Još uvijek ima par posljednjih mjesta na retreatu koji se održava ovog vikenda (21. – 23.10.2022.) na čarobnim zagorskim bregima.

Voditeljica retreata, Senka Silov, certificirana je učiteljica yoge, dugogodišnja tragateljica za Istinom, koja otkada je napustila korporativni život slijedi svoj Put i inspirira i pomaže drugima učiniti isto.

Inspirirana je Majkom Prirodom – najvećom životnom učiteljicom, Ljubavlju i svime što je ljudsko. Smatra da iscjeljenje i balans ženske i muške energije jedini mogu donijeti mir ovome svijetu. Hodajući Camino de Santiago i boraveći na Vipassana meditaciji, iskristalizirao se njezin životni poziv.

Rad na sebi i iscjeljenje svih aspekata sebe preduvjet su za mir u srcu i ljubav prema drugima.

Svi mi želimo živjeti božansku verziju Sebe i tragat ćemo za njom sve dok ne budemo spremi otkloniti slojeve nas koji nas odvajaju od nje. Život je učitelj, a mi smo učenici, sve do posljednjeg trenutka.

Budite hrabri, jer hrabrost je odlika srca.
Biti hrabar znači zakoračiti u nepoznato, zakoračiti u Sebe.
Život se živi sada, ne jučer i ne sutra.

Vidimo se ovaj vikend – Priroda nas zove!

Cijena retreata: 1500 kn
(U cijenu su uključeni smještaj, hrana i program retreata)
Početak: u petak, 21.10., u 18:00 h, Zagorski bregi

Prijave / više informacija o retreatu:
Senka: 097 649 65 23

Kratki program:

21.10.2022. (petak): Dolazak do 18:00h, upoznavanje, vježbice i meditacija, večera, odmor i druženje

22.10.2022. (subota): meditacija, vježbice, doručak, odmor, cjelodnevni program s pauzom za ručak, meditacija, večera uz vatru, odmor i druženje

23.10.2022. (nedjelja): meditacija, vježbice, doručak, zatvaranje retreata, odlazak kući (postoji mogućnost zajedničkog ručka negdje po putu – to je individualni izbor)

Sve vježbe prilagođene su svim sudionicima, bez obzira na dob. Detalji neka ostanu iznenađenje koje će se otkrivati po putu. Najveća vrlina čovjeka je možda radoznalost!

THE MIND THAT OPENS TO A NEW IDEA NEVER RETURNS TO ITS ORIGINAL SIZE.

Albert Einstein