Foto: stocksnap.io

atma.hr – 52
“Moja duša nije sadržana unutar granica moga tijela, već je tijelo sadržano unutar neograničenosti moje duše.”

Često sam govorio ljudima da svi njihovi snovi, bogatstvo, slava – nisu ono gdje će pronaći osjećaj potpunosti.

Mogu iz vlastitog iskustva reći: utjecaj koji ljudi imaju jedni na druge međusobno – najvrjednija je valuta koja postoji. Zato jer sve što stvorite u životu će se raspasti ili propasti, i jedino što će ostati od Tebe – je ono što je bilo u Tvom srcu.

Mi nismo avatari koje stvaramo, nismo niti slike na filmskom platnu, mi smo Svjetlo koje sjaji; sve ostalo je samo zadimljeno ogledalo koje odvraća pažnju, ali nije nesavladivo.

Naše oči nisu samo sredstvo kojima gledamo svijet, ona su ujedno projektori koja pokreću drugu priču iza one koju vidimo, koja je ispred nas cijelo vrijeme. Strah je uglavnom redatelj priče Života koju neprestano igramo, na različite načine i kroz različita vremena. Vi odlučujete koliko taj strah utječe na Život: možete provesti cijeli život zamišljajući duhove, brinući se oko budućnosti, ali jedino što će uvijek biti i postojati – je ono što se događa Ovdje.

atma.hr – 39

Odluke koje donosimo svakog trenutka, mogu biti utemeljene ili u Ljubavi ili u strahu. Toliko mnogo nas odabire put straha prerušenog u praktično ruho, jer se ono što doista želimo čini gotovo nemoguće ili nedostižno i smiješno za očekivati, pa prema tome se ne usuđujemo zatražiti Svemir za to što želimo.

Možete zatražiti Svemir za to što želite!

Život se ne događa Vama, već se događa zbog Vas. Iz osobnog iskustva mogu reći, radi se o tome da Svemiru kažete što želite, radite prema tome i otpustite razmišljanje o načinu na koji će to doći.

Zašto ne dati priliku ‘vjerovati’? Ne govorim o religiji, već vjerovanju; ne nadanju, već vjerovanju. Ne vjerujem u nadu – ona je prosjak koji moli, ona hoda kroz vatru, ali vjera preskače preko vatre.

Vi ste spremni i sposobni učiniti predivne stvari u ovom životu i na ovom planetu. Nakon što danas prođete kroz vrata ulazeći u svijet, imat ćete jedino dva izbora: Ljubav ili strah. Izaberite ljubav i ne dopustite strahu da stane na put Vašem zaigranom srcu. ~ Jim Carrey

Davor Predavec, innerselfattitide.wordpress.com

atma.hr – 39

Prethodna objavaObiteljske /Sistemske konstelacije – učinkovita metoda za rješavanje mnogih problema
Slijedeća objavaPoznati psihološki trik: Kako ŠTENE može spasiti vašu vezu?
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.