Naše misli stvaraju stvarnost koju živimo. Prijateljstvo i ljubav su jedino što je važno na ovom svijetu, ostalo je samo iluzija. Ne moramo čekati da netko dođe i “spasi nas”, naš “spas” je u nama samima.

atma.hr – 78
Živimo u vrlo teškim vremenima, neprestano nas “bombardiraju” lošim vijestima. Samo uključite televizor ili pročitajte neke novine i to ćete shvatiti.

Dovoljno je pogledati oko sebe – čak i kada susrećemo ljude po cesti, vidimo da su preplavljeni svojim problemima, mračnim pogledima bez osmijeha, strahovima svih vrsta, od ekonomskih do egzistencijalnih, uplašeni neizvjesnošću budućnosti.

Većina ljudi živi u situaciji nepovjerenja i straha, ali kad bismo mogli vidjeti energiju koja se na taj način proizvodi, mogli bi je usporediti s tamnim oblakom koji sve obavija.

Vibracije su toliko niske da je socijalna napetost gotovo opipljiva. To u nama izaziva samo negativne energije koje imaju posljedice i na psihološkoj i na fizičkoj razini … i svi se osjećamo umorno i opterećeno, a ni klima nam sigurno ne pomaže.

Razmislite o tome kad ustanete ujutro, ne radite to s osmijehom, poput djeteta, već planirate cijeli dan poput strojeva i to se ponavlja svaki dan…

Razmislite o tome – kada ste stvarno dobro i u miru sami sa sobom?

atma.hr – 52
Toliko je malo takvih trenutaka da se, kad se dogode, čini da postoje u nekom drugom svijetu, onom svijetu koji se ne bi trebao osjetiti tako rijetko.

Dakle, to znači da postoji mogućnost života u boljem svijetu, ali nešto nam ne dopušta da ga živimo.

Neki od nas imaju dovoljno sreće da u životu imaju važne ljude s kojima mogu razgovarati, povjeriti im se i biti shvaćeni.

Među tim ljudima postoji sklad, frekvencija koja ih povezuje.

Kada se dogode poteškoće, oni traže jedni druge, jer znaju da će pronaći razumijevanje i dobar savjet koji dolazi iz srca, bez skrivenih motiva, već samo za “ljubav” koja dolazi iznutra.

Bezuvjetna ljubav u svim oblicima je pristup boljem svijetu.

atma.hr – 78
Sjetimo se da naše misli stvaraju stvarnost koju živimo.

Pokušajmo razmišljati pozitivno čak i ako nije lako, s obzirom na negativne događaje koji nas neprestano pogađaju…

Prijateljstvo i ljubav su jedino što je važno na ovom svijetu, ostalo je samo iluzija. Ne moramo čekati da netko dođe i “spasi nas”, naš “spas” je u nama samima.

Samo vjerujte.

hackthematrix.it/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

banner za knjige prva pomoc za emocije