Foto: pixabay.com

Postoji jedan poseban dio vas. Taj dio je nepromjenjiv, nepokolebljiv… dio koji vas konstantno želi voditi prema najvećem dobru, koji želi da budete sretni.

Piše: Milijana de Mori

Ali dolazi tiho i nježno, kao leptir… I ne tjera vas, ne grdi vas, nikada… ali vam daje nježne znakove gdje bi mogli naći sreću, mir, spokoj i uspjehe…

atma.hr – 75
Možete se spojiti s tim dijelom kada malo usporite, kada meditirate, kada ste u molitvi i time spremni da otpustite kontrolu i ludo letenje unaokolo pretvarajući se kako je sve tako važno i dramatično.

Stanite, udahnite, pauzirajte… i dopustite sebi da se spojite s tim posebnim dijelom.

Neki ga nazivaju intuicijom, neki našom dušom, neki našim Višim Ja, neki ga nazivaju čak imenom (moja se zove Sofija što na grčkom znači mudrost)…

Kako god ga nazvali, osjetit ćete toliko dobrobiti kada se s tim dijelom povežete, kada ga probudite, ojačate i dopustite da vas vodi kroz život. Jer ono želi samo najbolje za Vas i uvijek daje savjete koji su za najveće dobro svih oko vas.

Vaša Svjetlost…

“Naš najveći strah nije da smo neadekvatne. Naš najveći strah je da smo neizmjerno snažne. Ono što nas najviše plaši nije naša tama, već naše svjetlo. Pitamo sebe: „Tko sam ja da budem sjajna, predivna, talentirana, nadarena i posebna osoba?”

U stvari tko si ti da to ne budeš? Ti si Božje dijete, dijete univerzuma… Svijet nema koristi od toga kada se praviš da si mala.

atma.hr – 75
Nema previše briljantnosti u tome da se ponižavaš kako se ljudi oko tebe ne bi osjećali nesigurnima. Na nama svima je da sjajimo, kako to djeca čine.

Rođeni smo da pokazujemo slavu Božju, slavu Univerzuma…. koja je u nama, a ona nije samo u nekima od nas, ona je u svima nama.

Dok dopuštamo da naše svjetlo sja, nesvjesno i drugima dajemo dopuštenje da čine to isto. Kada se oslobodimo svog vlastitog straha, naša prisutnost istodobno oslobađa druge…”

Marianne Williamson – Iz knjige „POVRATAK U LJUBAV“

Kontaktirajte Milijanu de Mori – ATMA savjetnica i duhovni medij (NLP&HNLP)


Widget not in any sidebars