Bliži se dan u kojem će vaša bliska osoba dobiti dijete, uskoro idete na krizmu, vjenčanje, rođendan ili pak želite nekome na poseban način poželjeti sretan Božić i Novu godinu?

Najbolje čestitke i citati na Internetu – za sve prigode

Ponestalo vam je vremena, a nemate ideju kako osmisliti čestitku koja neće biti dosadna i previše formalna, a voljeli biste da se istakne u mnoštvu ostalih čestitki?

Nemojte brinuti, imamo savršeno rješenje za vas. Portal Citati.eu nudi pregršt zanimljivih ideja i prijedloga citata za osmišljavanje čestitke kojom ćete zasigurno oduševiti vama bitnu osobu.

U nastavku pronađite čestitke za rođenje djeteta, čestitke za krizmu, vjenčanje, rođendan, Božić i Novu godinu pa odaberite onu koja vam se sviđa.

Rođenje djeteta predstavlja veliku prekretnicu u životu svakog čovjeka. Trenutkom rođenja djeteta, rađaju se i nove uloge – oca i majke. Novim roditeljima treba čestitati na donošenju malenog bića na svijet. Podijelite uzbuđenje s bliskom osobom slanjem prekrasne čestitke u kojoj ćete joj poželjeti sreću.

Uz individualne želje zasigurno trebate staviti i neki lijepi citat kako biste upotpunili vašu čestitku. Takve posebne citate i najbolje čestitke za rođenje djeteta na Internetu možete pročitati jednostavnim klikom na link – Čestitke za rođenje djeteta.

Nekoliko najljepših čestitki za rođenje djeteta s portala citati.eu:

“Dio ljubavi od tate i dio ljubavi od mame je sve ono što je potrebno za život male dame/malog princa. Sretni ste jer sada vam je misija života činiti sve da ona/on bude sretan u najljepšem svijetu kojeg ćete za nju/njega stvoriti!”

“Dječja ruka u vašoj – koliko jakosti i nježnosti budi!

U trenu postajete mjerilo mudrosti i snage!”

“Toplu dobrodošlicu želimo ovome malome biću koje će od danas oduševljavati vašu lijepu obitelj. Imat ćete toliko toga za napraviti, ali definitivno toliko rado uživati.

Čestitke mami i tati!”

Uz slanje čestitke nemojte zaboraviti novim roditeljima biti na raspolaganju kako bi se lakše snašli sa zadacima koji ih očekuju u budućnosti.

Čestitke za krizmu

Krizma je jedan od najvažnijih sakramenata katoličke crkve kojim krizmanik prima darove Duha Svetoga. Ovaj veličanstveni dan treba prikladno obilježiti i pružiti krizmaniku podršku na putu vjere te mu čestitati na ovom bitnom koraku.

Bilo da ste kum na krizmi ili samo uzvanik na proslavi, uz poklon je poželjno priložiti čestitku. Najbolje Čestitke za krizmu na Internetu poslužit će vam da izrazite svoje želje i osjećaje na najbolji mogući način.

Savjeti za pisanje čestitke za krizmu:

  • kupite čestitku ili izaberite materijal od kojeg ćete ju izraditi
  • personalizirajte čestitku ukrašavanjem ili izaberite onu sa slikom (poželjni su biblijski motivi)
  • upišite lijepe želje ili citate

Čestitke za vjenčanje

Pisanje čestitke za vjenčanje često je mukotrpan posao ako ste među onim ljudima koji nemaju inspiracije. Prilikom pisanja čestitke uvijek razmišljamo što bismo trebali napisati. Za takvu prigodu kao što je vjenčanje pisanje treba unaprijed isplanirati da izbjegnete greške.

Savjetujemo da se obratite mladencima kao paru te vašoj čestitki dodate zabavnu notu. Najljepše čestitke za vjenčanje ostaju uspomena za cijeli život, a vi budite sigurni da ste odabrali pravu čestitku za najmilije.

S portala prenosimo jednu čestitku za vjenčanje koja vam može poslužiti:

“Bračna luka je glavna staza života

u kojoj ne smijete zaboraviti radovati se sličnostima

koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju.

Želim vam oboje sve najbolje i neka vas sreća

koju danas osjećate prati kroz cijeli život.

Čestitke za vjenčanje!”

Čestitke za rođendan

Najposebniji dan u godini kada se osjećamo sretnima i drago nam je da nas se drugi sjete i brinu o nama je zasigurno naš rođendan. Često nas naši bližnji iznenade poklonima i pripreme nam rođendansku zabavu. Kada slavimo rođendan, bitno nam je da je uz nas naš krug posebnih ljudi s kojima ćemo podijeliti sreću i zabaviti se.

Ako ste smislili najoriginalniji poklon i željno iščekujete reakciju slavljenika, ne zaboravite unutar šarenog omota ubaciti nezaboravnu čestitku za rođendan. Iz nezaboravnih čestitki za rođendan na Internetu odaberite onu koja se karakterno slaže u0z osobine slavljenika.

Pri pisanju čestitke za rođendan treba voditi računa da ne ispadnete drski ako pišete čestitke zabavnog tipa kako se slavljenik ne bi uvrijedio. Prilagodite čestitku vrsti poklona kojeg ste pripremili i na proslavu ponesite dobro raspoloženje. To je ipak najbitnije.

Nezaboravne božićne čestitke

Čaroliju Božića upotpunite nezaboravnim božićnim čestitkama koje je za vas pripremio portal citati.eu. Bez obzira na to želite li zabavnu, simpatičnu, formalnu ili neku drugu vrstu čestitke za rodbinu i prijatelje, na portalu svatko može pronaći čestitku kakvu želi.

Sigurni smo da će nezaboravne božićne čestitke ispod jelke neke članove vaše obitelji razveseliti više nego sami pokloni. Riječi su bitnije od stvari, recite drugima kako se osjećate i probudite emocije za najljepše doba u godini.

Mi smo za to izdvojili ovu čestitku:

“Radost u srcu, u duši veselje,

osmijeh na licu to su naše želje.

Pored sebe da imate drage

Vam ljude i da Vam ovaj Božić

jako sretan bude”.

Čestitke za Novu godinu

Čestitke za Novu godinu većinom se šalju putem poruke, e-maila, društvenih mreža i slično. Samim time čarolija izrade unikatne čestitke nestaje jer je ona u digitalnom obliku pa je veći naglasak na sadržaju poruke. Novogodišnje želje za bližnje trebaju biti odraz onoga što si oni sami žele u budućnosti ili ono što nisu uspjeli ostvariti u prethodnoj godini.

Upotrijebite maštu, odvojite vrijeme i ako se ipak odlučite poslati dobru staru papirnatu čestitku, izradite ju na vrijeme. Kako god bilo, u kreiranju najboljih čestitki za Novu godinu pomoći će vam citati s portala. Među mnogobrojnim tekstovima i citatima, sigurni smo da ćete pronaći onaj pravi za svakog člana svojeg kruga ljudi.

Naposljetku, sjetite se da su uspomene ono najvrijednije što nas podsjeća na sretne trenutke koje smo proživjeli pa se upustite u pustolovinu izrade personaliziranih čestitki koje možete izraditi ručno ili u digitalnom obliku.

Ukoliko vam ponestane inspiracije za pisanje, najbolje želje za sve prigode čekaju vas na portalu Citati.eu. Uz to, tamo možete pronaći i dodatne izvore informacija, viceve, vijesti, molitve i kreativne ideje.