva vlastitog unutrašnjeg Bića. Kada se blokiranost duhovno energetske razine Bića ukloni, otkrije se moćna, Neograničena priroda unutrašnjeg Bića.

atma.hr – 78
Kvantni znanstvenici sve više smatraju da je većina čovječanstva zarobljeno svojim prosuđujućim razmišljanjem, kao što su tvrdili I stari ajurvedski liječnici.

A greška intelekta mogla bi se sažeti I objasniti u jednoj jednostavnoj rečenici: „Um sliku realnosti pogrešno smatra samom realnošću“.

On se upire da Neograničenu energiju kvantnog polja pošto-­poto ”ugura” u okvire razmišljanja, u trajanje nekog vremena, tumačeći sve uz pomoć prizme svog prosuđivanja. Slika malog ja, sakriva od pogleda Neograničeno Sebstvo, tako da se osjećamo kao odvojeni od Neograničene svijesti univerzalnog kvantnog polja, našeg pravog Izvora života.

Tu počinju strah, patnja i svi problemi ljudskog roda, od malih osobnih nesigurnosti do velikih katastrofa, kao što su prvo veliki konflikti sa samim sobom, a izvana se to izražava ratovima, terorizmom i ostalim primjerima ljudske degradacije i involucije u prosuđujuću ograničenu svijest.

Onome, tko leži zarobljen u zatvoru intelekta, život zaista i jest patnja. Razlog te patnje, ipak, može biti otklonjen. Ona dolazi zbog  blokiranosti naše savršene energije, naše dublje i stvarne prirode, ne možemo vidjeti život kakav zaista jest niti živjeti iz slobode i savršenstva vlastitog unutrašnjeg Bića.

Kada se blokiranost duhovno energetske razine Bića ukloni, otkrije se moćna, Neograničena priroda unutrašnjeg Bića. Tu pomaže reprogramiranje poremećene stanične memorije.

atma.hr – 75
U početku, to može zvučati čudno i apstraktno, ali ako iskusite praktično ovu ideju, doći ćete do najnevjerojatnijeg otkrića: Vi ste nematerijalni i zato niste podložni ograničenjima prostora, vremena, materije i uzročnosti. Sada, ako sve ovo ne razumijete baš u potpunosti, ne brinite.

Vježbajući svjedočenje u životu sve ćete bolje razumjeti tko ste vi i što zapravo jest realnost. Kada to u potpunosti shvatite i počnete živjeti u svijesti Jedinstva, život će Vam se ispuniti radošću. Ne samo da ćete imati moć da postignete sve što želite, već ćete također steći stvarnu slobodu.

To znači da nikada nećete doživjeti strah, čak ni strah od smrti. Suštinski, vi ste izvan svega toga. Upravo u ovom trenutku okruženi ste poljem čiste svijesti.

Čista svijest, moćna, podržavalačka, nepobjediva, neograničena i slobodna, osvjetljava vam i oživotvoruje um i tijelo. Čista Svijest,  oživotvoruje sve što živi, što znači da je:

1. Omni-scentna (Sveznajuća)

2. Omni-prezentna (Sveprisutna)

3. Omni-potentna (Svemoguća).

Vi ste to Neograničeno polje čiste svijesti.

atma.hr – 78
Vi ste Neograničeno polje svijesti u kojoj se sve događa, vaša stvarna suština je čista svijest, a ona se transformira, kako u umu, tako i u našem tijelu.

Intelekt sliku realnosti pogrešno smatra samom realnošću, a ta slika čini, da se ne vidi naše pravo Biće.

Kada  živite sa svojom stvarnom Suštinom, to znači da ste se uspjeli otrgnuti (odvojiti od) kontrole intelekta. Da vidite jasno život.

Stupili ste u realnost neograničenog Izvora i apsolutne slobode.

Dr Boško Hristić, holistički terapeut

Dodatne informacije možete pogledati na sajtu: 

https://kvantnitalas.wixsite.com/kvantnitalas

100 UM I MATERIJA

Dawson Church: Um i materija

miniZapanjujuće znanstvene spoznaje o tome kako umom stvaramo svijet oko sebe

Dawson Church u knjizi  donosi zapanjujuće znanstvene spoznaje o tome kako vaš mozak stvara materijalnu stvarnost, kako energija gradi materiju i regulira DNK i stanice našeg tijela, kako nam naše emocije organiziraju okruženje. Razmatra studije koje, korak po korak, pokazuju kako naš um stvara materijalni oblik. Knjiga je puna prikaza slučajeva – stvarnih, intimnih, autentičnih osobnih priča ljudi koji su doživjeli iskustvo kako um stvara materiju. Te priče pokrivaju raspon od dubokoumnih do nadahnjujućih i potresnih. Pokazuju nam da se misli mogu ostvariti na načine koji rastežu tkaninu naše stvarnosti prostor-vrijeme.

348 stranica/ format: 15,5x23 cm

Cijena:145 kn - Kupi ovdje