Foto: unsplash.comOvo je jedna od najpoznatijih tehnika u psihologiji, mali trik, kako možete spasiti svoj brak.

Partnerima koji su se udaljili male životinje mnogo pomažu, a do ovog zaključka je dovela jedna izuzetno neobična studija.

Ljudi koji su dugo u vezi znaju koliko je teško održati intenzitet svojih emocija i bliskost tijekom godina. Kako bi našli način da pomognu ovakvim parovima znanstvenici su sproveli brojna istraživanja.

Ministarstvo obrane Amerike sprovelo je ovo istraživanje kako bi pomogli svojim vojnicima koji često nisu kod kuće i često im se brakovi ugrožavaju s godinama.

Ono što su psiholozi učinili jest neka vrsta reprogramiranja uma koristeći slike ljupkih životinja. Ideja je bila da se na identičan način stvore veze s fotografijama partnera.

Poticanje uspomena i asocijacija je jedna od najranijih psiholoških tehnika. Studija je sprovedena na primjeru 144 ispitanika bračnih parova kojima su pokazivane slike partnera, piše Spring.

Istraživanja su pokazala da su većina onih koji su imali neutralnu ili negativnu asocijaciju pri pokazivanju partnera, promijenili emocije nakon što su te slike pokazane u grupaciji s lijepim fotografijama, naročito štenaca.

Responsive text-61
Autori studije pokazali su iznenađenost rezultatima.

Ipak, oni su naglasili da razvijanje emocija radi na ovom principu i da je zato odličan način da održite dobar odnos s partnerom da u kući imate malu životinju, najbolje štene, te da će povratak kući biti srdačniji i sretniji i da će vezivati lijepe uspomene u kriznom periodu.

bizlife

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTjedni horoskop 18.9.-24.9.: Najsretniji znakovi će biti Vaga, Djevica i Rak!
Slijedeća objavaIspred NOSA: Skriveno blago života je u nevjerojatnoj, drskoj blizini tragatelja!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.