Art: Adam Scott Miller

“Hibridne duše tijekom prvih inkarnacija na Zemlji nakon života na drugom planetu često imaju problema, ali kada prežive te rane živote, mogu dati veliki doprinos našem društvu. Hibridne duše sada su na zemlji kao nekadašnja izvanzemaljska bića. Uglavnom su tu sa zadatkom specijalizacije od kojih je jedan planetarni iscjelitelji. U planetarne iscjelitelje spadaju dvije glavne profesije naprednih duša u duhovnom svetu: a) iscjelitelji životne sredine ili ekološki energetski specijalisti, i b) duše uskladitelji koje balansiraju energiju planetarnih događaja i međuljudskih odnosa. Visoko razvijene duše koje nisu uključene u obuku za neku specijalizaciju se ne inkarniraju.” – Michael Newton, Sjećanje na život posle smrti

Piše: Olivera Ivanović

atma.hr – 39

Imam potrebu da vam kažem ponešto o ovoj tematici, iz osobnog iskustva, ali vas unaprijed molim da budete otvorenog uma jer i ja sama još uvijek integriram informacije koje sam dobila i čiju validnost preispitujem. U svojim skorašnjim duhovnim regresijama, i energetskim iscjeljenjima koja su bila potrebna mom tijelu, otkrila sam svoje vanzemaljske živote. Imala sam i klijente sa sličnim iskustvima, ali su njihovi svjetovi bili manje dramatični od mojih. Uglavnom su na dalekim zvijezdama vježbali kako da budu u tijelu, tj nečemu što je bilo gušća energija od energije duše. Ja sam se i u svom tijelu često osjećala kao vanzemaljac tek izašao iz svog space shuttlea. I nisam bila daleko od istine. U jednoj od svojih galaktičkih inkarnacija sam bila ratnica, zapravo sam predvodila intergalaktičku flotu koja je branila svoju vrstu od napada druge vanzemaljske rase. (Tko me poznaje vrlo će se začuditi ovom informacijom jer sam inače cvjetić s diplomom mirovnih studija u džepu, mada, i to su bile nekakve mirovne misije).

Što se sve tu zapravo dogodilo, ne znam, ali je to nastavak moje prve inkarnacije u formi (znači ikada), kada sam bila neko zmajoliko biće. Sa svojom grupom srodnih duša, živjela sam na zvijezdi koju smo zajednički stvorili, svatko radeći s ponekim elementom (voda u mom slučaju). Tu se dogodio neki raskol, rivalstvo, između zlatnih i crnih zmajeva (ili sam bar ja tako vidjela promjenu) u kojoj je bila uključena moja primarna srodna duša, a samim tim i ja. Par njih je izabralo da nastavi svoje učenje kroz inkarnacije na Zemlji. Ja to nisam morala, ali sam izabrala slijediti svoju srodnu dušu i učiti materijalizaciju u ovoj ravni. Ideja je također bila u pomoći u pročišćenju tog rivalstva, što je bila moja nezavidna pozicija jer sam uglavnom ja završavala kao žrtva te priče.

Odatle sam nastavila kao učiteljica i čuvar Zemlje tokom perioda Atlantide (ili bar jednog takvog svijeta). Kada je došlo do njenog pada, i zloupotrebe moći mojih učenika, na nivou duše sam pristala preuzeti njihovu karmu na sebe jer sam tako shvatila zakon jednosti, jedinstva i kolektivne, a i svoje odgovornosti. Sada sam morala svoju podsvijest učiti da svatko ima svoju osobnu odgovornost i da ja ne moram nikom pomagati nauštrb sebe (za mene preteška lekcija). Duša je naravno sve ove lekcije birala s nekom drugom svrhom ubrzanog napretka i razvoja, ali ja još uvijek nisam do kraja razumjela te lekcije, tako da sve što ovdje pišem, pišem sa rezervom.

atma.hr – 39

Kada se priča prenijela na ovozemaljsku ravan, postalo je još gore. Moja prva zemaljska inkarnacija je bila u Amazoni (i jedina uz moju srodnu dušu), kada sam bila ženski šaman. I sve je bilo divno dok nije stigla na red već spomenuta priča o rivalstvu. Zbog upliva šamana nekog drugog plemena, ja sam bila žrtvovana, tj fetus u meni je bio žrtvovan. Kako je ovo bila ogromna trauma, koja je moju egzistenciju blokirala na mnogo različitih načina tijekom inkarnacija, nisam sigurna da sam sve lijepo shvatila, ali bila je u pitanju ljudska žrtva za dobrobit nekog plemena. Usput je moja srodna duša doživjela nervno rastrojstvo i ne mogavši se pomiriti s događajima, držala me je na astralu, iz ljubavi, ali i potrebe, jer je moj dio kanala nosio materijalizaciju. Kako je dobar dio naše energije ostao zamrznut u toj priči, ovo nas je oboje zakočilo i napravilo veliku fragmentaciju duše, ali i međusobni diskonekt.

Ostali smo zamrznuti u bolu i rivalstvu koje je mene koštalo života u mnogim inkarnacijama (znam samo dio svoje priče, onaj koji sam ja čistila u sebi, čišćenje tog rivalstva nije moj zadatak jer nije u mom dijelu energije). To znači da sam iznova i iznova ponavljala susret s ljudima koji su tada prouzrokovali moju nasilnu smrt, a i nju sam ponavljala kao u Danu mrmota (citiram vodiče: ’Pobogu, ne mora sve tako da se ponavlja’). Posljednjih nekoliko mjeseci sam promatrala te svoje inkarnacije užasa, i sve ponovo osjećala na svojoj koži, jer su mi te informacije bile zapisane u tijelu. Naravno, i kroz te inkarnacije sam se učila upravljanju energijom, iscjeljivanju i prije svega utjelovljenju jer moja duša ima problem s razumijevanjem tijela. Osim toga, pripadnici tog plemena koje bih ponovo srela u ovoj inkarnaciji, čak i s najboljim namjerama bi u meni prouzrokovali neobjašnjiv strah i povlačenje u sebe. Iako su sada tu da bi poravnali to iskustvo svojom podrškom meni, ja je i dalje ne znam primiti.

atma.hr – 39

I zašto je sve sad ovo toliko važno kad već spominjem dušu? Zato što je sve te izbore kreirala ona, s nekim drugim ambicioznim idejama i pogrešnim uvjerenjima, jer s vibracijom, specifičnošću i količinom energije nivoa s koga dolazi, ona je zapravo potpuno nesnađena u materijalnoj ravni. Učila je kako da kreira tako što je prvo kreirala sve ono što je ne podržava, a vodiči su je podržali tako što se tu nisu miješali, kako bi naučila. Nerazumijevajući tijelo i vlastiti energetski način funkcioniranja, u kome sav duhovni (a bogami i mentalni) svijet postane stvaran instant, pravila je zastoje samoj sebi. Ovoga puta sam izabrala takve lekcije koje su me natjerale da obratim pažnju na tijelo i učim kako da budem ja u njemu (više puta mi je rečeno da je moja energija presnažna za tijelo koje sam izabrala i da ga cijepa, ali sam ga ja ipak birala, zato što njegova nježnost i krhkost odražava zapravo vibraciju ljubavi, ili sam bar ja zamislila da je to čini vidljivom).

Što ovo znači? Nivo stvarnosti odakle potiče moja duša, ne poznaje nemir i separaciju (imajte na umu da su ovo samo umjetne podjele, kao i sam naziv, radi objašnjenja, duša je stup svjetlosti i svi ti svjetovi koje spominjemo su njeni različiti nivoi manifestacije). U mojoj grupi duša se komunicira tako što se energetski projiciramo jedni u druge, a tako i pomažemo jedni drugima podižući nivo vibracije svojom vibracijom ili uzimajući i transformirajući energiju tako što je provlačimo kroz svoje biće.

Kako je tu sve lagana energija, to ne predstavlja nikakav problem, osim toga svi to činimo jedni za druge. Muke nastaju (za mene) u materijalnoj ravni jer sam nastavila funkcionirati na isti način (bez inkarnirane grupe duša pored sebe da mi pomogne), kao lakmus papir, koji pritom nije kodiran na zemaljsku vibraciju (bez šale, tjednima sam nosila slušalice u ušima učeći Shumanovu rezonancu, i samoj sebi bih rekla da sam luda da nisam osjećala i vidjela kako mi kroz tijelo prolazi nešto drugačije i skroz živo), što znači da uopće od sebe nisam otpuštala svu tuđu energiju koju bih upila. Žurka bi nastala kada se na to pobune moje energetske blokade. (Doduše, to što mi je bila presječena hara linija je vrlo doprinosilo tom neotpuštanju, ali ovu priču ne želite znati…)

atma.hr – 39

Moja duša ima neku želju da svima pomogne i potpuno je nesvjesna da tu pomoć pretvara u samouništavanje jer ona može, svemoćna je, nesebična i puna ljubavi. A da stvar bude gora, čim bih osjetila energiju agresije, povlačila bi se pred njom pa bi tijelo ostajalo u problemu. I tako, shvaćate već tu nesnađenost.

Što sad ovo govori o hibridnim dušama?

Hibridne duše ne razumiju materiju. Nije bez razloga u citatu s početka teksta rečeno da im je teško da prežive (usput, mnoštvo mi dolazi s idejama da su hibridne duše jer to zvuči vrlo važno, ali nisu, do mene je došlo samo malo više njih, zbog iskustva koje ja imam, i vjerujte mi na riječ, nije to baš najlakši životni izbor). Tu su da bi učile, ali i da bi pomagale drugima, i planeti u uzdizanju vibracije, jer kada jednom nauče kako da budu u tijelu, jako brzo podižu vibraciju svuda oko sebe. To je lakše reći nego učiniti jer se puno lako upetljavaju u tuđu energiju, a i ostatku svijeta je teško razumijeti štoje to drugačije što osjećaju kod njih. Meni osobno je potrebno puno osamljivanja zbog toga što osjetim svakakve suptilne vibracije, i trebalo mi je vremena da razumijem zašto me razbolijeva nešto što nekom drugom smeta (i obrnuto), ili mi smeta nešto što svima uglavnom prija (mirisi, ukusi, vibracije koje niko drugi uopće ne osjeća), zašto čujem ili vidim nešto čega tu nema, i odakle mi informacije koje mi nitko sam ne kaže. Iz tih stanja upetljanosti je teško ispetljati se jer nisu izbor duše već nešto što ona sama nesvjesno kreira u svojoj energiji, čim dođe u dodir s tim, jer ne razumije da to nije dio nje. (znam da je ovo teško shvatiti, i sama još pokušavam).

Kada se radi o raščišćavanju vlastitih priča, i to nisam razumijevala do nedavno, jer sam prihvaćajući tu energiju koju sam zapravo htjela očistiti, ponovo stvarala sve. Trebala sam naučiti pogledati, razlučiti što je moje, a što nije, vratiti tuđe nazad, pustiti i uzeti svoju energiju sebi kako ne bih nastavila živjeti u tome što me ometa. Poistovjećivala sam se s tim nekim po sebe teškim vibracijama koje bi mi se kao virus širile bićem i puštala da me izudaraju misleći da im tako pomažem. Naravno, ne funkcioniraju sve hibridne duše isto, svaka u skladu sa svojim zadatkom i specijalizacijom. Mojoj duši je konkretno veliki izazov da bude u tijelu i stalno bih bježala, letuckajući po Univerzumu, šetajući se po dimenzijama, a i drugim nekim univerzumima za koje je odgovorna. Išla bi tamo gdje joj je lakše da vibrira. Ili što je još gore (ili nije), išla bi nekom pomagati, a meni se vraćala s nekom teškom energijom koja bi me opet razboljevala. U tim momentima bi moje tijelo bivalo nezaštićeno i podložno raznim utjecajima.

atma.hr – 39

Sada sam shvatila kako me je to zapravo uvlačilo u začarani krug nesnađenosti u funkcioniranju. Tek kada sam iz svoje energije očistila sve ono što nikada nije ni bilo moje, mogla sam razumjeti izbore svoje duše i način na koji funkcionira moja energija. Trebalo je 10 regresija, 2 lbla, 6 energetskih tretmana i dvije ahajuska ceremonije da bih sve ovo shvatila (ovo pišem zbog onih koji će reći ’Ali prođe život dok ja to uradim. Treba biti dovoljna jedna seansa. Može, ja sam vidjela da se može mahnuti rukom, čarobnim štapićem il sl pa da bude što ja želim.’)

Dragi moji, ovdje ste zbog toga i prošlo je mnogo života dok niste naučili kako da vam teškoća pomogne, a ne da bude vaš poraz (i birali ste je zbog svoje specijalizacije). Ovo je zapravo brzo (iako i sama ponekad zapomažem da nije, a i ne znamo da li je gotovo) i to zato što kao terapeut znam da kada na nečemu radim trebam tražiti traumu koja je sve to prouzrokovala pa ugnjavim potpuno nespremne terapeute svojim pitanjima koja više služe meni zarad integracije, jer sama dešifriram informaciju. Usput, dobila sam i veliku podršku duhovnog svijeta koju ne bih baš da riskiram glupostima.

Biti hibridna duša je zapravo velika prednost u terapeutskoj praksi – kanaliziranje i razumijevanje duhovnog svijeta je potpuno drugačije, a načini na koji kroz vas oni pomognu klijentima je i dalje van mog razumijevanja (i rečeno mi je da ne moram ja sve razumjeti tako da nije ni važno). Ovo sam sve odlučila napisati zbog ostalih hibridnih duša jer iz svog osobnog iskustva znam da nema mnogo terapeuta koji su dovoljno otvorenog uma da prihvate i podrže to što jedna takva duša može servirati. Možda je i sam ovaj tekst nekom podrška. Koristila sam vlastiti primjer da bih nekako objasnila zašto je važno inkarniranje u materijalnoj ravni, čak i kada to duši nije potrebno (može se stvarati i bez tijela). Tek kada sam odgledala te svoje filmove mogla sam shvatiti koja je to nit koja se provlačila kroz sve njih i povezivala ih.

atma.hr – 39

To vam ujedno objašnjava i zašto uvijek insistiram na tome da jasno definiramo namjeru, pitanje na kome ćemo raditi jer nas to vodi do života koji uvezuje stotine ili hiljade ostalih sa istom tematikom. Ta nit je ono zbog čega ste ovdje, ponovo i zbog čega završite kod mene, ili na nekoj drugoj terapiji, da je uhvatite i raspetljate, a ne samo da biste nešto doživjeli, vidjeli ko ste bili, opisali vanzemaljske svjetove i sl. A potrebno vam je da se raspetljate da biste se spetljali sa svojom dušom koja će vas onda povesti dalje, i objasniti vam zašto nešto želi ili ne želi. Ta nit nosi vaše iscjeljenje, transformaciju i višu svrhu u sebi. Kao što rekoh, za sve ovo nije dovoljna jedna seansa, ali vam je dovoljna jedna da se pronađe taj ključni život i lekcije koje je nosio, a vi ih niste razumjeli. Kada ih razumijete i integrirate dušu ili bar taj njen dio, postane lakše (što ne znači da će vam nadalje baš sve ići na ruku jer živimo život gdje i drugi imaju svoje izbore i uče kroz pokušaje i pogreške dok god su im potrebni).

Sad nemojte razbijati glavu oko toga jeste li ili niste hibridna duša, oni koji to jesu, duboko to osjećaju. Uostalom, dođite da provjerimo. Ako mislite da vam za to nije potreban terapeut, griješite; potreban je zbog utišavanja mentalnog uma, a i integracije – jednostavno, ne možete postavljati sebi pitanja i integrirati informacije dok ste u theta vibracijama, za to su potrebne beta frekvencije, a mozak ne može u isto vrijeme biti i u jednom i drugom stanju.

Do nekog skorog viđenja, odoh poslom, da se malo izrazgovaram sa Shakespeareom u sebi i otpustim ga s funkcije dežurnog dramaturga, jer je stvarno pretjerao!

Olivera Ivanović, teerapijadusa.wixsite.com

AKCIJA! Love&Angel set knjiga:
“Srodne duše” i “Ljudi Anđeli” 

25630521 10213613739874439 1890104075 n“Srodne duše”

Kako naći i zadržati pravu ljubav? Iris Tarbuk, poznati spiritualni medij i duhovna savjetnica piše o spiritualnoj prirodi ljubavi u ovom i onostranom svijetu, u vječnom traženju i nalaženju srodnih duša.

Detalji: 14×20, meki uvez, 140 str.

“Ljudi Anđeli – Za ljude u nevolji” (+365 anđeoskih poruka za svaki dan)

Knjiga namijenjena svim ljudima koji žele promijeniti sebe i svoj život, a svijet patnje koji ih okružuje pretvoriti u život mira i zadovoljstva.

Autori: grupa autora koja se naziva Ljudi Anđeli. Detalji: 14×20, meki uvez, 175 str.

Cijena: 215 kn  Cijena: 196 kn