Foto: pixabay.com

Razmislite kakva je to bliskost kad vi sjedite i čekate da se on javi, a on se ne javlja. Prestanite se zavaravati da ste imali neku ekstremnu povezanost. Jer jedino ekstremno u tom odnosu je vjerojatno vaš trud koji ste uložili.

atma.hr – 52
Mjesec je u trigonu s Marsom i kvadratu s Venerom.

Često pitanje koje čujem od mnogih žena je: “Zašto mi je govorio da želi sa mnom sve, ako sam mu samo za intimne trenutke?”

Nebrojeno mnogo puta sam slušala žene koje su u nevjerici promatrale što im se događa na emotivnom planu i kako im odnos propada, a kada bi im rekla da ih taj muškarac želi samo radi intimnih trenutaka, u nevjerici bi ponavljale: “…ali nije mi tako govorio!”

Istina je zapravo da trebate manje slušati što vam ljudi govore i više pratiti kako se ponašaju prema vama.

atma.hr – 52
Čak i u situacijama kada mislite da ste s tim muškarcem osjećale bliskost i u njemu vidjele da nešto osjeća za vas, a onda vas je naglo ostavio, razmislite je li to zaista tako.

Kakva je to bliskost ako se viđate samo noću, vikendima, kada on može.

Kada njegova partnerica nije kući. Kad njegovi prijatelji ne spremaju zabave.

Kakva je to bliskost kad vas ne nazove osim kad treba dogovoriti susret?

Kad priča s vama samo kad priča o sebi.

Razmislite kakva je to bliskost kad vi sjedite i čekate da se on javi, a on se ne javlja.

Razmislite koliko je to sve samo tjelesno, radi užitka i požude…

I prestanite se zavaravati: “…ali mi smo imali neku ekstremnu konekciju”.

Jer jedino ekstremno u tom odnosu je vjerojatno vaš trud koji ste uložili.

Zapamtite: muškarac kojem je stalo, ulaže energiju.

Sanja Paraminski Aisha

Prethodna objavaKako se putovanjem u prošle živote osloboditi karmičkih odnosa i strahova
Slijedeća objavaPrema jyotishu, svaki znak ima svog “demona”: Evo zašto je Rak posebno na udaru!
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.