atma.hr – 52
Meru – najmisterioznija i najmoćnija struktura svemira. Samo gledanje u izuzetnu ljepotu Meru piramide budi osjećaj harmonije u osobi.

Meru je smatrana najsnažnijim i najmoćnijim geometrijskim tijelom u Vastu-u – u dom unosi savršen osjećaj harmonije i uravnotežuje sve vrste energija. Ne samo to – također privlači više pozitivnih vibracija i… obilja.

Meru u Domu – Sreća u Životu

Sjećamo se jedne priče. Osoba iz Hrvatske, kupila je Meru piramidu, te je postavila u svoj dom na mjesto koje je idealno prema Vastu-u. Pogodite što se desilo? Osoba je tjedan dana nakon toga dobila posao.

Ali to nije sve. Radijus djelovanja Meru piramide iznosi 7 metara. Ako možete zamisliti sferu sa radijusom od 7 metara, sa Meru piramidom u centru – to je ukupan prostor na koji Meru piramida djeluje izuzetno pozitivno.

meru-pyramid-aura-sri-yantra-3d-vastu-dosha-remedy

To znači da je pozitivan efekt Meru piramide djelovao i na susjede te osobe, koji su živjeli kat ispod i iznad. I sada dolazimo do najzanimljivijeg dijela: susjed te osobe, koji je živio kat ispod također se zaposlio. Slučajnost?

Pozitivan efekt Meru piramide iskustvo je mnogih ljudi, te se također smatra jednim od najjačih alata korekcije u Vastu-u. Što zapravo daje toliko snažan i pozitivan efekt?

Sri Yantra u 3D

Sri Yantra (slika sa desne strane) smatrana je najsvetijim geometrijskim oblikom. Rečeno je da 9 ukrštenih trokuta u Sri Yantri sadrže sve misterije svemira, te predstavljaju jedinstven izraz složenosti svemira. Svaki dio Sri Yantre, počevši od vanjskog okvira, preko krugova, latica lotusa, trokuta, i konačno, točke u sredini – imaju duboko značenje, koje planiramo podijeliti s vama u jednom od sljedećih članaka. Za sada je dovoljno reći da je Sri Yantra doslovno simbol evolucije ljudske svijesti.

Sri Yantra često je korištena kao snažan alat za meditaciju. Gledanje u Sri Yantru sa punom koncentracijom može dovesti vaš um u stanje potpune ravnoteže. Postavljanjem Sri Yantre u dom, postižete vanjsku harmoniju.

Meru piramida je trodimenzionalni prikaz Sri Yantre, simbol evolucije cijelog svemira. Njezin jedinstven oblik ima sposobnost uravnoteženja cijelog prostora na svim energetskim razinama – također podržavajući osobni rast svake osobe koja živi u tom prostoru. Stanovnici prostora u kojem je smještena Meru piramida, osim viših duhovnih vibracija, mogu iskusiti i više sreće, mira i obilja.

Meru piramida najprije utječe pozitivno na naš prostor i um – a kada se svijest mijenja, i cijeli naš život se mijenja. Toliko je jednostavno.

meru-piramida-vastu-sri-yantra-3d-jyotish

Meru – Piramida koja Privlači Obilje

sriyantra-meru-pyramid-prosperity-wealth

U Indiji Sri Yantra, posebno u trodimenzionalnom obliku Meru piramide, smatra se utjelovljenjem Božice Lakshmi – Božice obilja. Postoje mnoge priče poput ove koju ste upravo pročitali, koje su dokaz kako postavljanje Meru piramide u dom može promijeniti život osobe. Imati Meru piramidu u domu, doslovno je kao imati Božicu obilja. Postavljanjem piramide prema principima Vastu-a, unosi se promjena u materijalnom bogatsvu osobe.

Ako želite saznati više o Meru piramidi, i njezinoj dostpunosti u Hrvatskoj, posjetite ovaj link: http://www.4harmony.eu/hr/proizvod/meru-piramida/

atma.hr – 52
Kontakt

4harmony.eu/hr
facebook.com/4harmony.hrvatska

logo4harmony