Autorica kroz knjigu prenosi poruku prepuštanja Božanskome u svim područjima života. Sadrži osobne priče i molitve koje se odnose na Božansko vodstvo, Božansku vrijednost, blagostanje, odnose, povjerenje, vjeru i predaju.

atma.hr – 61
Knjiga Toshe Silver će vas očarati, utješiti, nasmijati i dirnuti vam srce. No to nije sve. Pokazat će vam kako da se od osobe koju kontrolira ego, preobrazite u osobu kroz koju Božansko može teći s lakoćom.

Ova predivna knjiga, osim što govori o tome što se može dogoditi kada dopustite Božanskom da preuzme kormilo, u najrazličitijim situacijama – od posla i financija do ljubavi i samopouzdanja – nudi i alat pomoću kojega to može postati vaša dnevna praksa. Zbirka priča i molitvi koje će vam pomoći da otvorite svoje srce ljubavi, čak i kad vam je teško, te tako postati vaš duhovni vodič prepun radosti.

Promijeni me, Voljeno Božansko,

u osobu koja može slobodno primati i davati.

Neka sjajno svijetliš unutar moga bića.

„Ova će vam knjiga promijeniti život. Ja joj se redovito vraćam.“  – dr. Christiane Northrup, autorica knjige Žensko tijelo, ženska mudrost, Boginje ne stare i drugih svjetskih bestselera.

atma.hr – 61
O autoru:

Tosha Silver diplomirala je književnost na sveučilištu Yale, ali se pritom nepovratno zaljubila u metafiziku i jogističku filozofiju. Već 30 godina podučava ljude diljem svijeta kako da se usklade s Božanskom ljubavlju.

Prije ove knjige objavila je Outrages Openness (Šokantna otvorenost), a svoje ideje prenosi kroz online program nazvan “Living Outrageous Openness: Think Like a Goddess” (Živeći šokantno otvoreno: razmišljaj kao boginja).

Živi u okolici San Francisca, a njezin rad možete pratiti na njezinoj stranici www.ToshaSilver.com i na Facebooku.

Molitve – za one koji žude za promjenom

molitve za one koji zude za promjenom

Moć duhovne predaje

Ova će vam knjiga promijeniti život. Ja joj se redovito vraćam“ dr. Christiane Northrup, autorica knjige Žensko tijelo, ženska mudrost, Boginje ne stare i drugih svjetskih bestselera.

Autorica kroz knjigu prenosi poruku prepuštanja Božanskome u svim područjima života. Sadrži osobne priče i molitve koje se odnose na Božansko vodstvo, Božansku vrijednost, blagostanje, odnose, povjerenje, vjeru i predaju. Na kraju je brzi vodič za molitve s pedeset i devet molitvi, duhovnih vodiča za radostan život.

Cijena: 125 kn – Kupi ovdje

1 KOMENTAR

  1. Jako mi se sviđa ova knjiga. Molitve su duboke, iskrene i dolaze iz srca punog ljubavi prema božanskome i ljudima.
    A pričice, iskustva iz Toshinog svakodnevnog života, koje prethode molitvama su toliko zabavne da ih čitaš onako, da ti uljepšaju dan. Svaka priča je poput skrivenog blagoslova, krene s problemom/izazovom koji se razotkrije kao prilika i blagoslov. Tosha izvrsno piše, ima jasan izraz i osjećaj za fabulu. Nema tu suvišnih riječi i rečenica, nema zavlačenja čitatelja ni gomilanja podataka, sve je tu na mjestu: mudro, veselo i iskreno pripovijedanje kao da ste na kavi s oštroumnim, otkačenim prijateljem koji vas pozna u dušu. Susreli ste ga u gradu u pravi trenutak, baš kad su vam sve lađe potonule. Najbolja kava u životu! :))