Designed by Freepik

Da se osjeća kao da je vaš heroj

On ne želi biti vaš Clark Kent već želi biti Superman. Želi da vidite kako preskače preko visoke zgrade u jednom skoku i kako hvata metke. Želi vas nositi u naručju i pokazati vam svijet. Ili bar da se tako osjeća.

atma.hr – 75
Njegov je “posao” je da stigne do te točke, ali ništa mu ne daje više snage kao žena koja nalazi vremena i prostora u kojem bi se on osjećao nepobjedivim.

Ako učinite da se on osjeća nepobjedivo onda će on učiniti da se vi osjećate kao najljepše biće na svijetu.

Prihvaćanje

Svakom muškarcu je potrebno da se osjeća prihvaćeno i voljeno bez obzira da li je ubacio suđe u perilicu poput petogodišnjaka, rekao nešto pogrešno pred vašim prijateljima, zaboravio nešto što ste mu ponovili tisuću puta ili ostavio zahodsku dasku podignutom. Jer, u svakom muškarcu živi dječak koji, s vremena na vrijeme, zaboravi da je odrastao.

Bezuzslovna podrška žene ono je što tog dječaka “tjera” da bude pravi muškarac. Tek kada ga prihvatite onakvog kakav je onda će i željeti postati netko bolji.

atma.hr – 75
Da ne tapka u mraku

Prilično veliki broj žena ne govori svojim muškarcima kako se osjećaju, jer misle da to njih i ne interesira. Ili da će se prepasti i pobjeći glavom bez obzira.

Međutim, činjenica je da kada se ne izražavate pred njima, oni imaju osjećaj da tapkaju u mraku. Parovi rastu i postaju snažniji zajedničkim nadilaženjem nedaća.

Imajte na umu da svaki put kada zadržavate stvari za sebe, vi zapravo gradite zidove unutar vaše veze.

Dobru komunikaciju

Bez komunikacije, veza dobiva staklene noge. Skoro svaki muškarac želi da žena bude izravna. Oni rijetko znaju čitati između redova.

Kod većine njih, činjenica je da im komunikacija nije specijalnost. Potrebne su im određene smjernice.

Općenito govoreći, muškarci se češće oslanjaju na logiku dok se žene oslanjaju na emocije. Upravo iz tog razloga najčešće i dolazi do problema u komunikaciji.

atma.hr – 75
Da ima svoj život

Oni vam to možda i neće reći, jer ne znaju na koji bi način rekli ženi koju vole da je potrebno da ona ima svoj život. Ali, činjenica je da oboje morate imati svoje živote, ukoliko želite da vaša veza uspije.

Da, to znači da svatko od vas (pored zajedničkih) treba imati i osobna zanimanja, hobije, svoje prijatelje i slično. Morate imati svoj identitet unutar veze.

U suprotnom, vaša veza dolazi do točke zasićenja što, na kraju, nikako nije dobro.

Autor: minimagazin.info

54 VEDSKA MATEMATIKA

banner za knjige vedska matematika