Foto: pixabay.com

Želim ti reći koliko sam zahvalna što si u mome životu. Ne znam što bih bez tebe. Želim da znaš koliko sam ponosna na tebe, na tvoje uspjehe i rezultate. Navijam za tebe svakoga dana. To nikad nemoj zaboraviti. Hvala što si ti jednostavno ti.

atma.hr – 78
Sjećam se trenutka u kojem smo postale najbolje prijateljice u osmom razredu. Nisam te ni poznavala, ali smo postale jako bliske zahvaljujući zajedničkim prijateljima.

Da budem iskrena, nisam očekivala da ćeš postati osoba koju ću zvati najboljom prijateljicom i sestrom. Nisam očekivala da ćeš ti biti ta koju ću zvati u 2 u noći dok plačem zbog muškarca ili ću pitati za savjet.

Trebalo je nekoliko godina da naše prijateljstvo procvjeta, ali vrijedilo je.

Mojoj najboljoj prijateljici i sestri, samo ti želim reći koliko sam zahvalna što si u mome životu. Ne znam što bih bez tebe. Želim da znaš koliko sam ponosna na tebe, na tvoje uspjehe i rezultate. Navijam za tebe svakoga dana. To nikad nemoj zaboraviti.

Hvala ti što si uvijek uz mene, čak i kad smo kilometrima daleko jedna od druge.

Hvala za noćne razgovore i online učenja u 3 ujutro. Hvala za svaki puta kad si me razveselila dok sam bila loše. Hvala što sam se osjećala vrijedno. Hvala što si me izvlačila iz kuće vikendom. Hvala što nisi odustala od mene. Hvala što si ti jednostavno ti.

atma.hr – 39

Nikad neću zaboraviti da voliš pizzu, kao ni činjenicu da ne možeš živjeti bez kave. Nikad neću zaboraviti trenutke kad sam plakala kao kišna godina. Nikad neću zaboraviti trenutke u kojima smo se smijale kao budale. Nikad neću zaboraviti trenutke koje smo dijelile zajedno.

Žao mi je što sam ponekad sebična. Žao mi je što mijenjam raspoloženja. Žao mi je što nekad kažem nešto pogrešno.

Želim da znaš kako ću učiniti sve u mojoj moći da ovo prijateljstvo traje. Nikad neću zaboraviti naše planove kako ćemo proputovati Europu ili Japan jednog dana. Želim da budeš uz mene na dan mog vjenčanja, da držiš govor o meni i mom mužu. Želim da budeš na rođendanima moga djeteta. Želim da pušeš svjećice na moj pedeseti rođendan.

Ti si jedna od milijun i drago mi je da imam ovo naše predivno prijateljstvo. Ponosna sam na sve što si postala. Hvala ti za sve.

Ti si moja najbolja prijateljica, sestra, savjetnica, partnerica u zločinu, anđeo čuvar i suputnica. Sve u jednom.

Sve što mogu reći je da sam sretna što te imam u životu.

zdravaisretna.hr

atma.hr – 78