Lavovi, mladi Mjesec u Biku donosi val energije u vašu desetu kuću, koja upravlja vašom karijerom i statusom. Ovaj nebeski događaj označava početak transformativnog šestomjesečnog razdoblja ispunjenog motivacijom i potencijalom. S obzirom na povećani osjećaj ambicije u ovom periodu, bilo bi pravo vrijeme da se obratite potencijalnom suradniku, pošaljete prijedlog ili date hrabru ponudu. Ovo je vrijeme za velike prekretnice. Škorpioni, mladi Mjesec u Biku donosi pojačan osjećaj magije u vašu sedmu kuću partnerstva. Suradnja će biti ključna za postizanje uspjeha u profesionalnim i osobnim odnosima u sljedećih šest mjeseci.

atma.hr – 52
8. svibnja/maja događa se mlad Mjesec u Biku. Bikom vlada Venera, planet ljubavi, ljepote i harmonije. Stoga je mladi Mjesec u Biku povoljno vrijeme za njegovanje odnosa, prepuštanje brizi o sebi i uvažavanje ljepote oko nas. Potiče pojedince da se povežu s prirodom, traže udobnost i sigurnost te se usredotoče na njegovanje osjećaja stabilnosti u svojim životima.

Mladi Mjesec u Biku poziva na introspekciju i razmišljanje o vlastitim vrijednostima i prioritetima. Potiče pojedince da procijene svoj odnos s materijalnim imetkom i bogatstvom, potičući ih da traže ravnotežu između materijalnih težnji i duhovnog rasta. Ovo razdoblje potiče ljude da usklade svoja djela sa svojom dubljom duhovnom svrhom, a istovremeno poštuju svoje fizičke potrebe.

Također, potiče pojedince da uspore, otvore se za nova iskustva i ponovno se povežu sa sobom.

Istražimo što vašem znaku Zodijaka donosi mlad Mjesec u znaku Bika!

Ovan

Ovaj mladi Mjesec donosi dašak praktične magije u vašu drugu kuću, koja se temelji na vrijednostima i financijama. Odvojite trenutak i pregledajte stanje na svom računu. Vrijeme da se usredotočite na svoje financije. Osjećate li se zadovoljni svojom trenutnom situacijom?

Koristeći svoje maštovite sposobnosti, moći ćete izraditi praktičan financijski plan koji će vam pomoći da povećate svoju ušteđevinu i priuštite si još koji luksuz. Prije bilo kakve kupnje, bilo bi mudro potražiti povoljne cijene kako biste smanjili financijski trošak.

Postoji nebeski utjecaj koji može povećati vaš financijski potencijal. Odvojite vrijeme da ažurirate svoj životopis i online profile ili zakažite sastanak sa svojim šefom kako biste razgovarali o potencijalnim područjima za rast.

atma.hr – 52
Bik

Mladi Mjesec u Biku predstavlja priliku da otpustite prošlost i počnete iznova. Sve svoje brige, pogreške i brige iz prethodnog mjeseca zaboravite. Mogli biste razmisliti o prekidu veza s negativnim utjecajima ili o očuvanju svoje energije nesudjelovanjem s njima.

Umjesto da se bavite negativnim emocijama, usredotočite se na vrijedne lekcije koje možete izvući iz nedavnih izazovnih situacija, piše Conscious reminder. Moći ćete brzo krenuti dalje.

Savjet za brigu o sebi za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Bika: Dopustite si da se prepustite nečemu što ste namjeravali odavno učiniti, ali niste imali vremena.

Blizanci

Sada je pravo vrijeme da odvojite vrijeme i pobrinete se za sebe. Mladi Mjesec u znaku Bika past će u vašu dvanaestu kuću, koja je povezana s duhovnošću i iscjeljivanjem. Ovo predstavlja izvrsnu priliku da otpustite bilo kakvu zaostalu ljutnju i oslobodite se tereta boli iz prošlosti.

Prigušivanje stresa i briga vjerojatno je uzelo danak vašem tijelu i umu. Mladi Mjesec u Biku je vrijeme da to promijenite. Potreban vam je odmor – stoga se pobrinite za odmor! Slušajte svoje tijelo i bavite se meditacijom i vježbanjem.

Prihvatite uzbudljive prilike koje su pred vama! Jednostavno opuštanje uma omogućuje vam da dotaknete skrivene aspekte koji možda neće biti odmah vidljivi. Razmislite o uključivanju svakodnevne prakse meditacije ili zahvalnosti u svoju rutinu.

Prihvatite umirujući ritam aktivnosti poput joge, plivanja i plesa koji vas mame svojom umirujućom privlačnošću. Za samo mjesec dana možda ćete se naći preplavljeni inspiracijom i uzdići se iznad trivijalnih drama koje su vas nekoć izjedale!

atma.hr – 52
Rak

Mladi mjesec u znaku Bika pada u vašu jedanaestu kuću povezanosti i altruizma, pali želju u vama da pozitivno utječete na svoj mali kutak svijeta. Tijekom nadolazećih dva tjedna razmislite o tome da doprete do svojih prijatelja. Mogu vam se dogoditi neočekivane spoznaje koje će vas dovesti do idealne prilike da napravite značajnu razliku.

Kada je riječ o vašoj karijeri, bilo bi mudro obratiti pozornost na dinamiku unutar vaših radnih grupa. Kako možete poboljšati komunikaciju i potaknuti sklad unutar svoje skupine? Možda za to postoji dostupna aplikacija, ali važno je osigurati da je prošla temeljito testiranje i da je sigurna.

Također, dobro je vrijeme da se usredotočite na svoje najdublje želje. Dobro razmislite o tome što zamišljate za sebe u bliskoj budućnosti, postavljajući sebi konkretan cilj.

Lav

Mladi Mjesec u Biku donosi val energije u vašu desetu kuću, koja upravlja vašom karijerom i statusom. Ovaj nebeski događaj označava početak transformativnog šestomjesečnog razdoblja ispunjenog motivacijom i potencijalom.

S obzirom na povećani osjećaj ambicije u ovom periodu, bilo bi pravo vrijeme da se obratite potencijalnom suradniku, pošaljete prijedlog ili date hrabru ponudu. Ovo je vrijeme za velike prekretnice.

Tijekom nadolazeća dva tjedna vaša odlučnost i ambicija mogu dovesti do uzbudljive prilike. Tražite li pouzdan i dosljedan tok prihoda? Odvojite vrijeme da poboljšate svoje profile i izložite se potencijalnim prilikama. Ako želite napredovati sporijim tempom, bilo bi korisno usredotočiti se na izgradnju snažnih odnosa s utjecajnim pojedincima koji mogu podržati vaš rast.

atma.hr – 52
Djevica

Očekuju vas brojne mogućnosti jer mladi Mjesec u znaku Bika osvjetljava vašu devetu kuću, pozivajući vas da istražite nove horizonte i upustite se u uzbudljive avanture. Čak i ako niste spremni za ‘let’, još uvijek možete proširiti svoje gledište.

Upišite se u tečaj koji nudi priliku za učenje japanske kuhinje ili stranog jezika. Ovo lunarno podizanje aktivira obrazovanje i poduzetništvo. Ako ste spremni krenuti na putovanje, ovo bi mogao biti početak nevjerojatne avanture.

Ne bojte se riskirati! Isprobajte nešto novo.

Vaga

Aktivacija vaše osme kuće transformacije zahtijeva duboku introspekciju i iskrenu procjenu vaših emocija. Uvijek je izazovno identificirati područja koja trebaju poboljšanja, ali tako možete pretvoriti negativnu situaciju u pozitivnu.

Pogledajte unutra prema svojim strahovima i ranjivostima – postoji li način da se s njima suočite? Poduzmite male korake prema njima kako biste se konačno oslobodili stiska koji možda imaju nad vama.

Dopustite sebi da napravite značajne promjene. Sada je savršeno vrijeme da date prednost dugoročnoj financijskoj stabilnosti. Udruživanjem resursa možete ubrzati svoj napredak, bilo da razmišljate o investicijskoj nekretnini ili tražite bankovni zajam!

atma.hr – 52
Škorpion

Mladi mjesec u Biku donosi pojačan osjećaj magije u vašu sedmu kuću partnerstva. Suradnja će biti ključna za postizanje uspjeha u profesionalnim i osobnim odnosima u sljedećih šest mjeseci.

Međutim, važno je imati na umu da vaše jedinstvene kvalitete imaju veliku moć. Razmislite o odabiru nekoga tko ima drugačije talente od vas, jer to može biti obostrano korisno.

Škorpioni u vezi mogli bi se osjećati motiviranima da svoju vezu podignu na novu razinu, kako to vi i vaš partner zamislite. Međutim, važno je ne stvarati nikakve pretpostavke. Osigurajte da su svi usklađeni, posebno s poslovnim partnerima i dokumentirajte sve dogovore.

Strijelac

Pripremite se za uzbudljivo putovanje jer mladi Mjesec u Biku pokreće šestomjesečnu misiju u vašoj zoni zdravlja. Sasvim je razumljivo ako su vam streaming i grickanje postali omiljene razonode. Nema potrebe da budete strogi prema sebi. Započnite iznova i postavite neke praktične ciljeve.

Umjesto da se fokusirate na ono što eliminirati, razmislite o mogućnostima što uključiti. Probudite se trideset minuta ranije i započnite dan s okrepljujućim smoothiejem i malo istezanja. Male prilagodbe mogu imati značajan utjecaj, potičući vašu motivaciju da donosite odluke koje povećavaju vašu vitalnost.

Nadalje, koje taktike možete upotrijebiti za poboljšanje ukupne životne učinkovitosti? Očistite nered iz pristigle pošte, uspostavite organizirani radni prostor i upotrijebite aplikacije za produktivnost.

Napravite popis svojih navika, ističući one kojima se želite posvetiti i one koje želite izbjeći.

atma.hr – 52
Jarac

Pripremite se za val intenzivnih emocija dok mladi mjesec u Biku zapali vašu živahnu, razigranu i kreativnu petu kuću. Izrazite svoje želje otvoreno i samouvjereno. Zatim promatrajte kako se razvijaju tijekom sljedećih šest mjeseci.

Nemojte zaboraviti navesti detaljne informacije! Zagonetni kozmos ima sposobnost doslovnog tumačenja stvari.

Također, doživjet ćete val kreativnosti. Istražujte i otkrit ćete skrivene talente ili ponovno otkriti uspavane darove. Povežite se sa svojom razigranom stranom, dopustite sebi da pogriješite i nemojte se kriviti za to.

Vodenjak

Mladi Mjesec u Biku posjećuje vašu četvrtu kuću i potiče vas da obratite pažnju na stvari vezane za vaš dom. Prvo i najvažnije, posvetite dovoljno vremena svojim najbližima. Zašto ne uključite brigu o sebi u svoje planove i predložite odlazak na manikuru ili suradnju na zajedničkom kuhanju hranjivog obroka?

Razmislite o pružanju maslinove grančice kako biste pomogli u rješavanju obiteljske svađe ili barem pokrenuli proces pomirenja.

Ovaj nebeski događaj mogao bi biti upravo inspiracija koja vam je potrebna da osvježite izgled svog doma kada je u pitanju dekor. Nema potrebe dati sve od sebe i napraviti velike promjene ili započeti renoviranje (osim ako se ne osjećate avanturistički!). Dodavanje nekoliko biljaka, živopisnih jastuka ili kristala može unijeti svježu energiju u vašu okolinu.

Donirajte, bacite ili prodajte neželjene stvari, pospremite i organizirajte svoj životni prostor kako bi i vaš um bio manje pretrpan.

atma.hr – 52
Ribe

Mladi Mjesec u Biku pojačava vašu sposobnost da se izrazite elokvencijom i duhovitošću. Pod tim nebeskim utjecajima, pojedinci su skloniji biti prijemčiviji i angažiraniji. Iskoristite svoje sposobnosti uvjeravanja da podijelite svoje trenutne interese s drugima.

Možda ćete se osjećati kreativno nadahnutima da napišete kratku priču, započnete dnevnik zahvalnosti ili jednostavno zabilježite svoja zapažanja. U sljedećih šest mjeseci postoji velika vjerojatnost da će vaš rad privući značajnu publiku.

Rasprava koja potiče na razmišljanje s obrazovanim suputnikom mogla bi vam dati sigurnost i motivaciju za stvaranje podcasta. Riskirajte ako želite ubrati nagrade.

Prakticirajte meditaciju i vježbe disanja koje će vam pomoći da smirite svoj um i očistite se od negativnih misli.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr