Možda tebi nije suđeno da ti bude lako. Možda si ti jedan od rijetkih koji može preživjeti teška vremena, a ipak odabrati biti onaj koji voli.

Možda su stvari kakve jesu jer si ti građen za to. Možda još uvijek imaš vremena promijeniti se i Bog ti radije usporava stvari i frustrira te nego pušta da sve ide svojim tokom i iznevjeri te. Možda je došlo tvoje vrijeme da se preoblikuješ.


Widget not in any sidebars

Možda komadići bivaju stavljeni na svoje mjesto i možda uopće nije test, možda se sve priprema za tvoje dobro i požurivanje mi moglo sve pokvariti… Možda si drugačiji kao što se i osjećaš i možda ćeš dovoljno dugo biti jak da poučiš druge kako da isto tako osjećaju o sebi.

Možda to možemo nazvati ljubav. Možda je to samo tvoj put rasta i u redu je to prihvatiti. Dokle god znaš da daješ sve od sebe, nastavi! Nemoj se uznemiravati. Na kraju će sve biti u redu jer ti nećeš odustati.

~ Rob Hill SrPrethodna objavaKako doživjeti astralnu projekciju?
Slijedeća objavaMisliš da nekoga poznaješ, a onda vrijeme pokaže pravu istinu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.