„Poput odraza u zrcalu možeš vidjeti samo ono što već imaš u sebi. Ako nosiš blagoslov, blagoslov Ljudske topline će grijati tvoje dane. Ako ti je srce ispunjeno Ljubavlju, Ljubav će ti otvarati životne Puteve. Ako smijehom odzvanjaš, radost ljudskog smijeha će ti rasplesati Dušu. 

Ako ispred sebe u susret drugom Biću pošalješ velikodušnost, razumijevanje, toleranciju, poštovanje i iskrenost , Univerzum će ti u susret poslati srce prepuno toplog prijateljstva i čudesnost istinskog obilja. Poput eha…. što odašilješ to ti se umnoženo vraća.“ ~ Anđeoski zapisi – Ozrenka Kamber

atma.hr – 52
Da biste osjetili blagoslov unutar sebe, blagoslov kojim želite obasjati sve što dotaknete i dijeliti ga dalje onima koje volite, onima koje susretnete, onima kojima je potreban, zastanite, umirite svoj um, otvorite se primanju i svakim udahom ispunjavajte svoje Biće sa sve više svjetlosti posebnog dara, svjetlošću Anđeoskog blagoslova.

Za svako područje života, za svaku emociju koju nazivamo pozitivnom postoje Svjetlosni pomagači Anđeli koji vibriraju specifičnim vibracijama poput vibracije ljubavi, hrabrosti, radosti, kreativnosti, mudrosti, intuicije, sućuti, zahvalnosti, oprosta, spokoja.

Mnoštvo je različitih načina na koje možete usidriti u svoje postojanje pozitivne vibracije , jedan od njih je meditacija 12 Anđeoskih blagoslova.

Primite da biste dijelili, dijelite da biste primali. Družite se s Anđeoskim svijetom u meditaciji.

Meditacija 12 Anđeoskih blagoslova

Udobno se smjestite. Nekoliko trenutaka dišite i pratite svoje prirodno disanje. Sada duboko udahnite na nos i izdahnite na usta.

Udah na nos, izdah na usta. Udah…izdah….

Spustite svjesnost u svoje srce. Vizualizirajte sada kako se na vas iz centra Univerzuma spušta stup biserne bijele svjetlost, cijele vas okružuje i prolazi dalje duboko u središte Zemlje.

Pozovite svoje Više Ja, svoju Dušu, svoju Ja Jesam prisutnost da se usidri u sve nivoe vašeg postojanja, kroz sav prostor vrijeme, kroz sve dimenzije i realnosti.

Pozovite Arhanđela Mihaela da oko vas postavi zaštitnu zlatnu kuglu od zaštitne zlatne svjetlosti i da je ispuni zaštitnom zlatnom, biserno bijelim i plavim svjetlom. Zahvalite mu.

Vizualizirajte kako se iz vašeg srca ispred vas formira svjetlosna biserno bijela cesta. Zakoračite na taj sniježno biserno bijeli put i krenite mirni, spokojni, s radosnim iščekivanjem u srcu. Uživajte u svom putovanju. Bližite se kraju tog putovanja. Ispred sebe na kraju puta ugledate predivna blještavo zlatna vrata.

Ispred vas je Anđeoska dvorana. Stanite ispred vrata i u mislima zatražite Anđele da vam ih otvore, da vam dozvole pristup.

atma.hr – 52
Ulazite u Anđeosku dvoranu blagoslova.

Promotrite je. Upijte njezine mirise, boje, zvukove… Osjetite taj divni nježni blagoslovljeni sklad, tu ljubav i podršku koja isijava iz svega oko vas.

U središtu dvorane blagoslova je kristalna okrugla platforma. Krenite prema njoj. Stanite u središte platforme i ruke položite na svoje srce. Poslušajte tu Anđeosku glazbu sfera koja dopire do vas i pogledajte kako se oko vas formira Anđeoski krug dvanaestorice predivnih Anđela Svjetlosti.

Kristalna platforma ispod vas se polako pokreće i zaustavlja se ispred prvog Anđela. Vizualizirajte kako se predivno svjetlo prelijeva iz Anđeoskog srca u vaše srce, iz vašeg srca u Anđeosko srce i otvorite se primanju blagoslova, primanju Anđeoskih darova. Osjetite toplu zahvalnost prvog Anđela i osjetite kako blagoslov zahvalnosti ulijeva u vaše srce i daruje vam vašu iskonsku zahvalnost za sve što postoji.

Zahvalite se prvom Anđelu.

Kristalna okrugla platforma se polako pokreće i zaustavlja se ispred drugog Anđela. Osjetite sada kako se između drugog Anđela i vas kroz vaša srca razmjenjuje svjetlosna energija, otvorite svoje srce primanju drugog Blagoslova i osjetite kako vam Anđeo oprosta daruje blagoslov oprosta koji se slijeva u vaše srce. Blagoslov oprosta da oprostite sebi da oprostite svim živim bićima.

Zahvalite se Anđelu Oprosta, zahvalite se na primljenom blagoslovu.

I osjetite sada kako se okrugla platforma ponovo polako pokreće i zaustavlja ispred trećeg Anđela.

Osjetite kako se energija svjetlosti iz vašeg srca prelijeva u srce trećeg Anđela i iz njegovog srca u vaše srce. Otvorite svoje srce primanju trećeg blagoslova i osjetite kako vam Anđeo ulijeva blagoslov iscijeljenja, iscijeljenja svih vaših boli , svih vaših patnji, iscijeljenja svih tuga, iscijeljenje svega onoga što vas sputava da budete radosna i sretna osoba.

Zahvalite se trećem Anđelu na blagoslovu iscijeljenja.

atma.hr – 52
I osjetite sada kako se okrugla platforma ponovo polako okreće prema četvrtom Anđelu.

Osjetite kako se svjetlost iz Anđeoskog srca prelijeva u vaše srce i kako se svjetlost iz vašeg srca prelijeva u srce predivnog Anđela. Otvorite svoje srce primanju četvrtog blagoslova i osjetite kako se blagoslov obilja izlijeva u vaše srce i u vaš život. Zahvalite se Anđelu obilja i skupa sa platformom se polako okrenite preama petom Anđelu. Osjetite kako se svjetlosti vaših energija razmjenjuju na vašim srcima i otvorite svoje srce primanju petog blagoslova, blagoslova sućuti prema sebi i prema svim živim bićima.

Zahvalite se Anđelu sućuti.

I polako se okrenite prema šestom Anđelu i povežite energiju svjetlosti svog srca sa energijom svjetlosti šestog Anđela. Otvorite svoje srce primanju šestog blagoslova, blagoslova intuicije.

Zahvalite se Anđelu intuicije.

Okrenite se prema sedmom Anđelu. Osjetite kako se energija Anđeoskog srca, svjetlost Anđela prelijeva u vaše srce i kako se svjetlost vašeg srca i vaše duše prelijeva u Anđeosko srce. Otvorite svoje srce novom blagoslovu, blagoslovu mudrosti.

Zahvalite sedmom Anđelu na blagoslovu mudrosti.

I okrenite se polako prema osmom Anđelu. I osjetite kako se povezuju energije vaših srca, kako se razmjenjuju vaše svjetlosti i otvorite svoje srce širom primanju osmog blagoslova, blagoslova kreativnosti.

Zahvalite se Anđelu kreativnosti na darovanom blagoslovu.

I polako se okrenite prema devetom Anđelu. Osjetite kako se svjetlost njegovog srca ulijeva u vaše srce i kako se se svjetlost vašeg srca povezuje s njegovim srcem. Otvorite svoje srce blagoslovu spokoja.

Zahvalite se devetom Anđelu na darovanom blagoslovu spokoja.

atma.hr – 52
I polako se okrenite prema desetom Anđelu. Osjetite kako se svjetlost vaših srca razmjenjuje i kako pleše svjetlosni ples, kako se u toj razmijeni predaje radost i otvorite svoje srce novom blagoslovu, blagoslovu radosti, blagoslovu smijeha i osmijeha, svim radostima sitnih trenutaka.

Zahvalite se desetom Anđelu na blagoslovu radosti.

Polako se okrenite prema jedanaestom Anđelu. Osjetite kako se na vašim srcima razmjenjuje energija svjetlosne hrabrosti i otvorite svoje srce blagoslovu Anđeoske hrabrosti.

Zahvalite jedanaestom Anđelu na blagoslovu hrabrosti.

Polako se okrenite prema dvanaestom Anđelu i osjetite kako se energija svjetlosti i ljubavi izlijevaju iz Anđeoskog srca u vaše srce, a iz vašeg srca u Anđeosko srce i otvorite svoje srce blagoslovu energije ljubavi. Dozvolite da ispuni cijelo vaše biće na svim razinama vašeg postojanja, da prijeđe granice vašeg fizičkog bivanja i dotakne svako živo biće s kojim stupite u kontakt.

Zahvalite se Anđelu ljubavi na blagoslovu ljubavi i osjetite sada kako se iz srca svih dvanaest Anđela u vaše srce stapaju svih dvanaest blagoslova.

Osjetite zahvalnost za blagoslove, za svoje postojanje, za sve trenutke svog života. Osjetite oprost sebi na svim svojim nesavršenostima, svakom živom biću. Osjetite kako se iscijeljujete do najmanjeg djelića svog postojanja i osjetite kako vas ispunjava obilje u svim sferama vašeg života. Neka vas preplavi sućut prema svima prema kojima je potrebna i neka prepoznate glas intuicije kao vodilju u svakodnevnim trenucima i u svim životnim odlukama. Neka vas dotakne mudrost razlučivanja i djelovanja i neka vam se život ispuni kreativnošću i kreativnom radošću. Neka vam daruje spokoj u svim trenucima vašeg života. I neka vas dotakne blagoslov radosti svakodnevnih sitnih trenutaka i neka vas obuzme hrabrost u svim vašim djelovanjima. I neka vas preplavi ljubav prema svemu što postoji.

atma.hr – 52
Iskreno i iz dubine svoje duše se zahvalite predivnim Anđelima. Zatražite od njih da u svim trenucima vašeg života budu uvijek s vama i tako zagrljeni Anđeoskim krugom vratite se nazad u svoje srce obogaćeni blagoslovima, zahvalni na iskustvu i ostanite u toj energiji blagoslova i Anđeoskom mira koliko želite.

Meditaciju možete slušati na You Tube kanalu Soul Art https://www.youtube.com/watch?v=Tc6RigwXOOY

Autor: Ozrenka Kamber, Angelic Soul of Light, certificirani praktičar za Bachove cvjetne esencije, certificirani Access Bars praktičar, Reiki majstor učitelj, voditeljica radionica s Anđelima

E-mail: [email protected]
Facebook stranica:
www.facebook.com/umjetnostduse
Web: www.centarsoulart.com